Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

oj ona mi się już zepsuła jakiś czas temu 😞 i nie chce się naprawić 😉 taka była dziś marudna 😞 a mnie tak strasznie bolą ręce od noszenia tego mojego słodkiego klocusia, a o plecach to już nie mówię, chwilę nie bolały i znów to samo 😞

HAHA! a ja klasnęłam Anluce :*

idę coś zrobić do chrumania, będę za chwile 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
qrka napisał(a):
oj ona mi się już zepsuła jakiś czas temu 😞 i nie chce się naprawić 😉 taka była dziś marudna 😞 a mnie tak strasznie bolą ręce od noszenia tego mojego słodkiego klocusia, a o plecach to już nie mówię, chwilę nie bolały i znów to samo 😞

HAHA! a ja klasnęłam Anluce :*

idę coś zrobić do chrumania, będę za chwile 🙂

dziekowac;*
a nie chce nic mowic ale to dopiero poczatek a nam juz kregoslupy wysiadaja??
😞

A moze Iga ma ten skok rozwojowy.. i dlatego tak.. o ile dobrze pamietam to do 19 tyg trwa;/

• Mamusia
SCHABOWCZAK zjedzony 😁 pysznosci - no wiecie rozkoszowalam sie ile moglam 😁

Ola juz wykapana i tez zasypia sobie, LAURANA u mnie identycznie z tymi ruchami, czasami sie boje bo dosc niedawno tak przysadzila mi w brode prawie lukiem brwiowym ze sie lekko przestraszylam tego jego placzu z bolu 😞

Tez jestem zmeczona, a co do noszenia dzidzi to u mnie zadkosc, staram sie jej jak naj mniej nosic, jak juz mi marudzi w jednym miejscu, to klade ja w inne zeby znow miala cos nowego do poogladania.... wyprubujcie moze wasze maluchy tez dadza sie tak lekko oszukac! i nie beda wymuszaly noszenia na rekach.....

Anulka a jak tam Marcel? z podnoszeniem sie ? siadaniem?

własnie wrociłam z tesco dziewczyny jakie sa promocje na ciuszki dla naszych bobasow wszystko przecenione od 30%-50% ja kupiłam malemu bluze,sweterek,koszule i dwie bluzeczki i za wszystko zapłacilam 80zł 🤪

Hej dziewczyny!
My jeszcze w łóżku 🙂 mała obok coś tu sobie gada i steka a ja walczę z porannym bólem pleców! Boli dziś masakra 😞 podłożyłam sobie kawałek kołdry pod krzyż i jakoś da się wyjeżeć ale i tak boli! 😞

Eloite na dobranoc sobie ten artykuł przeczytałam i mam trochę mieszane uczucia 🙂

W tesco to rzeczywiście niesamowite promocję sa! Małej kupiłam rybaczki za 23zł 🙂

Hej dziewczyny!
My jeszcze w łóżku 🙂 mała obok coś tu sobie gada i steka a ja walczę z porannym bólem pleców! Boli dziś masakra 😞 podłożyłam sobie kawałek kołdry pod krzyż i jakoś da się wyjeżeć ale i tak boli! 😞

Eloite na dobranoc sobie ten artykuł przeczytałam i mam trochę mieszane uczucia 🙂

W tesco to rzeczywiście niesamowite promocję sa! Małej kupiłam rybaczki za 23zł 🙂

• Mamusia
Czytałam już kiedyś ten artykuł. Dziwny zawód. A jak tam u was wygląda stan wód? Bo u nas schronisko już prawie się topi 😞 Szukają chętnych ,którzy na pewien czas pozabierają psy do siebie jeśli na prawdę wody się podniosą co jest pewne 🥴 Do Tesco jadę dzisiaj z koleżanką poszukać prezentu dla Krystiana, a jutro jadę z Krystianem zrobić już zakupy na święta. I tej mojej biednej chorutkiej Julci muszę kupić tą matę i ciastolinę 🙂 Będę z nią lepić ludki. Aga dziewczyny wysłały aniołki. Mam nadzieję, że zrozumiały co i jak i że dotrą na czas i w całości 😮

Hej dziewuszki 😉 jak tam na dziś?????
  • ELUŚ DZIĘKUJĘ ZA KARTECZKĘ ŚWIĄTECZNĄ 😘
  • nawet nie wiecie jaka moja mama była ciekawska od kogo ta kartka hehe ,a ja jutro idę się odstresować na wigilijkę z pracy normalnie nie mogę się doczekać .Wczoraj byłam w szkole na przedstawieniu i myślałam że wszystkich trzech tam powybijam jak byli niegrzeczni ten wrzeszczał młody gonił i sie bił a młoda nie słuchała 😠i do tego Paweł w nocy mało co spał nie wiem dlaczego 🤔a teraz siedzi na posiedzeniu i ogląda swój śliniaczek bez tego ani rusz.Mówicie ,że w tesco są przeceny chyba się wybiorę aaaaa i co najlepsze chcieli Pawła zrobić Jezusiekm i się pytali mojej córy a ta hasło walła ,że nie bo mój brat pierdzi 😁myślałam ,że padne co te dzieciaki nie wymyślą .Agusss jak tam Ewcia???

• Mamusia
    😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁Wytłumacz młodej, że Jezusek też pierdział 🤪 Ale mnie rozśmieszyłaś 😜 Mój Krystian też ciekawski od kogo te kartki 😉 Jak przyszła ta od Ciebie to mu specjalnie powiedziałam, że dostałam kartkę od Perełka. A on, że kto to jest ten perełka 😁 No to mu mówię, że no perełka to perełka 🤪 Ale był zazdrosny 😁 Głupol....Ale potem mu wytłumaczyłam.

jak jesteś Iwonka to ja też Ci dziękuje za karteczke 😘 😘

i mój to samo!!! kto to jest TEN PEREŁKA??? haha dzikus 😜

Ewcia ok, spała do 7, zjadła, poleżałyśmy jeszcze i teraz jest 9 a ona znowu 60walnęła i śpi, bardzo mi się to nie podoba...a może ona po tej nocce bez jedzenia jest taka wygłodniała?
    nie wiem...zaraz się zabieram za robienie większych dziur w butelkach...

zakupy świąteczne...jakoś kurde nie spieszno mi do nich! niecierpie tych ludzi w marketach przed świętami! szaleństwo! wypchane wózki żarciem 😜 gorączka przedświąteczna 🙂

wcale ci się nie dziwię ja musze mu dupsko przebrać i gdzieś koło 12 na spacerek bo fajnie słonko świeci i też sprzątać muszę i mam lenia 😉 no nic zbieram się bo maruda woła papa 😘

• Mamusia
    Hej laseczki 😉
    No my tez juz troszke czasu temu spimy, mala zasnela kolo 10 i obudzila sie dopiero ja jedzonko okolo 6 rano 😉 Teraz lezy kolo mnie i juz jej cos nie pasuje :/ zachwilke bedziemy jesc,,,
    Ale dzis chyba zadnych planów nie ma....
    Siedzimy w domu i sprzatamy

Agaa i co doszedl do ciebie ten tusz?????
    JAKICH PAMERSÓW UZYWACIE TZW. ROZMIAR Bo ja sie cos zastanawiam zeby juz kupic jakis wieksze bo te 3 sa juz na nia lekko malawe, takie wsaraz