Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Karol sie martwil i chcial dzwonic i wyzywac 😜 hehe
a mi za prad...;/ eh farelka na okrago chodzi od wczoraj;/

Wyzywac? kogo ?

Noo farelka tyle samo ciagnie co moj odwilzacz ktory gowno daje, tylko pranie schnie w jedna noc !
Jutro wam pokaze foty jakie zrobilam pomieszczenia to wam szczeny opadna

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Anulka ale foto mam na telefonie mojego :/ tak samo foty malej z lyzka :d dzis zgram to pokaze.
A to jest to pomieszczenie z grzyboslawem :/ co sie teraz porobilo od tej zimy to bylismy wczoraj w szoku 😮

tzn co sie porobilo?

normalnie wodaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cale sciany mokre... nie da sie tego opisac to trzeba zobaczyc !

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Fajne ciekaw po ile u nas 🙂 Anka ja nie takie zaspy widziałam i zapierdalałam z buta po nich do szkoły 3km. Nie raz szłam i wyłam z bezsilności i zimna 🤨

ja wiem .. raz z paczka szlismy zima na wagary.. no to idziemy do kumpeli 10 km ... mhm.. taaa to bylo zajebiscie madre chora przez 3 tyg bylam 😮 wiec Ci nie zazdroszcze ale ze z wozkiem w takie zaspy..

sa RwT 😁

• Mamusia
Ale chodniki w ,,miarę,, odśnieżone 🙂 I tak się nakurwowałyśmy z koleżanką, że zamiast dzieci wiosną rodzić to nam się jesienią zachciało 😜 Ale nie jest tak źle. A Krystian mówił, że faktycznie ciężarówy miały problemy. Że na jednej ul tir zatorował drogę bo ruszyć nie mógł. A bo ta zima paskuda znów tak z zaskoczenia na naszych drogowców 😁

• Mamusia
Ej a ja to gamoń jestem. Wzięłam tą paczkę z aniołkami i miałam wysłać...I wiecie co? Adresu nie wzięłam do tej laski 😁 Ale jełopka ze mnie 😜 O Aniu...Wyobraź sobie wakacje. Marcel już większy więc na dwa dni go do babki i bach do mnie tirem hehehe 😁

• Mamusia
jak bedzie okazja to jade.. nie ma ze nie 😁 na dziwki z nim pjade 😁 😁 😁 😁 hahaha 😎

A tiry juz w poniedzialek sie wywalaly, koles przed karolem sie wyjebal w row;/

Ela jelopku 😁 😁 😁 😁 hahaha ja usypialam malego wczoraj i spiewalam mu cicha noc 😜 ahhahah