Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Krystian wczoraj oznajmił, że do końca grudnia ma umowę i chyba w styczniu powinien wyjechać 😮 Rozumiecie to??? Zima, małe dziecko i pies??????? Przecież ja tu fioła dostanę...Bez auta, bez prawka...Koszmar jakiś. Do rodziców 50km 🤢

a nie moze troche pozniej jechac??

My mamy swieta pozamiatane.... 😞 karol debil dostal w szczecinie 300zl mandatu 😞 😞 😞 😞 bo gadal przez caly szczecin przez tel 😠 wyjezdzal z portu i do mnie ze da znac jak wyjedzie ze szczecina a to zadzwonil tesciu to szwagier i gadal caly czas 😠 😠
a najlepsza jest w tym wszytskim tesciowa.... dzwoni o ktortej ma przyjsc zebym mogla isc rachunki zaplacic..... i ze co mi jest, to ze no trudno tak bylwa itd ... no bylwa kurwa ze ja do konca grudnia bede bez grosza.... 😠 😠 😠 pojebanaaaaaa

ehh nie mam humoru znowu i pewnie mnie dzis za czesto nie bedzie zebym cczegos nie napisala glupiego

• Mamusia
Anka u mnie humor identyko.Niech już się kurwa kończy ta zima bo same problemy.Moja Julka ma straszną tą ospę. Mdleje, rzyga...Krostki ma dosłownie wszędzie...W buzi, w majtkach 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Do teg droga do rodziców zasypana i jak my tam dojedziemy na chrzciny 😞 Gówno nie dojedziemy.A Krystian może jechać później...Ale za co będziemy żyli przez te miesiące???

• Mamusia
Anulka !!!! ehhhh jejku bozzzze jak mi jest ciebie szkoda 😞 nie dosc ze mamy tyle na glowie to ty biegasz to tu , to tam rachunki placisz starasz sie utrzymujesz jakos wszystko w kupie i jeszcze wszystko jest zle 😞

Pakuj sie i przylatuj do mnie !!!!

I normalnie pisz tutaj to co ci lezy na serduchu kochana, nie dusc w sobie niczego- po to tutaj jestesmy nie zapominaj o tym :*

• Mamusia
Loli napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Kurde nawet mi się ubierać nie chce 😞

Nie przejmuj sie tez leze jeszcze w lozku w pizamie :/

ja juz wszystko posprzatane na tip topa.. gdzies trzeba sie wyladowac 🤢
a jak ona tak ospe przechodzi to moze lekarza wezwac jakiegos..
A co do drog.. pierdoleni krawaciarze! im tylko dawac d wozic a normalnym ludziom to huj a nie pomoc 🤢

• Mamusia
Aniu ty to sily masz i mocy, ze rano zawsze biegasz,zalatwiasz rózne sprawy... ehhh
JA musze isc dzis do sklepu ale nawet tego mi sie nie chce :/
Pogoda do dupy 😞

NOWE FOTY W ALBUMIKU Z POBYTU OLI W POLSCE-MIŁEGO OGLADANIA I CZEKAMY NA WSZYSTKIE KOMENTARZE 🙂

• Mamusia
Lekarz i tak nie pomoże, a poza tym nie dojedzie 😮 Jak mały wstanie to też sprzątnę bo co innego robić...Żeby chociaż wiosna była to bym wzięła Lunkę i małego i wio na spacer. Ja nie chcę chrzcić małego u teściów 😞
Dobra....Ja się muszę ogarnąć.Poukładać to sobie we łbie. Ospa minie, zima też...Drogi kiedyś znów będą czarne, o mandacie Anka zapomnisz za jakiś czas...Ech a jak Krystian przyśle pierwsze pieniądze to biorę młodego, siostrę i wio nad morze hahahaha 😁 Jedziecie ze mną? Do Pobierowa????

• Mamusia
Aniu nie dziwie ci sie, ja jak wyszlam na spacerek z mala w Pl to trgedia na maxa ;/ wyszlam z wózkiem to 2 razy, gdzie jak przyszłam do domu to normalnie lalo sie ze mnie :/ ile to trzeba miec sily zeby to pchac po tej francowatej ciapie ;/ aaaaa szkoda gadac nawet.....

Tez mi sie juz marzy LATO !!!!!!!!!!

Nie mam neta.
Napisałam długiego posta i zdechł! A na komórce pisze się beznadziejnie 😞
Ale czytam Was dzielnie. I mi przykro!
Ile to kobieta musi poświęcić w swoim życiu! A i tak cały czas kłody pod nogi! Ale moje resztki optymizmu mówią mi że przecież nie może być cały czas źle?! Jakąś równowaga musi być!

U nas też kiepsko tyle Wam powiem.

Loli jak tylko net mi wskoczy to sobie pooglądam i stosowny komentarz zostawię 🙂