Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie.... a tak a propos.. to np gdzie masz dizecko zostawic w tym momencie?? jak juz wrocisz do rpacy>???
nikt sie takim malym dzieckiem nie chce zajmowac 🤢

a ta ze stolka nie miala co z dzieckiem zrobic to ZLOBEK W SEJMIE.. noo tej i hotel odrazu ciekawe kto to im bedzie utrzymywal!!
a Tobie dzieco zachoruje to musisz plagac po kolanach zeby godzinke wolnego dostac do learza zeby isc chociaz...
zalosne..

• Mamusia
a widzialyscie o tej babce co z 3 miesieczna corka bedzie w sejmie? chyba ze o tym rozmawiacie. moglliby macierzynski wydluzyc:/ tak jak normalnie jest na zachodzie ze od pol roku nawet do roku w niektorych krajach, bo tam zdaja sobie sprawe jak wazny jest dla dziecka kontakt z maka przez pierwszy rok

hej
57 stron postaram sie nadrobic jak to tylko bedzie mozliwe
mam problem z netem co chwile mi przerywa albo wcale go nie ma 😞 dzwonilismy do serwisu udaja ze wciaz naprawiaja.
dzisaj bylam z Adasiem na szczepiace o 17:30 chwilke tylko plakal moj dzielny chlopak 🙂 ciekawe jak nam minie nocka,teraz spi juz od godziny.
dostal tez skierowanie do neurologa bo prawa strone ma slabsza niz lewa i trzeba to sprawdzic i wrazie czego isc na rechabilitacje 😞 a co tam u was ominelo mnie cos waznego?

laurana1986 napisał(a):
ja tez nie mam... ale chyba nam rodzinne sie bedzie nalezec.. jakiekolwiek by to byly pieniadze to zawsze 🙂

Matra, nie wiem ile jest tego rodzinnego ale całkiem niedawno było to koło 60 zł na dziecko na m-c 😞 😞 😞
naprawdę ja nie mogę narzekać, Dawid i ja pracujemy, oboje na miejscu ale na wychowawczy nie mogę sobie pozwolić bo nie dalibyśmy rady z 1 pensji a jeszcze kredyt 1000 zł

No ale jak to? Wychowawczego 68zł?? To jest jakiś żart?!!
No żal i wkurw po prostu 😞

Kasiu a to co z mała zrobisz? Ma się kto nią zająć?

Asiu to dzielny ten Twój synuś 🙂
My po świętach idziemy dopiero...

Ech mogę pisać posty z komórki więc teraz to już w ogóle się mnie nie pozbędzie 🙂

• Mamusia
Moja mala spi juz od godziny, tylko przeraza mnie to ze w pewnych momentach wpada w taki placz przez sen ze musze ja przytuluc zeby sie uspokoila :/ cos mi sie wydaje ze to kolka 🥴 🥴 , i to wszystko przez to ze ja glupia matka nie wzielam 2-uch opakowac jedzenia do Polski i jej mieszalam dosc spory czas.

Kupki robi strasznie zielone 😞 a ile sie umeczy bidulka przy tyl 😞 😞 i wydaje sie ze pol pampersa jest kupy, a tam taka odrobinka..

Ehhh pol dnia taka dzis była, dawałam jej juz dzis 2 razy herbatki koperkowej-wiem ze nie powinno sie dawac zaczesto, ale poporstu po tej herbatce strasznie pierdzila i zrobiłysmy jeszcze masazyk nózkami. I chyba troszke pomoglo bo az zasnela.

Mam nadzieje ze jeszcze moze 2-3 dni i zoladeczke wróci do normy 😞

• Mamusia
Oj Agus !!
No widze ze my to zgrane kobitki jestesmy nawet postowo 😁
Oj nawet nie wiesz jak mi tego brakowalo zeby sie tutaj tak spotkac sam na sam 😁

hahaha

Kurde mala spi, nie wykapana i nie wiem czy ja budzic czy nie, o 21 miala jesc..

Loli napisał(a):
Oj Agus !!
No widze ze my to zgrane kobitki jestesmy nawet postowo 😁
Oj nawet nie wiesz jak mi tego brakowalo zeby sie tutaj tak spotkac sam na sam 😁

hahaha

Kurde mala spi, nie wykapana i nie wiem czy ja budzic czy nie, o 21 miala jesc..

to ja Wam chwilę jeszcze poprzeszkadzam, 😜
PS => Loli o tej porze nie kąpać, niech śpi 🙂
nie śpię siedzę i robię listę zakupów świątecznych 🙂
Aga młoda zajmie się szwagierka o ile da radę, (to ta co urodziła 2 tygodnie temu swoje) mam obawy bo wiadomo swoje i cudze to lepiej się swoim zajmie a nasza :/ => pewnie się na niani skończy. Oki zmykam bo mój jest 🤪
😘 😘

eloite napisał(a):
chyba się ożenię.
i znajdę sobie taką żonę, która odwali za mnie chociaż połowę roboty.. 🤪

hahaha tez o tym myślałam ale pod kątem zmiany faceta na kobiete 😁

• Mamusia
Hejka laseczki moje 😁
Tak sie Agus wczoraj zgralysmy ze kazda z nas sobie poszla 😁 hahaha dobre :P

Moja juz nie spi, oczywiscie 150 ml zjadla na dzien dobry 🙂

A wczoraj jednak ja obudzilam i ja wykapalam spala jak suseł prawie do 7 😉

Hmm a dzis laseczki jakie macie plany? ja musze jechac do sklepu kupic pare hemicznych zeczy:/ bo sie juz koncza..

A co do prezentu ehhh dobrze ze zapytalam sie mojego o ta maszynka.. ( mowie mu a moze kupisz sobie maszynke do golenia i tak zaczełam z nim ogladac a on mi powiedział ze woli taka normalna maszynke- bo po maszynce elektrycznej szybko mu rosnie broda i musi sie codziennie golic ) kuźźźźwa odpada prezent i teraz jestem w czarnej dupie