Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tzn to...Ja bardzo chciała bym karmić butelką. Z tego względu, że wiem ile zjada, że on JE a nie chce powisieć na mnie. Dlatego, że mogła bym nawpieprzać się wszystkiego jak świnia. Walnąć sobie piwo czy drinka. Mogła bym kupić sobie stanik i zacząć ujędrniać cycki. Bo teraz one stoją...Ale jak si schylam. Jak u emerytki. No i dzieciak by w końcu spał może choć troszkę dłużej przez co nie wyglądała bym jak zombi. I może bym przytyła. Bo wyglądam strasznie chudo i kurwicy dostaję bo każdy mi to gada 🤢 Bo ja kurde nie widzę nie?
Ale jak słyszę jak mały stęka przy cycku, jak się uspokaja, jaki błogostan go ogarnia...Bezcenne. I ta świadomość , że daję mu przeciwciała i tą bliskość. Kładę go koło siebie i szybciej reaguję w nocy. Bo zanim on piśnie już ma cycka w buzi. Nie muszę wstawać i rozrabiać tego mleka. Poza tym on buntuje się przy butli. Nie chce jej pić. Bawi się smoczkiem, pluje mlekiem, krzywi się jak bym mu cytrynę dawała.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Perelka wlasnie ogladalam twoje zdjecia na aguagu i dopatrzylam ze mamy taka sama bluzke dla naszych maluszkow- ta taka zielona co spal w niej o 6:30 rano 😁 hehehe tez u mnie wystepuje jako pizamka 😁 jest megasnie wygodna i super material ma 😉

to już wiemy jak powstała Oleńka! kurde Loli ale jak można pozbawiać się takiej przyjemności i wychodzić w najlepszym momencie 🤪 to aż żallllll 😁

Elu wiesz że my podziwiamy te co karmią cyckiem! a Franko pluje butelką bo woli miękkiego cycucha a nie jakiś tam sztuczny cyc butlowy 🙂 nie jest przyzwyczajony...
ale jak bys się zdecydowałą, to po dwóch dniach zapomni o cycu... 🙂 przykre to troche, ale...plusów jak dla mnie więcej...egoistka ze mnie 😜

a nie powiedzialam wam w naszej rodzinie maja w tym roku pecha w sobote zmarl wujek a tydzien wczesniej od kuzyna zona poronila w 2 miesiacu starali sie z 1,5 roku 😞 wspolczuje im tak bardzo chcieli

Perelka napisał(a):
a nie powiedzialam wam w naszej rodzinie maja w tym roku pecha w sobote zmarl wujek a tydzien wczesniej od kuzyna zona poronila w 2 miesiacu starali sie z 1,5 roku 😞 wspolczuje im tak bardzo chcieli

przykre 😞 dlatego niech ten rok się szybko kończy!