Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dosik ja tez nie podejrzewalam dopoki nie zaczal jezdzic na wieczor do brata i moja matka cos za duzo jezdzi sam i mowi wejz powiedz mu ze jedziesz z nim i sie zaczelo z reszta sam sie wkopal pierwsze chcial jechac do brata potem na bilard z bratem a jak powiedzialam ze jade z nim to on juz nie ma ochoty no i glowka zaczela pracowac w tedy

• Mamusia
Perelka napisał(a):
dosik ja tez nie podejrzewalam dopoki nie zaczal jezdzic na wieczor do brata i moja matka cos za duzo jezdzi sam i mowi wejz powiedz mu ze jedziesz z nim i sie zaczelo z reszta sam sie wkopal pierwsze chcial jechac do brata potem na bilard z bratem a jak powiedzialam ze jade z nim to on juz nie ma ochoty no i glowka zaczela pracowac w tedy

dlatego wszedzie chodze z karolem 🙃

• Mamusia
Loli napisał(a):
ja tez kiedys to przerabialam laski....i non stop mu tel. sprawdzalam no i czasem sie cos znalazlo !
ale wiecej dowodow to raczej w laptopie bylo :/

Ale od kad jes Olcia przestalam i mu zaufalam w 10000%

😘
a ja nie..tym bardziej kiedy sa klutnie i groze ze odejde ze malego zabiore to jego nie rusza albo ze a idz idz...

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
ja tez kiedys to przerabialam laski....i non stop mu tel. sprawdzalam no i czasem sie cos znalazlo !

😘
a ja nie..tym bardziej kiedy sa klutnie i groze ze odejde ze malego zabiore to jego nie rusza albo ze a idz idz...

Moj sie strasznie zmienił jak jest Ola... i malo sie klucimy....ale jak juz sie klucimy to jak stare dobre malzenstwo ! po 2-3 godz, juz luzik..

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Mój czasem gdzieś idzie z kolega ale nie bede za nim lazła przecież i sprawdzała 🥴

a ja zaluje ze nie poszlam za nim w zeszla sobote gdzie byl cala noc 😮 bo pieczaytki nie mial z imprezy w ktorej niby byl 😮 bo tam nie ma fluorescyjnych tylko tuszowe ze zmyc nie idzie 😠

a czasem mam wizje ze przychodzi laska w ciuazy do niegi 🤢

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):

😘

Moj sie strasznie zmienił jak jest Ola... i malo sie klucimy....ale jak juz sie klucimy to jak stare dobre malzenstwo ! po 2-3 godz, juz luzik..

to brawo dla niego i swiadczy o tym jak was kochs 😉

Dosik napisał(a):
Ja mojemu powiedziałam jak Ty mnie zdradzisz to ja Ci życie zrujnuje nigdy juz nie zaznasz szczęścia 🤢

No i dobrze...
Ja jestem pewna Sebastiana
Kiedyś powiedział ze nie byłby taką świnią
no kilka dni temu to powiedział

On by tylko spróbował 😁
uuhh.. ale by sie działo 😁
akurat wiem, że nic nie zrobi.. i dobrze.
Wiem ze nas kocha a pozatym w sumie to nawzajem patrzymy do telefonów, na smski itd 😁

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Anulka Twój Karol sam wychodzi na noc? ? 😲

No niestety ... 😞 tak to zawsze razem, po pracy zdarza mu sioe po kryjomu iscale zawsze wiem ze tam jest bo tel nie odbiera debil i zawsze sie wkopie.. po 2 ten bar jest kolo tesciow to ida zawsze po niego jak cos za dlugo go nie ma.
No a ostatnio mielismy razem wyjsc ale juz bylam tak wydojona maly u babci a ten chcial wychodzic o 23..a ja juz nie mialam sil i ze niech sobie sam idzie i chcialam spr czy czasem nie wraca tylko po to by wychodzic z kolegami.... no i poszedl... a ja w domu zostalam 🤢 i glupia idiotka ze nie poszlam za nim 😠 nastepnym razem nie bede juz taka gluipa.