Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to bedziesz ja trzymac 😉 bedziemy mialy okazje cie obgladac 😉)) a sanki na bank sie jakies znajda to wiesz 😜

Ale powiem Ci ze ja z malym mam to samo a najbardziej to mnie martwi to ze jak on siedzi mi na kolanach to garnie sie do wstania a jak go lekko postawie to nogami przebiera jak by szedl 😮

Elus nmooo.... 😜 karol to juz w sobote chcial ubierac 😜

HYH a my dopiero wstałyśmy po 'drzemce' 😉 dwie godziny Ewa dała mamie pospać! i spałabym dalej ale przyjechał pan z nóżkami do naszego stołu!!!!! 😁 mojego nie ma ale spróbuje go sama skręcić 🙂

Elu! ja Ci pisałam o tych aniołkach że czekam na nr konta na maila! nie doczytałaś? 🙂

• Mamusia
Aniu sama wiesz 😁 ze taka malusia to nie daje tego klimatu 🥴 🥴
Ehhh szczerze to ja nienawidze swiat ;/ jakos nie umiem tutaj odczuc tego klimatu cieplego domu, pysznosci,zapachów,radosci,prezentów....

Tutaj w Angli nie ma nic z tego, w tamtym roku to bylo tak nikajo, jedlismy we 3 osoby i tyle, zjedlismy posiedzielismy pogadalismy i do spania.
Gdzie ja wsumie polowe czasu siedzialam na kompie bo nudno bylo, co a z chlopami bede dyskutowala.
Mylam gary !

• Mamusia
Elu z tym nakrecaniem moze byc ciezko:
Bo wiesz bede musiala pewnie latac jak glupia i nie dosc ze gary to jeszcze dziecko.
Bo same chlopy w domu i tyle z tego bede miala, najedza sie i dziekuje.
No wlasnie kazdy sobie robi sam, no chyba ze sie cos zmieni ale watpie.
Bo a nie jestem przyzwyczajona do jedzenia wigili w 3 osoby- bo dla mnie to tak jak by zwyczajny obiad codzinnie ....
Noo wiesz rodziców zaprosic na swieta do Angli i kupic 3 bilety samolotowe to raczej odpada.

• Mamusia
Na ten jeden dzień kochana to ja bym tak...Spięła dupkę, zapomniała na chwilę o grzybie i jazda...Zmyć go choć trochę, fest wywietrzyć chatę...Skołuj gałązki świerkowe, troszkę jemiołki, jakieś lampeczki...Porozrzucaj to po domu. Uszykuj dobre jedzonko i nagrzej cały domek choć na wigilię żeby tam posiedzieć. I Olcia i Twój facet zasługują na prawdziwe święta. A kto ma im je zrobić jak nie ty-kobieta 🙂 U mnie też grzyb...Krystian go myje, psika jakąś chemią...Ja sprzątam resztę...Porozrzucam gadżety świąteczne, zawieszę gdzieś w oknie światełka. wstawię choinkę na jaką będzie mnie stać i będę się cieszyć tym , że mam obok Krystiana, Frania i Lunkę 😜 Aaaa i swojej jaszczurce bombki zawieś 😁

• Mamusia
Ehhh Elciu chciała bym miec takie podejscie jak ty, ale to nie jest malutki grzyb.
Ja tam posiedzialam kiedys moze 20 min i normalnie az mnie nos bolal od tego oddychania.
Nie wiem czy ktoras z was by chciala to zobaczyc ale moj zrobil fotki.
Chce któras to luknac?

ELu jak bys tej chaty nie wysprzatala ona jest masakrycznie brudna.. I szczerze nie chce nic juz w niej robic. Brzydze sie nia..

• Mamusia
ela ale to ze swietami to nie jest tak chop bo to nastawienie itd moje kazde swieta byly nkoszmarem i przedstawieniem.. i dlatego ich nie lubie ale jest Marcys i dla niego postawie ta choinke i dam mu wszystko zeby byl w ten dzien szczesliwy i zeby nikt mu tego dnia nie zepsol tak jak mi co roku. A gdyby go nie bylo pewnie bym siedziala w domu przed tv.
poprzednim roku tescie mnie przyjeli na swieta, zupelnie obcy ludzie.
A w tym.. moja matka ktora nienawidzi karola nas zaprosila... wiec nie wiem co to bedzie 😞
wiec ja sie po czesci loli nie dziwie bo gdybym ja miala robic wigilie.. hmm.. nie wiem czy bym zrobila.
Ale choineczke malenka bym gdzies na polce polozyla

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ehhh Elciu chciała bym miec takie podejscie jak ty, ale to nie jest malutki grzyb.
Ja tam posiedzialam kiedys moze 20 min i normalnie az mnie nos bolal od tego oddychania.
Nie wiem czy ktoras z was by chciala to zobaczyc ale moj zrobil fotki.
Chce któras to luknac?

ELu jak bys tej chaty nie wysprzatala ona jest masakrycznie brudna.. I szczerze nie chce nic juz w niej robic. Brzydze sie nia..

ja chce bo moja mtka tez miala identyczne warunki jak bylam mala. loli na listonosza