Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jaki program, jaki? 🙂

ale to chyba nie ma znaczenia bo moja się ślini niesamowicie...wczoraj 4 razy ją przebierałam, bo cała koszulka mokra! łapki ma pogryzione bardzo i non stop w buzi...jest marudna, a ząbków nie widu 🙂

to znaczy że nie ma źle 😜
Loli Ty to jesteś wiesz? przez to co mi wczoraj napisałaś to myślałąm o Tobie pół nocy! 😁

aaaa i mój dzisiaj ze mną spał w sypialnii!!!!! 🤪 🤪

ej patrzcie....
dostałam maila od swojej siostry. ma trójke dzieci, w tym bliźniaki. i ona pisze takie coś, co mnie kompletnie zszokowało
Witaj Aga!
A czemu nie karmisz piersia? Nia mialas mleka??? Karmienie butla pamietam jako straszny koszmar, takze wiem, o co chodzi, nigdy nie wiesz, czy czy nie za malo i caly czas trzeba robic nowe butle. Pamietam to okropnie. jak juz zrobilam, to male nie chcialy i trzeba bylo wylewac, bo oczywiscie stacmleko nie moze. Z Borysem bylo super, bo moglam karmic piersia i sie "gotowaniem"dla niego w ogole nie meczylam :-)

przecież butla jest o niebo wygodniejsza?? hallo

• Mamusia
Agus daj mi spokuj, ja non stop o tym mysle ehhh no ale wiesz nie skonczyl ani nic,,, i dosc wczesniej wyszedl...
Ale nigdy nic nie wiadomo ahhhhhhhhhh 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

Nooo Agus ! no to bravo a co sie mu stalo ?

Jak mnie to wkurza ze ona nie moze nachwile polezec, i sie non stop podnosi i co chwile sie jej ulewa bo napina ten brzuszek jak wstaje 😞 wrrrr cala orzygana juz jest od samego rana

Loli napisał(a):
Yyyy no jak dla mnie butla najwygodniejsza...a ona to jakos wogule wszystko dziwnie napisala... jakos kupy sie nie trzyma moze jakas narabana byla jak to pisala Agus 😁 i sie jej cos pokickalo ?

Loli kotek, ona od hmm 8 lat chyba mieszka na stałe w Hiszpanii...więc wiesz...zapomina się polska język 😜

• Mamusia
Oj nie Agus, na takie cos bym sie nigdy wzyciu nie zgdzila * szacun for you*
No ale my zawsze sie kochalismy przez stosunek przerywany i jakos Olenka sie nie przerwala 😁 tylko zostala 😁 heheheh

A wiec dlatego mam stresa lekkiego 😞

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli napisał(a):
Yyyy no jak dla mnie butla najwygodniejsza...a ona to jakos wogule wszystko dziwnie napisala... jakos kupy sie nie trzyma moze jakas narabana byla jak to pisala Agus 😁 i sie jej cos pokickalo ?

Loli kotek, ona od hmm 8 lat chyba mieszka na stałe w Hiszpanii...więc wiesz...zapomina się polska język 😜

Aaaaa to takie buty !
WIem wiem, moja kuzynka z niemczech tez umiala mowic po polsku normalnie ale zeby cos napisac lub przeczytac to lipa 😁 ale teraz juz z czasem sie nauczyla i nawet z nia na gg gadam 😁
Na poczatu trzeba bylo sie domyslac o co chodzi 😉