Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eloite napisał(a):
Ela świetny sweter 🤪
chociaż kupiłam już trzy rzeczy japan style i byłam zawiedziona jakością 😞
czekam az qrka da znac jak ten plaszcz 😜

powiedzcie mi co opętało moje dziecko? 😠 😠 😠

nie chce martwic kasi.. ale widzialam laske w tym plaszczyku.. ogolnie wzor miala kiczoeaty w misie ale to jaki on byl.. masakra zkulony wycisagniety .. nie wiem ale po tym jak zobaczylam ta laske nie zamowilabym twgo.. 😞

Loli daj spokój, ja sie dzisiaj wziełam za porządki...jeden pokój zrobiony, teraz jestem w kuchni....z Wami 🙂 i szmatą w ręce na zmiane 🙂 ale końca nie widać....

Elu chyba tak, jeszcze ktoś Ci napisał że lepiej niech Frankowi coś kupi 🙂

• Mamusia
Tak Agus, ale wiesz... ty sobie moze Ewunie wziasc do kuchni i z nia sobie uzedowac...
A ja juz malej z pokoju nawet nie wyciagam do tego smrodu 😞
A po drugie u mnie w pokoju zaczyna smierdziec grzybem... juz w drugim koncie wychodzi.... od naszej strony łózka 😞

W pon. idziemy sie zapytac co mozemy zrobic... ehhhh tylko najgorsze jest to ze kasy dostalismy troche od panstwa i ja chcialam troszku zaoszczedzic... a cos mi sie wydaje ze znów kasa pujdzie na wynajecie nowego mieszkania 😞
Juz sie rozgladamy za nowym.. ehhh a sa masakryczne- to mieszkanie to ja szukalam 4 miesiace, a my tyle czasu nie mamy....

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
no wlasnie 😉)))
mam nadzieje ze ta laska miala ten plaszcz ktorys rok 😜

ja bym sie ogulnie bala zamowic w necie ciuchy;(

Anulka wiadomo, ze zrobione sa wszystkie zdjecia w photoshop :P a najbardziej to mi sie smiac chce z takiej laski na allegro taka bladynka ona chyba wlasnie jakies ciuchy reklamuje z angli oni juz maja taki jak by internetowy sklep, wiecznie ma normalnie chyba z 5cm tapety na mordzie... wiecie która??

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
no wlasnie 😉)))
mam nadzieje ze ta laska miala ten plaszcz ktorys rok 😜

ja bym sie ogulnie bala zamowic w necie ciuchy;(

Anulka wiadomo, ze zrobione sa wszystkie zdjecia w photoshop :P a najbardziej to mi sie smiac chce z takiej laski na allegro taka bladynka ona chyba wlasnie jakies ciuchy reklamuje z angli oni juz maja taki jak by internetowy sklep, wiecznie ma normalnie chyba z 5cm tapety na mordzie... wiecie która??

one wszystkie maja mordy wyretuszowane na maksa

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
no a moze akurat wam sie udaa! loli glowa do gory... ;*

Ehh no tak tylko ze znów 2 tysiace funtów pujdzie papapa 😞

trudno, warto wydac je na uwolnienie sie od grzyba co??

elus ty ostatnio pokazywalas str trolla?? BO NIE MOGE ZNAlesc ich katalog na jesien zima

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
A nie wiem...Ten sklep jest lipny.Malutki a stoją tam 3 baby i tak się gapią aż niemiło wejść. Zapytasz o coś to jak byś im przeszkodziła 🤢

u nas bylo to samo i zwolnili je i zatrudnili 1 😉 taka memeja trochew ale przynajmniej obsluguje i nie mierzy ludzi 🙂

A u siebie w meiscie to zajebista obsluga jest wchodzac tam nie bylom mozliwosci wyjsc z pustymi rekami tak skakaja nad toba 🙂

hej
wlasnie wrocilismy ze spacerku fajnie bylo bo sloneczko u nas swieci ale po 30 min tak mnie wybrozilo myslalam ze nogi mi odpadna 🙂 bo oczywiscie dama wybralam sie bez rajstop 😜
A co tam u was?