Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
ja nie wiem ale jak ja mu daje kaszke.. zageszczam nia melko i i tak musi byc zrobiona taka porcjia mleka jak do jedzenia normalnie. Zobacz na podobny sklad ktore ma.... albo kup jakies i podalwaj jakos na zmianer.. to juz iesz troche tamtegfo mleczka ci zostanie... 😉

Aniu dobry pomysl jak to nan pro wyglada ?

• Mamusia
No... a jak chcesz zageszczac.. hmm.. marcel to nie zauwazylam zeby mial po tej kaszce jakis wiekszy odstep czasu niz po mleku...
Ela a jak Niki?? dluzej wytrzymuje po kaszce??

A wogle to niby dzieciom sie cos zmienia ze im czass sie wydluza..mhmm... taa kiedys marcel potrafil wytrzymac 3 godziny a teraz co 2 .. i te 150 wypije 😮 a na wieczor... wypije nawet 240 a i tak sie obudzi w nocy jeszcze... 😮

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eloite napisał(a):
nagrałam Wam wczoraj jak Alek tańczył po kąpieli 🙂
ja znajdę wreszcie to pieprzone oprogramowanie do USB to Wam wrzucę 🙂

aaa to cos nowego niz kabel 😁 czekamy Kasiu 🙂

no nawet nie wiesz jakbym chciała móc Wam wrzucać nowe zdjęcia Alka.
zmolestuję dzisiaj siostrę i prześlę jej zdjęcia, to mi zrzuci ze swojego telefonu.
ja jadę zaraz WRESZCIE złożyć o becikowe 😁
później jedziemy do mojej babci pokazać jej Alka 🙂
a może dziś wieczorkiem zrobię mu jakąś sesję 😜

czeeeść : ) no ja za Wami nie nadążam 😞 😜

kurcze ładnie jedzą Wasze maluchy 🙂 moja nadal co 2-3 godziny dzień i noc :/ po prostu cycki opadają :/ a wczoraj to niezłą akcję odstawiła, ja byłam na wykładach na prawko, ona została z tatą, wracam a oni u babci na dole hoptają noszą śpiewają a ona taki ryk ze MASAKRKA! dopiero jak cyca zobaczyła, już nawet nie mnie tylko CYC i po bólu ( 40 min się darła a zły jak krokodyla 😞 )
a wiecie co mi teściowa powiedziała wczoraj że niunia jest gruba 😞 no ja tam nie widzę żeby była gruba, niech się na siebie popatrzy 😠

• Mamusia
Qrka kochana no chyba sa juz takie uroki własnie , karmienia piersia 🙂
Ale Igusia ma zdrowe mamusi mleczko!
A tesciowa? z takim tekstem ehh.... ona wcale nie jest gruba, !
Jak dziecko moze byc grube?
Przyklad to jej powiedz jak moja kolezanka zrobila ze swoim synem :O mial niecałe 3 miesiace a wazył juz 9 kg i ona juz kupiła spacerówke to sie jej nie miescił do gondoli 🤨 🤔
To dziecko było grube !!!!

• Mamusia
http://www.doz.pl/apteka/p51657-Mleko_Nan_Pro_1_proszek_od_urodzenia_600_g

nie daje mu w tt bo by nie przelecialo 😞 mam z lovi co maja duze dziury 🙂

a po podpaski ide zaraz... bo masakra jest i musze ta tabletke wziasc... malewgo znowu tesciu obudzil 😮 to go nakarmie i lecem ☺️
bo mi z nim nie zostanie jsak juz nie spi bo sobie z nim nie poradz 🤢

Hey Dziewczynki wrześniowe dziekuje za rade wtedy ... to jednak były bóle porodowe z krzyża w szpitalu odrazu na porodówke trafiłam bo ból co min 5 godzin sie męczyłam a o 15.03 małą miałm już na świecie dziekuje za rady i wogóle...

Olu Gratulacje !! 😘
Dziewczyny dojechalam narazie 6 stron i juz widze ze duzo nabazgrałyscie
u nas nocka fatalna 😞 🤔 szczerze to nie wiem jak się nwazywam taka do dupy jestem wykonczona.
A Tu obiad trzeba robic, posprzątać yhh 😞

no mała miała tą hiper żółtaczkę sie należałysmy w szpitalu ale od wczoraj w domku jestesmy i jest ok już 🙂 a wasze pociechy sa fajne jak czas leci .. jej jak ne rosną jak na drożdzach... moje pewnie tez bedzie tak 😁 hehe nim sie obejrze a ona bedzie pannica:P

hej dziewczyny.
Loli ja jeszcze nie dostałam tej mascary, ale fajnie że Ty dsotałaś akurat jak jesteś w PL!

Eluśka słodkie te buziaczki 😘

buuterfly może wystarczy tylko mu to uszko wyczyścić u laryngologa i będzie ok! oby oby!

qrka Iga gruba? duża dziewczyna? hmm no tak, lepiej żeby była chuda i nie rosła 😮 ach te teściowe, ręce opadają 😞 gruba to w ogóle nie wygląda, całkiem normalnie! a czy duża...to kurcze, co Twoja teściowa by na Ewkę powiedziała? 🙂 niech Ci nie będzie przykro, bo teściową masz typową, co to za stworzenia są! muszą tak za skórę zachodzić~!?

Loli Nan pro tak jak Ania mówiła, będzie jej smakować...nie masz wyjscia, musisz kupić a to jest sprawdzone i na pewno będzie jej smakować 🙂

Ola gratulacje 🙂 nim się obejrzysz to mała się do Ciebie uśmiechnie, a Tobie serce z dumy zatrzepocze 😁 powodzenia 😘 😘

Dosik ale ten Kacperek niegrzeczny...nie daje mamie żyć! wymęcz go bardziej w dzień, z tego co pamieam to pisałaś że tyle spał w bujaku, to może dlatego miał potem taką nockę...

tak straszycie tym okresem, że aż się boje normalnie 😞 ale u mnie ani widu ani słychu! tylko troszkę mnie boli od trzech tygodni! brzuch jak na okres...ale nic się nie dzieje... 😮