Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ej wiecie co oni sa porabani tutaj w Angli, moj dzwonil zeby mala zarejestrowac.. i chcial jednak na dzis i mu babka powiedziala ze dzis juz wszystko zabukowane :/

No to ja by mi sie dziecko rozchorowalo to co ????
Mam czekac do jutra !

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ej wiecie co oni sa porabani tutaj w Angli, moj dzwonil zeby mala zarejestrowac.. i chcial jednak na dzis i mu babka powiedziala ze dzis juz wszystko zabukowane :/

No to ja by mi sie dziecko rozchorowalo to co ????
Mam czekac do jutra !

U nas tez tak jest 😮 i dlatego dzwonie z samego rana zawsze zeby kolejke miec ☺️ Tyle ze nasz lekarz ejst tak zabeisty ze jak do niego zadzwonie to nas w szpitalu przyjmie albo u siebie w domu w razie w. Niech Bartek poprosi nr na jej kom moze sie zgodzi i da. ze wiesz w razie jakis watpliwosci czy czegokolwiek zawsze do niej zadzwonic a nie panikowac 😉

• Mamusia
Aniu ! ty zes taka laska ze uffff , normalnie goraco mi sie zrobilo ! nie potrzeba az grzac kaloryfera 😁

Ej ty masz tak fajnie scieniowane stylu wloski ? takie jak by schody porobione ? po calej dlugosci? i ci sie w szpic na dole ukladaja?
Bo podoba mi sie 😁

Kto ci takie fryz strzelal ? go brzyweczka to juz nie mowie- tys fryzjerka sama dla siebie
A foto ;> ?? sama ?

• Mamusia
kuurwa co za pojeby mieszkaja w mojej klatcee 😠 😠 nie uniese tych starych babciow!! sobie balkony odsniezaja i wszytsko mi o parapety uderza 😠 normalnie mi pourywaja 😠 😠

oo ja jaki wywiad 😜 hehe
wlosy zawsze mialam w szpic zciete... ale za ostatnim scieciem chcialam na bombke cos jak Rihana ale nie wyszlo tej babie i takie mam postopniowane od tego czasu.
A fryz normalnie wlosy wyprostowane aby mam 😜 heh

A focie.. kochana SAMOWYZWALACZ 😁

• Mamusia
Aniu ale Rihanna ma przecierz krótki wlosy ? to jak ty chcialas na ta babke sciac ? nie kumam 😁
Ale podobaja mi sie !

A twoje foto normalnie wymiata ahhhhh, napatrzec sie nie moge.
Jaka my tutaj lasssske mamy mrrrr ☺️ 😘 błogo mi!!

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
ale ja nie mam swojego lekarza rodzinnego jak w PL :/

Tutaj zawsze ktos inny cie przyjmuje :/

eee do dupy tak... 😮

Wiem ! przecierz pamietasz napewno jak wam wlasnie pisalam jak bylam w ciazy zawsze ktos inny mnie obslugiwal 🙃 😮 i to nawet lekarz nie byl, tylko polozna !

• Mamusia
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/428/a4f4e3bb02747b94.jpg[/IMG][/URL]

o to wg tej laski jest BOB.... nie wiem gdzie ona tu boba widziala ale lus.. duzo nie zaplacilam a wlosy odrosly 😜
AAA NA BRZUCH NIE PATRZ 😜 ahha 3 meisiac i raczej nic sie nie zmienilo teraz 😜

• Mamusia
Aniu mrrr jakie kruciutkie włoski, no no no.... ale gdzie ona tego boba widziala to ja nie wiem 😁 moze ci gdzie indziej szczelila boba 😁 haha zartuje 😉

No powiem ci ze moja tez wlasnie w tych godzinach 13-14 to z godzinke czasem spi, a tak to drzemki tylko po 30 min...

Chyba teraz wszystkie dzieciaczki nasze sa na etapie zjadania wlasnych rak 😁
Zaniedlugo odkryja nogi 😁 i dopiero bedzie smiechu !