Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj wieze !!!!
JA to bym was normalnie chyba wyscislala za wszystkie dawne czasy!!! 😘 😘 😘

Ciekawe jak by wygladalo nasze zachowanie 🙂

A wy jak sie widzialyscie pierwszy raz, to nie bylo ani odrobinke jakiegos wstydu czy cos? bo to wiadomo ze jak czlowiek poznaje druga osobe to czasem nie wiadomo co powiedziec lub cos w tym stylu, chyba wiecie o co mi chodzi dokladnie.

hmmm Loli jakiego wstydu? że sobie tu gadamy o wszystkim intymnym nawet? 🙂
jak my z Dosikiem się spotkałyśmy to buzie nam się nie zamykały 🙂 więc co dopiero w większym gronie 🙂 cholera była by lepsza pogoda to jestem w krk na pewno!

o suwaczek mam się obrazić? 🙂 co Ty 😁

Dosik fatalne...a jutro ma być jeszcze gorzej, cholera a mój w trasę jedzie... 😞 gdzieś na łaziska...nawet nie wiem gdzie to, ale podobno daleko 😲

• Mamusia
Agaa ty chyba jedna, pozujesz nam tutaj jeszcze w awatarku zdjecia w ciazy z pieknym brzusiem 😉 sesyjka pamietam !

A co do oklasków to tez to własnie Agus zauwazylam.. i nie bede sie wypowiadac ale kazda z nas chyba teraz juz na bank wie co bylo grane 😉

• Mamusia
Kupialm ostatnio krem dla dzieci z jonshon (nie wiem jak sie to pisze dokladnie) i jest dla dzieci o suchej skórce. w tubce.. powiem wam ze jest rewelacyjny sama go uzywam do dloni! zapach rewelacyjny..
Wczoraj posmarowalam malej tylko buzke- bo chcialam zobaczyc czy przypadkiem nie jest uczulona na ta marke, ale nic jej nie bylo, a dzis po kapieli nasmarowalam ja cala.. przecudnie pachciala.

Aaa wlasnie mam do was pytanie poniewaz juz jak widac za oknem zima sie zbliza- jakie kremiki uzywacie dla dzieciaczków dla zime na buzke? bo wiadomo ze ostre powietrze az piecze czasami i trzeba jakos to nasze dziecko ochornic przed tym.

• Mamusia
Noo dziekowac bardzo 😉
Juz sie nie moge doczekac az kupie sobie w polsce takie jak by perfumy w takiej plastikowej butelce o zapachu herbaty chyba ! normalnie boskie sa kosztuja moze 15 zł
Moze któras z was kojazy, zaraz postaram sie poszukac na necie..

• Mamusia
O cos takiego tylko ze w zielonym opakowaniu

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://193.17.41.93/fo285/c6c634800014b054491ddd0a&imgrefurl=http://torebka.kafeteria.pl/index.php%3Fmode%3Dview%26id%3D15684&usg=__83S0VQJhqxwcZlFVP2JF9d4AFUg=&h=285&w=200&sz=6&hl=pl&start=22&zoom=1&tbnid=R5lDweTrRGGl0M:&tbnh=139&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dmgielka%2Bdo%2Bciala%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbs%3Disch:10%2C472&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=281&ei=qcXyTMjpNJOI4ga_v6jIAQ&oei=b8XyTMKGCojQhAfm7dmzCg&esq=2&page=2&ndsp=24&ved=1t:429,r:6,s:22&tx=70&ty=68&biw=1280&bih=586