Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ehhh ja sie boje zeby Ola sie taka nerwowa nie robia przz tego grzyba 😞

Boo... jak bylam w PL to byla taka grzeczna ze przez cale 10 dni miala tylko 1 dzien taki zly 😞

Non stop kicha mi 😞 dzis juz chyb 6 raz 😞

Agusss no widzisz postaral sie !

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tak! i to tym bardziej mnie zdziwiło! ale spać w sypialni nie będzie i koniec. dziwne to, ale nic nie zrobie 😞 sypialnia była tylko moim marzeniem! jego rodzice całe życie spali w dużym pokoju na kanapie...trudno i tak nic nie zrobie z tym 🙂 chyba ze macie jakieś pomysły jak go przekonać? 🙂

bo się nie wysypia, bo to mały pokoik i za ciepło mu tam...takie sranie w banie wydziwianie... 🤢

u nas kupowali chrzestni...taki zwyczaj.

Wy za tydzień?

chyba Eluśka i Dosik mają dzisiaj?

Elu Ewa się naprawiła! Na szczęście. Ona jest po prostu głodna i dlatego był ten ryk czasem. Idziemy po świętach na szczepienie to się zapytam co z tym zrobić.

A jak Franek? Śpi lepiej?

• Mamusia
eh.. nie nadrobie bo nie mam kiedy.
jutro napisze wiecie.. bo tak to szpieg krazy 😜

wczoraj bylismy u moich rodzicow i na zakupach.. ale nic nie kupillismy, mialam takie cisnienie ze koniec..
dzis kupilismy wkoncu mate edukacyjna dla marcela , ciuchy dla mnie torbe dla karola... hh

ale ogolnie ciezko 😞

a u Was jak tam?
Aga elektroniczna niania to cos jak woki toki...

Eluska dziekuje za kartke:*

bede jutro:*

hej
bylam sie dzisiaj odstresowac w galerii mokotow kupilam sobie sweterek 🙂 maz zaoferowal sie ze zostanie z malym przelal kaske na konto no to pojechalam 🙂 fajnie bylo tak pochodzic po sklepach i sie zrelaksowac.Chcialam kupic malemu stroj mikolaja ale juz nigdzie nie bylo 😞 A jak wam mija niedziela?

cześć dziewczynki 🙂

Elu nas jest to samo karmienie w nocy 3-4 razy minimum :/ a poza tym przyzwyczaiła się spać ze smoczkiem i czasem jak nie zaśnie twardo albo jak się przebudzi i meluś jej wypadnie to ryk straszny, tez już powoli wysiadam 😞 ale uwielbiam ja karmić i jakoś nie chcę jej jeszcze przestawiać na butlę całkiem, no i ona zbytnio za butelką nie przepada
Aga wzięłabym poduchę i poszła do niego spać 😜 zostaw drzwi otwarte i będziesz Ewcie słyszeć jakby płakała
u nas nieźle, oprócz wczorajszych ryków u mojej mamy - myślałam że jej już nie uspokoję, jak zczaiła ze nie jest u siebie to był dramat 😞 ubrałam ją i wio do domu, w domu było już spoko.
My dopiero chrzest w styczniu, ja bym chciała już no ALE :/

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
teraz ja mam doła ,nerwy i nie wiem co jeszcze.Franek budzi si troche rzadziej, ale nadal tak ze 3 razy.jestem juz po prostu zmeczona i nic mnie nie cieszy.ja juz chyba nie umiem sie cieszyc 😞 😞
http://www.youtube.com/watch?v=e7SXANqtuCg

Elu jak wlacyzlam ten teledzsk na pocyatku nie wiedzialam wogule co to za piosenka, ale jak przewinelam po dolowy i uslyszalam ta piosenke przypomnialy mi sie dobre czasy na imprezach ktore byly dosc grube :/ i wiesz co troszku zbledla mi mina, ze juz tych czasów nie bedzie 😞

• Mamusia
qrka napisał(a):
cześć dziewczynki 🙂

Elu nas jest to samo karmienie w nocy 3-4 razy minimum :/ a poza tym przyzwyczaiła się spać ze smoczkiem i czasem jak nie zaśnie twardo albo jak się przebudzi i meluś jej wypadnie to ryk straszny, tez już powoli wysiadam 😞 ale uwielbiam ja karmić i jakoś nie chcę jej jeszcze przestawiać na butlę całkiem, no i ona zbytnio za butelką nie przepada
Aga wzięłabym poduchę i poszła do niego spać 😜 zostaw drzwi otwarte i będziesz Ewcie słyszeć jakby płakała
u nas nieźle, oprócz wczorajszych ryków u mojej mamy - myślałam że jej już nie uspokoję, jak zczaiła ze nie jest u siebie to był dramat 😞 ubrałam ją i wio do domu, w domu było już spoko.
My dopiero chrzest w styczniu, ja bym chciała już no ALE :/

Qrka, no ja tez jeszcze mala nie ochrzcilam tragedia jak sobie pomysle ze puzniej takiego klocuszka trzymac na rekach to bedzie grubbbooooo, my sie zastanawiamy cos nad 25 Grudnia., ale nie wiem zobaczymy

Loli nasza też już taki mały klocu że łoooo 🤪 ręce urywa nawet Dawidowi 😜 a my chrzcimy w styczniu bo chrzestna jeszcze nie doszła do siebie po cesarce, nawet ma trochę kłopotów nie wiadomo czy nie pójdzie do szpitala :/
ja uciekam bo mam obiecany masaż 🤪
dobrej i spokojnej nocki 😘 😘

buuterfly napisał(a):
http://demotywatory.pl/2434922/Szczyt-odwagi
😜
http://demotywatory.pl/2420344/Zostaw-otwarte-okno
😁
http://demotywatory.pl/2411538/--Oddajcie-smoczek

🤪 🤪 🤪 ostatnie genialne!