Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu moja mama w marcu złamała noge w kostce i miała 2 operacje, drugą w maju
i noga tzn rtana wyglada strasznie.
Lekarz powiedział ze to jest jakis zespół sudacka czy jakos tak, ale to jest coraz wieksze nie mówiąc o bólu i tak od 9 miesięcy.
Moja mama psychicznie i fizycznie juz wysiada i wczoraj jak płakała to ją tylko pociesza, jak mówie że dla malutkiej musi być silna i że dla niej jakos dam,y rady 😞

• Mamusia
Eluśka mój ojciec też ma poważne problemy z nogami.Od wielu lat...I nikt nie potrafi tego wyleczyć 😞 Wygląda to ohydnie i okropnie go boli. Zwłaszcza latem. Tak jak by całą stopę oprócz palców aż do łydki miał w jednym wielkim krwiaku. I z zewnątrz skóra wysycha bo to spuchnięte jest i pęka. I sączy się z tego krew. To nie jest zaraźliwe , ale wygląda paskudni więc tata nosi ciągle jak gdzieś jedzie skarpetki i buty bo ludzie patrzą jak by nie wiem co robił 😞 I też żadne leki ani lekarz mu nie pomogły.

Moja mama ma wielką rane na nodze.. hmm no mięso na wierzchu.
I teraz jeszcze sie to powiększa, zasrne operacje
i dodatkowo w szpitalu zaraźliwi ją wcześniej jakimś gównem, czyt. zakażenie wewnątrzszpitalne i sie dlugo męczyła.
No ale lekarze z nfz twierdzą ze to przeciez nie ich wina i oni nie wiedzą co jej sie dzieje
to zaczelismy jezdzic po prywatnych lekarzach no i sie okazało.

poczytajcie sobie Ele o akupunkturze. moja mama wyleczyła nią owrzodzenie jelit! dużo osób ni ewierzy w jej działanie, ale u nas zadziałała. mama nie dość że wyleczyła jelita, to rzuciła palenie a ja...wyleczyłam stany depresyjne ( po jednej wizycie! obojętne cczy to autosugestia czy przypadek ale wyleczona, więc co więc ej potrzeba? 🙂 ). obecnie wujek od M leczy objawy reumatyzmu i mu pomaga.
oczywiście to kosztuje i trzeba czasu...nie wiem czy u Was w miastach ludzie się tym zajmują, ale jak nie pomagają inne środki to polecam akupunkturę! 🙂

• Mamusia
eh u nas ciezka niedziela.. ale to moze innym razem napisze nie bede smacic 😜
hehe
Elaus niech mama zapyta o fizykoterapie swoejgo lekarza albo o rechabilitacje. Powinni jej dac skierowanie juz dawno na cos takiego a bynajmniej na pzeswietlenie czy cos..biedna napewno sie meczy niesamwicie ☺️

Loli spokojnie nieraz sam akie dni ze sie nie ma na nic czasu, jakis dol ze nie ma sie ochoty.
Ja przez ten tdzien u tesciow tez ardzo rzadko cos bylam ☺️

ehh milej koncowki niedzielki kochane:*

• Mamusia
dziewczynki ciekawa jestem co tam u Was a nie mam czasu nadrabiać. a dopiero pamietam jak Ania urodzila i my gadalysmy a ona nie miala czasu, ale to leci.. my dalej chore, ja już dużo lepiej ale Oleńka sie z katarem męczy okropnie 😞 a ja wczoraj sie dopiero pierwszy raz po porodzie na sioperzenie zdecydowalam :P i tak se było ale może się rozkręcę. mam do Was pytanko tzn do tych (nie)szczęśliwych co były ciachnięte ( i nie chodzi mi tu o alkohol 🙂 ) czujecie jakiś dyskomfort z tym szyciem związany, tak na codzień? bo ja czasem czuję że mnie tam coś uwiera czy tak jakby lekko ciągnie, nie zawsze ale jednak, i takie naprężone jest jak tam dotknę. mam nadzieje ze to kiedykolwiek przejdzie.
widzialam ze sie brzuchami chwalicie :P no mój jest w rozstępach niestety i skóry też w nadmiarze. poszlabym na basen ale nie mam z kim, a samje to bez sensu troche. a nawet obczailam ze jest aquaareobik niedaleko i wieczorem to bym miala czas, ale nie ma z kim 😞

ej wiecie jaka radość u mnie? 🙂 mała obkupciała tą pieluchę ortopedyczną i musiałam ją wyprać więc siłą rzeczy nie może jej teraz ubrać i jest bez 🤪 🤪 🤪 przytulamy się, całujemy tarmosimy 🙂 🙂 i jaka ona lekka i taka miękka bez niej...aż mam łzy w oczach 🙂
mógłby nam pan doktor w piątek powiedzieć że zakładamy tylko na noc...ucałowałabym go chyba 🙂

do tego brakło nam tego mleka pepti i musiałam jechać do marketu po NAN także nareszcie mojemu dziecku z buzi nie będzie jechać tylko pachnieć 🤪

iiii do tego wszystkiego jakiś klimat przedświąteczny mi się udzielił 🙂

idę potańczyć z małą 🤪

• Mamusia
Elu a kto u ciebie ma ospe? Moze czegos nie doczytalam, mogla bys napisac , co to sie dzieje?
Agaa superr, ciesze sie razem z toba 😘 😘 ze Ewunia zrobila taki myk 😁 moze podlapie :P i kupska bedzie robila 😁 az beda wychodzic 😁
Agus, to wez spytaj sama pana doktora czy nie mozna na sama noc??

Moja jeszcze zalicza mala drzemeczke przed kapaniem sie 😉
A wiec mam chwilke dla siebie 🙂