Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

my patrzymy na mecz 😠 znowu!
nie na tap madl...kurna :/ zrobić przyjemność mężowi - bezcenne...ech

koleżanki były, ale się pośmiałyśmy 🙂 mała padła bez płaczu, sama zasnęła w łóżeczku 🙂 kocham ją 🙂)

eloite ta huśtawka boska...cudowna 🙂 kupuj! i zdaj relację jak się mały w niej bawi 🙂

• Mamusia
Moja dupencja, tez juz wykapana, najedzona o dziwo zjadla 180 🤪 🤪
I zasypia sobie przy karuzeli 😉
A ja biore sie za prasowanie bo juz siedzi chyba z 5 dzien :/// wrrrr..
A nie chce mi sie bo najchetniej bym sie polozyla i nogi wyciagnela !

A mieszkanie- jest coraz bardziej tragiczne ! drzwi sie nie mogly otworzyc! jak sie drewno rozjechalo, ze 2 chlopów przez 5 min sie meczylo... prawie zamek wyrwali...
Ehh ja sama nie otworzy tych drzwi, a wiec jak bym chciala gdzies wyjsc czasem z mala a drzwi sie rozjada pod wplywem zimna ... to jestem zamknieta :/

A to oczko jej lzawki ehhh ropki wystepuja malusienkie, troszku pomaswala okraglyki ruchami;/ nie wiem czy dobrze.. jak cos to na mnie nakrzyczcie, ale teraz na noc przemylam jej rumiankiem, jak jutro nie bedzie zadnej poprawy to do lekarza 😞
A widac ze sie jej cos dzieje bo ma strasznie jak by lekko czerwona powieke i w okolicy wlasnie kacika jak by lekko napuchniete 🥴 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Loli a co mamy krzyczeć na Ciebie? rób jak uważasz, ja rumiankiem nie robiłam...ale może by pomogło.
pomasuj jej jeszcze jutro takimi ruchami jak by ściągającymi, od góry kanalika do dołu w stronę dołu noska...nie wiem czy rozumiesz mój opis. być może ma to co Ewa i Franek, ale nie przejmuj się, to nic takiego, upiuerdliwe to troche, ale cóż...lepsze to niz bioderka hyh

Asiu kurde relacja to nic...cholerne środowe mecze! niby poweidział że mogę sobie przełączyć ale wiem że miał by zły humor...ech niech mu wisi, popatrzymy na durny mecz

• Mamusia
ja ogladam TAP MADL... eh wezcie mi ta Paulene 😜 eheh ale ja dziwnie zrobili 😮

eh MArta to ladnie..;/ ja widze ze u ans tez sypie... Karol w szczecinie nie wiadomo czy wroci jak tak bedzie sypac 😞 a jeszcze mu hamulce od naczepy zamarzly i ruszyc sie nie moze 😠 chyba jutro po niego serwis skad wysla 😮 O ILE BEDZIE MOGL DOJECHAC TAM 😞

LOLI to ladnie sie porobilo z tymi drzwiami... ehh 😞
A z tym oczkiem moze ja zawialo?? albo jej rosnie jeczmien OBY NIE!!! od tarcia brudnymi raczkami.. tzn brudnymi no wiesz dotyla wszytsko potem do buzki itd wiesz o co chodzi...

do jutra:**

AGA A CZY TO MECZ LECH POZNAN???? 🤪 JAK TAK TO ZA LECHA MI KCIUKI TRZYMAC 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agaa napisał(a):
kurna przewalone z tą pogodą 😞 u mnie non stop sypie! straszny mróz...
Aniu biedny ten Twój Karol...byle mu tylko zimno nie było 😞

ZIMNO?? ehe kochana on to ma hawaje w aucie.. 😜wlacza ogrzewanie i ma 25 najnizej 23 a aucie 😜 hehe gorzej z zarelkiem 😜 bo jak mu sie skonczy to chyba sobie na morze pojdzie wydrazy kolko i zlowi rybe 😁 heheh

• Mamusia
agus w ciezarowkach to sie nazywa WEBASTO... wlacza na iles tam godzin i sie grzeje 😜 ehhe tak jak by klima czy cos 😉 zreszta on ma wypas tam lozka 2 , TV+DVD kuchenke lodowke .. hehe szkoda ze maly ejst bo pojezdzialbym sobie w trasy z nim 😜 a tak to aby 1 osobe moze zabrac 😞

ogladamy 😉

wiesz....jak ktoś im cały czas mówi że fajnie wyglądają, że są piekne...zajmują się nimi, ubierają w drogie fajne ciuchy, malują...to chyba może odbić palemka 🙂

• Mamusia
Ehh Agus , dziekuje ! zrozumialam twoj opis 😉 😘
Jak sie jutro nic nie zmieni do godziny 15-16 to idziemy z moim do lekarza, bo ja teraz bede leciala do PL i nie chce mi sie jeszcze chodzic z mala w PL po lekarzach...

A ja tylko czytam ze o jakies laski chodzi w tv, i nie mam zielonego pojecia o co wam kama 🤪

standard Loli... 😞 już to przerabiałam...rano jak się obudzi to będzie miała całe oczko zaskorupiałe...naszykuj sobie waciki i wodę przegotowaną i przemywaj...

• Mamusia
Ehhhhhhhhhhh 😞 😞 😞 😞
Ale wiesz Agus do tej pory mi sie z moja mala nic nie dzialo i moze dlatego ja tak panikuje!

Widzisz ostatnio mowilas ze tak bardzo duzo problemów masz z Ewka i ja czulam ze tutaj tak sie czujesz sama, ze kazda z nas ma jakis problem ale nie az tak duzy jak ty.
I sama widzisz jak to sie wszystko zmienia z dnia na dzien!
Juz pare osób ma dosc spore problemiki

Yyyy kurde nie wiem czy dobrze to napisalam, i mnie zrozumialas. Mam nadzieje ze cie nie urazilam w jakis sposób

nie uraziłaś, masz rację.
czułam się tu momentami strasznie obco. bo Wy macie zdrowe dzieci, które się przekręcają z boku na bok, możecie je sadzać, robić rowerki, przytulać ciepłym ciałkiem...a moja jest zapakowana w tą poduchę.
ale już sie powoli z tym godze, czasami jest mi przykro...
oczko przerabiłam, bioderka, skazę, wysypkę ooo i żółtaczkę na początku...troche za dużo jak na 2 m-ce jej życia! mi już styknie 🙂

a u Olci oby się to oczko szybciej zagoiło...chociaż jeśli ma te zapalenie kanalika, to to się może bardzo długo ciągnąć 😞