Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heJ KOCHANE!
My sie wlasnie juz obudzilismy 😉
Tzw. JA bo Ola chyba juz dosc wczesniej sie obudzila i sobie grzecznie lezala ogladala rózne zeczy 😉 a mamusia sie wyspala.
TYlko ze juz na dzien dobry Ola kupsko walnela 😁
EH mialam isc dzis na jakies male zakupki, ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo moj zostawil mi niewielka kwote ;/ chyba zapomnial ze bede jechala...

no to super moja ciocia robi na szydelku ,ucaluj Franusia ja tez ide swoje dac spac i tez do szafy ide 😉 jeszcze zerkam na maty taneczne dla mojej malej a synus chce masakra bazza astrala albo wywrotke gadajaca uu a cena tego 399 😮ale ma marzenia

• Mamusia
Hej mamuski:*

Mysmy juz dawno sie obudzili bo Karol przy szykowaniu sie do pracy nas obudzil.. eh
kurde u nas normalnie SNIERZYCA... 🤪 ☺️ rano jeszcze wzglednie a teraz masakra jak sypie..
Co do prezentow gwiazdkowych... ehh ciecia ostre musimy zrobic bo jak wyliczylismy wszytsko to uuu... ☺️

bede za pare minut bo zrobilam malemu sesje i filmiki nagralam 😜

no mikolaj wigilia i mlody ma w sylwestra urodzinki 🙂 wydatek grudniowy jak nic no i miedzy swietami a sylwkiem chcemy ten pokoj zrobic bo moj ma wolne w tedy aPawelkowi kupimy tylko przytulanke do snu no i zostalo jeszcze dwoch chrzesniakow

• Mamusia
Ja tez chcialam malej znów porobic jakies fajne focie, ale ona dzis jakas taka marudna i nie wiem czy sie bedzie z nia dalo dobrze wspolpracowac 😁 hehe

A jak ja bede w PL to pewnie tylko wieczorkami bede siedziala tutaj u nas na brzuchu! to pewnie bede was zasypywala tonami zdjeciatek 😁
Bo Olenka jeszcze ani jednego zdjecia z dziadkami nie ma 😁

A ty ANIU co wymeczylas tego Marcelka! idzie spac? bo moja wlasnie kladzie sie na pewnie mala dzemeczke..

• Mamusia
No u mnie tez jest ciezko zeby cokolwiek zrobic ;/
Ona strasznie jakos chce zeby non stop sie nia interesowac ;/
Jak tylko wyjde z pokoju to ona wyje :/ wrrrr
Nie chce zeby sie przyzwyczaila kurde :/ az tak bardzo do mnie...

No Aniu tak mysle ale ciezko zrobic jakas chyba fajna sesje z takim malym maluszkiem w zimie. 🥴