Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już jakieś 2 tyg temu chcialam mu dac cos innego niz mleczko no ale mowie poczekam na odp lekarza bo pewniej się będę czuła 😁 Tak się podjarałam że może już coś innego zjeść że masakra zaraz mu idę kupić ten kleik i wieczorkiem po kąpielce Mikuś skonsumuje 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
Ej laski takie inne pytanie : czy swieczka zapalona w pokoju ktora daje zapach moze jakos dzialac na dzidzie? wkoncu ona to wdycha?

Loli ja miałam lampę z aromaterapią do której wlewa się olejek aromatyczny i w całym pokoju ślicznie pachnie no i nie zauważyłam zeby Malemu coś po tym było...Szczerze to bardziej obawiam się o grzyba ktory jest u mojej tesciowej tam gdzie teraz mieszkamy ,jest wielki a do tego cały sufit jest mokry od tego sniegu bo nikomu sie ku.... nie spieszy zeby dach ludziom naprawić

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Loli napisał(a):
Ej laski takie inne pytanie : czy swieczka zapalona w pokoju ktora daje zapach moze jakos dzialac na dzidzie? wkoncu ona to wdycha?

Loli ja miałam lampę z aromaterapią do której wlewa się olejek aromatyczny i w całym pokoju ślicznie pachnie no i nie zauważyłam zeby Malemu coś po tym było...Szczerze to bardziej obawiam się o grzyba ktory jest u mojej tesciowej tam gdzie teraz mieszkamy ,jest wielki a do tego cały sufit jest mokry od tego sniegu bo nikomu sie ku.... nie spieszy zeby dach ludziom naprawić

Ja mam grzyba w calym mieszkaniu a wiec wiem jak to jest :/

Loli napisał(a):
Mmm Eluska ! a kiedy jej to dawalas? dzis?
Zdaj mi relacje jak puzniej bylo z kupka? i z brzuszkiem? bo sama bym jej dala, ale boje sie zeby puzniej cos ja nie bolalo.

Loli ja jej najpierw zagęszczałam tym mleczko i nic jej nie było.
Potem do mleczka dałam kaszke i tez oki
i dzisiaj dostała troszke takiej papki i zadowolona tylko krzyczała pozniej o więcej
Ja jej musze zagęszczać bo ona zjada na drugie śniadanie 210 ml. :/

Eluska_09 napisał(a):
Loli napisał(a):
Mmm Eluska ! a kiedy jej to dawalas? dzis?
Zdaj mi relacje jak puzniej bylo z kupka? i z brzuszkiem? bo sama bym jej dala, ale boje sie zeby puzniej cos ja nie bolalo.

Loli ja jej najpierw zagęszczałam tym mleczko i nic jej nie było.
Potem do mleczka dałam kaszke i tez oki
i dzisiaj dostała troszke takiej papki i zadowolona tylko krzyczała pozniej o więcej
Ja jej musze zagęszczać bo ona zjada na drugie śniadanie 210 ml. :/

Eluś a jak jej dajesz kaszkę w butelce czy łyżeczkami??Bo w mojej butelce jest taka mała dziurka że kaszka by chyba przez nią nie przeleciała 🤢

• Mamusia
Martuś niestety tak..
Chyba rzeczywiście wina aury.

My już po lekarzu.
Dwa pierwsze szczepienia zniósł super, nie wzruszyło go to nawet 🙂
Ale przy szczepieniu przeciwko zółtaczce..
Boże myślałam, że się tam poryczę jak na niego patrzyłam 😞
Ale sobie pomyślałam "Babo, masz być dla niego oparciem więc nie możesz się rozkleić".
Więc go sobie chwilkę poniuniałam i jak się uspokoił to padł i śpi do teraz 🙂
Nie miałam pojęcia, że ten widok aż tak mną wstrząśnie..

Niech ktoś napisze za mnie pracę z polskiego 🤪

A jaki temat?? :d
Laurana moja tak marudzi ale nie jest źle przed chwilą sułyszałam coś typu ,,mamma" 😮 😮 😮
Independent ja daje do butelki ze 2 łyżeczki kopiate ale smoczek ma nie mini tylko slow.

• Mamusia
jak bedzie dobrze rozprowadzona kaszka to powinno przeleciec... mleko wkoncu tez jest sproszkowane 😜 i przelatuje...

AAAle wiecie co... moja mama karmila mnie siore i brata na kukurydziance... i ZYJEMY 😁 heh
A jak ona robila ze do butelki?? przez DROBNE SITKO 🙂 To co mialo poleciec bylo w butelce a grudki i inne fafory zostawaly.. i chyba jutro tez mu dam, ale kaszke malinowa bo on kukurydzianki nie lubi 😞

A Marcel je"legalnie" wszytskie papki dzieki mojej babci... ktora mnie poparla ze kiedys dawalo sie wczesniej jedzonko...

