Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

LOLI wczoraj w wiadomosciach mowili ze jeszcze gatwik(chyba tak sie pisze) 😜 jest nadal zamkniete 😞
A moj od rana nauczyl sie nowej sylaby i caly czas wola AŁ AŁ 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwona a jaką tą matę kupiłaś? Pod kompa czy tv? I gdzie i za ile? 😜 Mojej siostrze kupiłam na mikołajki tą piłkę do skakania. I jej pan wielkimmm tirem przywiózł. I mama mówi, że radości co nie miara 🙂 Że skacze ciągle po domu jak pchła szczęśliwa ☺️ Trzy tygodnie ich nie widzialam i już mocno tęsknie 😞

ja nie mam z kim zostawic adasia zeby jechac na zakupy jestem tu sama jak palec 😞
musze czekac az moj wroci z pracy co jest o gdz 18-19 i pytac sie czy nie jest za bardzo zmeczony i czy zostanie z malym zebym mogla jechac tylko do super maarketu po bierzace zakupy 😞
fajnie bylo jak bylam u mamy przez te 2 tygodnie zostala z nim jak moala wolne i mogla isc na zakupy spotkac sie ze znajomymi w pubie aha to byly czasy

Elus kupilam w kauflandzie bo w tesco nie bylo pod tv i do kompa tez mozna za 140 zl i jakies dwie gry do tego sa i 10 utworow muzycznych chcialam ta mate z hannny ale nie bylo

• Mamusia
bobas napisał(a):
ja nie mam z kim zostawic adasia zeby jechac na zakupy jestem tu sama jak palec 😞
musze czekac az moj wroci z pracy co jest o gdz 18-19 i pytac sie czy nie jest za bardzo zmeczony i czy zostanie z malym zebym mogla jechac tylko do super maarketu po bierzace zakupy 😞
fajnie bylo jak bylam u mamy przez te 2 tygodnie zostala z nim jak moala wolne i mogla isc na zakupy spotkac sie ze znajomymi w pubie aha to byly czasy

asiu ja mam to samo... 😮 ehh uwiazane jak psy kurna

fajnie ze ktos rozumie o co mi chodzi co ja bym bez was zrobila odrazu mi lepiej bo znowu doła załapałam od rana.Ja kocham adasia i to bardzo ale ta rutyna mnie wykonczy musze cos z tym zrobic.

• Mamusia
bobas napisał(a):
fajnie ze ktos rozumie o co mi chodzi co ja bym bez was zrobila odrazu mi lepiej bo znowu doła załapałam od rana.Ja kocham adasia i to bardzo ale ta rutyna mnie wykonczy musze cos z tym zrobic.

Asiu mam identycznie, ale zauwazylam ze to tez zalezy od mojego dnia i chumoru ;/ bo jak mam zly to poporstu bym wrrrrrr..... tylko jak slysze ryk to mnie rozpierdala.... zaprzeproszeniem

Ania nadal mi ze jest zmeczony a ja nie mam byc prawa zmeczona bo siedze w domu i nic nie robie az mi sie na placzki zbiera jak o tym mysle i od wczoraj nie gadam z nim