Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

huh wróciłam z dalekiej podrózy! jechać wózkiem w taką pogodę...przez te muldy...masakra, ale za to muszę się pochwalić!! jestem najszczęśliwsza na świecie! od porodu nie czułam takiej ulgi 😁
mała ma PRAWIE zdrowe bioderka!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakies tam kąty odchylenia znacznie się zmniejszyły, a teraz czekamy aż zacznie jej tam coś hmm rosnąć? 🙂 nie ważne! lekarz byłw szoku że tak szybko 😁 i za 6 tygodni ściagamy poduchę!!!!!! 🙂 🙂 🙂przyrosty zniknęły, mama dobrze masowała 😁 cudownie achhh 🙂

Agaa napisał(a):
huh wróciłam z dalekiej podrózy! jechać wózkiem w taką pogodę...przez te muldy...masakra, ale za to muszę się pochwalić!! jestem najszczęśliwsza na świecie! od porodu nie czułam takiej ulgi 😁
mała ma PRAWIE zdrowe bioderka!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakies tam kąty odchylenia znacznie się zmniejszyły, a teraz czekamy aż zacznie jej tam coś hmm rosnąć? 🙂 nie ważne! lekarz byłw szoku że tak szybko 😁 i za 6 tygodni ściagamy poduchę!!!!!! 🙂 🙂 🙂przyrosty zniknęły, mama dobrze masowała 😁 cudownie achhh 🙂

AGuś to super..widzisz chwila moment i bedzie wszystko dobrze :*
ahh zdolna mamusia 😁

witam
Adas nocke przespal super zapchany nosek mu nie przeszkadzal (na moje szczescie)
Agus gratulacje dzielna mama i corka dały rade 🙂
ide zrobic sniadanko bo my dopiero wstalismy 😁

Loli napisał(a):
AGUS WIEDZIALAM ZE EWUNIA TO SLINA DUZA DROWA BABA! I NAWET TAKIE BIODERKA TO DLA NIJ PIKUS... SUPERRR A 6 TYG ZLECI W MGNIENIU OKA 😉

Aguś 😘 😘 najgorsze już za nami, teraz to tylko profilaktyka 🙂 więc myślę że już nie musi chodzić w niej non stop dlatego moje szczęśliwe dziecko leży teraz w samych rajstopkach i bodziaku na miękkiej kołderce 😁 i jest zadowolona! ja teeeeż 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli napisał(a):
AGUS WIEDZIALAM ZE EWUNIA TO SLINA DUZA DROWA BABA! I NAWET TAKIE BIODERKA TO DLA NIJ PIKUS... SUPERRR A 6 TYG ZLECI W MGNIENIU OKA 😉

Aguś 😘 😘 najgorsze już za nami, teraz to tylko profilaktyka 🙂 więc myślę że już nie musi chodzić w niej non stop dlatego moje szczęśliwe dziecko leży teraz w samych rajstopkach i bodziaku na miękkiej kołderce 😁 i jest zadowolona! ja teeeeż 🙂

Agus ! Extra ! wiesz co wydaje mi sie zebys jej to zakladala moze tylko na noc ? juz...??

no dobra, Eluśka była pierwsza c hętna na Franczeskę 😁 znajdę sobie innego nieznośnego bachorka 😁

Loli hmmm może może 😁 tez tylko o tej nocy myślałam 🙂

Cześć kobitki 🙂
  • Aga super ,że z małą dobrze buziak od ciotki 😘
  • Widzę,że nie tylko moje tak szaleje wczoraj miałam już dość i go położyłam do łóżeczka i poszłam do kibla bo nawet tam sama nie umiem zajść ostatnio wrrrrrr ,a ten ryczała wieczorem jak aniołek.
  • Ela mój wczoraj pił cyca o 13:30 pózniej dopił troszkę w sumie nawet nie chciał o 15 i pojechałam do miasta z nim załatwiać karte NFZ i dopiero pił gdzieś odkoło 18:30 wiec głodny musiał nie być bo się nie darł i grzecznie leżał i zaglądał po sklepie
  • Kupiłam młodym pod choinkę prezenty córce matę do tańczenia i zestaw perfum Hannah Montana a synowi auto z Lego i wielki 4 poziomowy garaż heh zadowoleni napewno będą no i małemu przytulankę do snu
  • I znowu sypie wrrrrrr 😠
  • A co tam u Was??????

Perelka napisał(a):
    Cześć kobitki 🙂
  • Aga super ,że z małą dobrze buziak od ciotki 😘
  • Widzę,że nie tylko moje tak szaleje wczoraj miałam już dość i go położyłam do łóżeczka i poszłam do kibla bo nawet tam sama nie umiem zajść ostatnio wrrrrrr ,a ten ryczała wieczorem jak aniołek.
  • Ela mój wczoraj pił cyca o 13:30 pózniej dopił troszkę w sumie nawet nie chciał o 15 i pojechałam do miasta z nim załatwiać karte NFZ i dopiero pił gdzieś odkoło 18:30 wiec głodny musiał nie być bo się nie darł i grzecznie leżał i zaglądał po sklepie
  • Kupiłam młodym pod choinkę prezenty córce matę do tańczenia i zestaw perfum Hannah Montana a synowi auto z Lego i wielki 4 poziomowy garaż heh zadowoleni napewno będą no i małemu przytulankę do snu
  • I znowu sypie wrrrrrr 😠
  • A co tam u Was??????

kurcze będziecie się śmiać...ale ja zawsze chciałam taki poziomowy garaż... ☺️

Agaa przyznam się mój syn miał juz taki jeden z wadera ale połamał zjezdzalnie i też z nim tam siedziałam ☺️
  • A i na wieczór pokłóciłam się z moim M ,powiedział ,że jest zmeczony a ja nie mam z czego być zmeczona bo siedzę w domu i nic nie robie a jak ma miec Pawła na pół godz na rekach to jeczy ze ciezki i od wczoraj z nim nie gadam 🤢