A co ciekawego Wam powiem, ze do babci Karola przychodzi taka babka NIANIA ktora wychowauje dzieci rodziny ze wsi... dziewczynki juz pannice po 5 7 lat maja i teraz maja malego braciszka... on w 3miesiacu dostal juz PYRKI Z KOPERKIEM MALINY I O ZGROZO CZEKOLADE....!!!! i Wy wiecie ze mu nic nie bylo????? gdyby mi to obyc opowiadal nie uwierzylabym ale po co babcia by miala klamac???

I tak sie zastanawaim czy do herbatki nie dac mu kropelek kilka malin..?? bo to dobre na zime 😉

Loli.. czy Olcia ma nozek czerwony? bo u mnie wiesz za cieplo nie ejst i marcel mimo grubego ubrania.. nosek czerwony ma lapki lodowate 😞 i polika rozowe... ☺️
A co do swieczki... hmm... nie .. ale jak gasisz to moze jej nosek draznic... bo wiem jak marcel reaguje na palenie w piecu, na poczatku jak sie smrodek niesie kicha a potem oki 😉

To muszę sobie kupić taki z większą dziurką 😉) Ciekawe jak mój Niuniuś przeżyje dziesiejszy dzień, czy będzie niespokojny po tych szczepionkach czy bedzie ites 🥴
W razie "wu" mam mu dać czopa 😮

Ania8888 napisał(a):
jak bedzie dobrze rozprowadzona kaszka to powinno przeleciec... mleko wkoncu tez jest sproszkowane 😜 i przelatuje...

AAAle wiecie co... moja mama karmila mnie siore i brata na kukurydziance... i ZYJEMY 😁 heh
A jak ona robila ze do butelki?? przez DROBNE SITKO 🙂 To co mialo poleciec bylo w butelce a grudki i inne fafory zostawaly.. i chyba jutro tez mu dam, ale kaszke malinowa bo on kukurydzianki nie lubi 😞

A Marcel je"legalnie" wszytskie papki dzieki mojej babci... ktora mnie poparla ze kiedys dawalo sie wczesniej jedzonko...

A co ciekawego Wam powiem, ze do babci Karola przychodzi taka babka NIANIA ktora wychowauje dzieci rodziny ze wsi... dziewczynki juz pannice po 5 7 lat maja i teraz maja malego braciszka... on w 3miesiacu dostal juz PYRKI Z KOPERKIEM MALINY I O ZGROZO CZEKOLADE....!!!! i Wy wiecie ze mu nic nie bylo????? gdyby mi to obyc opowiadal nie uwierzylabym ale po co babcia by miala klamac???

I tak sie zastanawaim czy do herbatki nie dac mu kropelek kilka malin..?? bo to dobre na zime 😉

Loli.. czy Olcia ma nozek czerwony? bo u mnie wiesz za cieplo nie ejst i marcel mimo grubego ubrania.. nosek czerwony ma lapki lodowate 😞 i polika rozowe... ☺️
A co do swieczki... hmm... nie .. ale jak gasisz to moze jej nosek draznic... bo wiem jak marcel reaguje na palenie w piecu, na poczatku jak sie smrodek niesie kicha a potem oki 😉

Aniu moja szwagierka była po porodzie ponad miesiąc w szpitalu bo miała problem z żyłami i Malenkiej wtedy miesięcznej Dominice dawali jabłko w szpitalu 😮 😮

• Mamusia
aa mialam napisac.. Loli dobrze ze Ty tez wachasz Olcie bo myslalam ze tylko mnie tak wali... 😜 heh ☺️ I lubie lu dawac buzki jak tak szeroko otwiera fajnie jezora wyciaga.. 😜 i z buzki mu tak fajnie pachnie... ☺️ wiem wiem dziwna jestem 😜

odgladacie MKAS na TVN?? bo kurde oni pokazuja cichy dla kazdego bla bla... za 1 zestaw prawie 300 zl mhmm... ta faktycznie szal 😮 jak by mi szafe za to wypelnily to bym sie zdziwila 😜

Ania8888 napisał(a):
aa mialam napisac.. Loli dobrze ze Ty tez wachasz Olcie bo myslalam ze tylko mnie tak wali... 😜 heh ☺️ I lubie lu dawac buzki jak tak szeroko otwiera fajnie jezora wyciaga.. 😜 i z buzki mu tak fajnie pachnie... ☺️ wiem wiem dziwna jestem 😜

odgladacie MKAS na TVN?? bo kurde oni pokazuja cichy dla kazdego bla bla... za 1 zestaw prawie 300 zl mhmm... ta faktycznie szal 😮 jak by mi szafe za to wypelnily to bym sie zdziwila 😜

Ania oglądam i nie dałabym za to 300 zl ... no dajcie spokój.
Leginsy 49 zł?? yy