Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hey laski !! ;*
ja znó tak malutko czasu mam by tu zaglądać 😞
studia dom kacpluch to wszystko mnie pochłania 🤔
nie mam na nic czasu zero relaksu 😜
a jak tam u was kochane?? 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Qrka super zeczy u mnie pewnie tez beda tylko ciekawe od kiedy musze popatrzyc na stronce 😉

Iwwwaaa wiem co to znaczy pakowanie , u mnie przy przeprowadzkach tez jest wielka masakra..

ELoite twoj synek tak ci daje popalic ? pomaga ci ktos przy nim czasem?

AHH DUPKI JAK NIE ZAPOMNICIE TO DAJCIE GLOSIKI 😉 BO JUZ 24h MINELO ;D

• Mamusia
Oj weź już mnie Aniu nie dołuj tym Twoim śpiącym bobasem 😜 Mój dwa razy się tylko obudził więc i tak...luksus 😁 Dzisiaj mam iść do tego fryzjera, ale kompletnie mi się nie chce. Po pierwsze za dużo kasy, a po drugie bardzo się boję zostawić małego. Krystian sobie z nim nie radzi. A to będzie trwało kilka godzin 😞Sama już nie wiem..

• Mamusia
Hej pipki kobitki 🙂
Ufff jak sie wyspalam. Buuterfly na pocieszenia powiem Ci, że moj dzis w nocy spał od 22 do 7:30. hihi
My dzisiaj cały dzień latania. Stary pojechał sprzątać samochód bo siara brudny sprzedać, potem wpada do mnie na kawkę mój dyrektor, potem jedziemy do PZU bo musze wziasc zaświadczenie o zniżkach OC, potem znależć tłumacza przysięgłego żeby to przetłumaczyć plus akt urodzenia małego, potem chirurg małego w sprawie tego naczyniaka (nie mogę się juz doczekać i strasznie sie boje) w miedzyczasie mój do dentysty a potem na zakonczenie na 20 ja mam dentyste. I jak starczy sił to dalej pakowanie.
Wiec nie pisac mi tu duzo bo nawet nie bede miala kiedy nadrabiac.

a ja dzisiaj kupuję farbę, nie szampon koloryzujący, i sama sobie zafarbuję, na jakiś ciemny i to pieprzę, nie będę miała tęczy na głowie w końcu!

Elu wg mnie...powinnaś zostawić małego Krystianowi, czemu ma sobie nie poradzić? słuchaj! jak mój borok sobie poradził, to Twój dopiero! na pierwszy raz zostaw ich na krótko żeby się oswoił a potem idz przy kolejnej okazji do fryzjera! Musisz laska, nie jesteś sama do wychowywania go! facet też ma jakieś obowiązki! 🙂 spróbuj 😘

u nas pogoda fajna, robimy mała drzemkę teraz, zjemy i jedziemy na zakupy na tort i ciasto do chrzest, bo daje upiec takiej babce 🙂

Loli głosik oddany 🙂

• Mamusia
Z tym, że ja na dziś jestem umówiona na 16.30. I zejdzie do po 19. A o 19 małego kąpiemy. Poza tym będę się bała wracać do domu po ciemku.Choć to kawałek tylko, ale okolica do dupy...Ja sama mogła bym tylko na czarno zafarbować żeby jeden kolor wyszedł.A nie chcę być znowu czarna. Zwłaszcza zimą jak taki bliadzioch ze mnie na gębie. Krystian wcześniej z nim zostawał. Ale to było tak, że usypiałam nakarmionego małego Franka i biegiem z jęzorem na gębie 😞 A teraz on już tyle nie śpi w dzień i czasami niczym nie da się go uspokoić i uspać jak cyckiem. No i kolejna sprawa...Mam za mało mleka żeby odciągnąć i mu zostawić. Bo jak teraz odciągnę to nie będę miała czym młodego zaraz nakarmić 😮

• Mamusia
Agaa ja nie mam pojęcia, mam nadzieję, że tylko pobada bo nie jestem przygotowana na nic więcej. Ale coraz bardziej mi się podoba ten naczyniak bo wydaje mi sie ze maleje. Chociaz nie wiem bo młody urósł więc moze sie mniejszy wydaje. W kazdym badz razie napewno nie urosl. Ja nie wiem czy wy wiecie jak on wyglada, to jest pod skora taka jakby gulka z galaretki, nie ma zadnego koloru, tak jakby sobie guza nabil i spuchlo, to nie sa takie czerwone plamy czy cos. Jak ktos nie wie to nawet tego nie zauwaza. A jak sie mlody urodzil i pierwszy raz to zobaczylam to az sie poryczalam bo to byla jedna wielka gula na prawym boku szyi, na calym boku, teraz juz nie wiedac.
Jejku ale mam stresa jak sobie mysle o tej wizycie. Ale szczescie ze to specjalista od naczyniakow, wiec jestesmy w dobrych rekach. Dam wam pozniej znac co i jak sie dowiem.

Dobrze dobrze Agaa Ty mnie kochana poprawiaj bo jak nieraz czytam te błędy co napisałam, to poprostu ŻAL 😮 😲

Elu, ja Ci nie chce nic narzucać, ale myślę że my głupie baby to się za bardzo przejmujemy że sobie chopy nie poradzą...ja byłam taka sama, ale się przełamałam z leksza.
no bo co? zacznie płakać no i co z tego? to będzie go nosił i zabawiał...chyba że chodzi o karmienie....no to wtedy rozumiem, przecież facet tego nie może zrobić...ale to może kupisz te modyfikowane na takie przypadki? uwolnij się troche! należy nam się i wręcz musimy wyjść na dłużej zeby nie zgłupieć do reszty!

• Mamusia
Właśnie Ela, kup w razie czego mleczko i bedziesz miala na takie awaryjne sytuacje. Naprawde nic sie nie stanie. Ja cale szczescie mam zawsze zapas w domu bo jak moim sie nie naje to ryk i co? Jak ja juz nie mam? To butla, poza tym on juz ma 2 miesiace wiec jak raz na jakis czas dostanie butle to nic mu nie bedzie. Daj sobie troche luzu, wiem ze ciezko, bo ja bez malego tylko do dentysty sie wybieram i wtedy do babki mowie szybko pani bo mi pewnie dziecko juz placze a tel mam ciagle w dłoni, i ciagle wydzwaniam a oni w domku grzecznie siedza i graja w PS3

• Mamusia
tylko, ze jak ja widze jak on sie małym w domu opiekuje jak ja jestem to mnie szlag trafia....mały płacze bo np głodny, a ten go kładzie i zostawia i mówi rycz sobie mały diable 😮 albo mały nudzi sie w bujaku a ten na necie siedzi 😠 wystarczy, ze ja sie odezwe do małego a on juz spokojny...i on nie umie go lulac. mimo ze ja mu pokazywałam jak to robie to on zaraZ albo pieluche mu zmienia, albo gilki wyciaga bo pewnie dlatego młody płacze. a on wtedy jeszcze gorzej w ryk. Zamiast go konsekwentnie uspać to grzebie przy nim i go rozdrażnia 🤨