Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja robie cos takiego sledzie wiejskie pokroic do tego ser zolty zetrzec ogoreczki konserwowe i cebulka mozna dodac papryczke marynowana do tego troszke majonezu i smietanki i przyprawic mmm pycha

• Mamusia
Ehh ELu wiem jak sie czujesz.. i co si dzieje teraz juz w twoim serduszku, niby to jeszcze z jakies 2-3 miesiace ale ty juz za nim tesknisz, i wiesz co cie czeka dlatego serce jak by lekko bolalo ?
Czyz nie mam racji?

Kurde mala zasnela opierajac sie kolo mnie, a mi sie tak strasznie chce jesc, ale wiem ze jak sie rusze to juz bedzie pospane;(

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
Oszalalyscie normalnie 26 str.. 🤪nie ejstem w stanie nadrobic 😞

Moje dziecko zwariowalo.. od 20 spi az do teraz bo slysze ze ziewa 😮 🤪 🤪 🙃 ehe raz pobudka.. chyba sie naprawil 😁

No a ja chcialam Wam zyczyc wesolych swiat, duuuziioo prezentow pod choinka 😘 i wszytskiego co sobie wymarzycie:**

ja zagladne pewnie dopiero po swietach bo jade juz do moich rodzicow.. gdyz KArol pojechal na slask i chyba w czwartek dopiero bedzie.

Buziaki... bedem tesknic:*

np jak staracie sie o rodzinne to tez macie limit zeby nie przekroczyc 504 zl to to samo jak macie rodzinne to wychowawcze tez sie lapniecie a i oni jakos to inaczej obliczaja bo nasz dochod jest w tedy utracony

• Mamusia
Aniu-ostrego sioperzenia hehehehe 😁
My rodzinnego na razie nie mamy. I nie wiem czy dostaniemy...Krystian trochę za dużo zarabiał 😜
U mnie się je tak...Barszcz i ucha, rybki różniste, pierogi ruskie, łazanki, kutię casta, sałatki itp itp standardowo. A w czasie kolacji ja się wymykam i kładę prezenty pod choinkę.

a u nas jemy tak zupka grzybowa z grzankami ,salatka jarzynowa, sledziowa,dla dzieci ziemniaczki 🙂rybka karp i filety dla dzieci specjalne ze ksztaltem,serek opiekany i kompocik ,ciasta, ciasteczka,owoce

• Mamusia
[URL=http://img830.imageshack.us/i/cimg4182.jpg/][IMG]http://img830.imageshack.us/img830/6654/cimg4182.th.jpg[/IMG][/URL]

A tutaj:
Ciocia Iwi
Ciocia Olenka ( ps. Olenka Ostrowska- kuzynka mojego B )
I Olenka 😁

A wiec sa dwie takie same immienniczki 😁 i nazzzwiczzzki 😁