Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Elu dokladnie tego grzyba sie nie da zlikwidowac, trzeba by bylo kluc nowe sciany i wstawiac...
Jedynie to moze jakos to odizolowac troszke..
A i podobno ma kupic taki jak by hmm wiartrak,dmuchawa co zbiera wilgoc w mieszkania... ale dupa co to pomoze.
Ale laski ja praktycznie z Ola z pokoju nie wychodze bo tam jest tak zimno od tego grzyba i wilgoci ze ja sama tam posiedze 20 min i mnie trzepie.
W pokoju akurat jest super cieplo.. ale znow sie u nas zaczelo gowno robic i teraz nie wiaodmo co robic, a pasuje z tad jak najszybciej uciekac ;( a pienidzy na depozyc nie ma...... znow.. ehhhh

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co Wam powiem.. ze kurna keidys bylo lepiej.. niby glupie kolejki itd ciezko bylo co kolwiek dostac ale noo z mieszkaniami bylo lepiej... mialo sie ksiazeczke mieszkaniowa mieszkania byly dla mlodych rodzin lepiej dostepne, mozliwosc splacania w czynszu a teraz?????? nie dosc ze placa w racy malo, i trzbe robic kupe godzin to jeszcze kretyty takie sobie ocetki itd naliczaja ze szkoda gadac 😞
My gdyby nie tesciu to bysmy nie dostali..l bo to on bierze na siebie... bo ma bardzo pokazna emeryturke... i bedziemy splacac oni, my i karola brat.. ( bo on kupuje od rodzicow mieszkanie a my z tesciami bedziemy mieszkac).

ehh przerabane.. a za wynajem to zal... bo my wynajelismy... no i co z tego jak musielismy zaplacic kaucje, czynsz z gory to jeszcze musielismy im odremontowac to meiszkanie 😮
I juz mi delikatnie wczoraj dala do rozumienia ze mamy sie szykowac na podwyzke.. bo jej corka w ciazy i stekala mi ze nie ebdzie jej mogla pomoc finansowo bo ejszcze wesele im sie szykuje... pff... i bedziemy u tesciowej tez kontem meiszkac. ehh

co zrobic.. durna polska a wlasciwie te krawaciaze skichani... a nie chce mowic MALYM palcem kto najbardziej ma pod sufitem;/

Ania8888 napisał(a):
Wiecie co Wam powiem.. ze kurna keidys bylo lepiej.. niby glupie kolejki itd ciezko bylo co kolwiek dostac ale noo z mieszkaniami bylo lepiej... mialo sie ksiazeczke mieszkaniowa mieszkania byly dla mlodych rodzin lepiej dostepne, mozliwosc splacania w czynszu a teraz?????? nie dosc ze placa w racy malo, i trzbe robic kupe godzin to jeszcze kretyty takie sobie ocetki itd naliczaja ze szkoda gadac 😞
My gdyby nie tesciu to bysmy nie dostali..l bo to on bierze na siebie... bo ma bardzo pokazna emeryturke... i bedziemy splacac oni, my i karola brat.. ( bo on kupuje od rodzicow mieszkanie a my z tesciami bedziemy mieszkac).

ehh przerabane.. a za wynajem to zal... bo my wynajelismy... no i co z tego jak musielismy zaplacic kaucje, czynsz z gory to jeszcze musielismy im odremontowac to meiszkanie 😮
I juz mi delikatnie wczoraj dala do rozumienia ze mamy sie szykowac na podwyzke.. bo jej corka w ciazy i stekala mi ze nie ebdzie jej mogla pomoc finansowo bo ejszcze wesele im sie szykuje... pff... i bedziemy u tesciowej tez kontem meiszkac. ehh

co zrobic.. durna polska a wlasciwie te krawaciaze skichani... a nie chce mowic MALYM palcem kto najbardziej ma pod sufitem;/

Zgadzam sie w stu % nam tez kredyt bierze moj ojciec na mieszkanie bo krzysiek nie ma zdolności kredytowej 😠 😠

• Mamusia
Elka nooo duze oczka ma 😁 niebiesciutenkie tylko szkoda ze tego nie widac na telefonie 😁 kiepska rozdzielczosc jak bede w pl to jej porobie tyle fotek ze cho cho nie bedziecie nadrabialy ogladaniem 😁

A duzzza baba wiem , wiem bedzie ogromniasta 😁

Anulka oby sie otworzyl 🙂
TYlko uwazaj na MArcela zeby znow w monitor nie wpadl 😁 bo Ola golas 😁 hahaha