Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
laurana1986 napisał(a):
oj przepraszam, zaczelam smutny temat.. to tak z weselszych wiadomosci 🙂 Mały wazy już 6100 🙂 i wg doktorki wielkosciowo jest na 4 miesiac 🙂 duży chłop 🙂 ale przybiera prawidłowo 🙂

O kurde 🙂
Dzień starszy- kilogram więcej 😁
A tak wogóle rozmawiałam z uzdolnioną Panią Fotograf z Tych i przyjedzie do Alka na wiosnę 🤪
już nie mogę się doczekać 🤪

A co do września 2011, to nie 😜 nie będą tak fajne i zgrane jak my 😜

która ze mną pije? ja już zaczęłam 😉

Agaa napisał(a):
ojj czemu oddawali smerfusia? 🙂 słodki ten mały jest, mnie też rozczula 🙂
ale przełączam jak widze spot z 'podziel się posiłkiem' albo pomagam na polsacie czy tvn-ie...nie mogę patrzeć na te biedne dzieci....

sierpień 2011? wow, to jeszcze chwilka i nasze następczynie!
pewnie niedługo gdzieś w PL jakaś dziewczyna zrobi sobie test i wyjdą dwie kreseczki z terminem na wrzesień! nie mogę się doczekać 🤪

Ja też 🤪

• Mamusia
Kaisu ja 😁 heh .. ostatnio to co dzien.... ☺️ ☺️ale chyba po 1 piwku czy drinku to nic nie? ☺️
A sierpien 2011... hmm.. to juz my ze tak powiem 🤨

ja bym sie cieszyla Agus gdymy Mar mial taka temperature... a on jeszcze nigdy nie mial powyzej 36.6 😮 ledwo ta temperature ma... nie wiem czemu 😮 i ciagle zimne raczki i stopki.. mimo skarpetek i cieplych rajstop.. nie wiem czy slabe krazenie czy od tego wierzgania?

A najbardziej to mnie dzis rozbawil przy zasypianiu 😜 pijemy mleko jak zwykle a ten nie bo on musi ogladnac NA WSPOLNEJ... 😉 potem go odlozylam a temu na gadanie sie zebralo wzielam go i gadam ze spac ze ciemno i kolysanki spiewam a ten gapi sie na mnie wielkimi oczami swiecacymi.. i cieszy miche ja wariat hahaha odkladam go do lozeczka bo myskle ze spi mowie dobranoc itd a ten dziuba otwiera i znowu zaciesz ale zasnol wkoncu 😜

a Wy jak tam? 🙂

Ania8888 napisał(a):
Kaisu ja 😁 heh .. ostatnio to co dzien.... ☺️ ☺️ale chyba po 1 piwku czy drinku to nic nie? ☺️
A sierpien 2011... hmm.. to juz my ze tak powiem 🤨

ja bym sie cieszyla Agus gdymy Mar mial taka temperature... a on jeszcze nigdy nie mial powyzej 36.6 😮 ledwo ta temperature ma... nie wiem czemu 😮 i ciagle zimne raczki i stopki.. mimo skarpetek i cieplych rajstop.. nie wiem czy slabe krazenie czy od tego wierzgania?

A najbardziej to mnie dzis rozbawil przy zasypianiu 😜 pijemy mleko jak zwykle a ten nie bo on musi ogladnac NA WSPOLNEJ... 😉 potem go odlozylam a temu na gadanie sie zebralo wzielam go i gadam ze spac ze ciemno i kolysanki spiewam a ten gapi sie na mnie wielkimi oczami swiecacymi.. i cieszy miche ja wariat hahaha odkladam go do lozeczka bo myskle ze spi mowie dobranoc itd a ten dziuba otwiera i znowu zaciesz ale zasnol wkoncu 😜

a Wy jak tam? 🙂

Moja dzisiaj cos brzusio bolal wieczorem
no to wzielan masuje chwilke
i sie okazalo ze za duzo powietrza miala w brzuszku 😁
Moja rano jak wstaje do niej to sei tak cieszy ze rany

Ania8888 napisał(a):
Dosik napisał(a):
Ja dołączyłam do was póżno dopiero w 12 tygodniu ciąży 😜

ja nie pamietam kiedy ja ale wiem ze lekarz potwierdzil juz w 6 tyg 😜 a wiedzialam odrazu po zpozniajacym sie okresie.. 😁 w swieta 😁

Mnie miał przyjść okres poczatek stycznia i juz go nie było 😜
ostatni miałam an poczatku grudnia 😜