Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ostatnie dwie noce spal tak zasypial dopiero o 24 najpozniej budzil sie okolo 2 i pozniej okolo 5 w jedna noc co 1,5 godz dzis spal tak zasnal o 22:30 budzil sie o 2 i o5:30 no i o 7:00 bo jade z malymi do szkoly to sie juz sam budzi przez dzien potrafi spal ze dwie godz a czasem tylko z 10 min

Ojjj to za duzo razy sie budzil moze brzuso go bolal albo cos innego hmm tylko badz tu madry co 🤢 pokaze wam cos 😉http://www.youtube.com/watch?v=HmQ9-NT_wC4&feature=share obejrzycie sobie

Ela poradzilabym ci tak jak do swiat mu to nie minie to po swietach przejdz sie z nim do lekarza i niech go zwaza bo byc moze nie wystarcza mu juz cycus czasem tak sie dzieje jak moje tez to nie minie to ide z nim na wage tez bo szkoda zeby sie meczyl on i ja w sumie moje cyckiale z moim to czuje ze zeby bo sciska mi dziaslami cycek i ciagnie racez z glowa do tylu i tak jakby sobie dziasla masowal

aa miałam Wam sie chwalić jakie mam zdolne dziecko
po pierwsze wczoraj wyduldała cała butle czyt, ok 200 ml z zagęszczeniem, po czym tak sie darła ze jest głodna ze zjadła miseczke kaszki 😮 😮 szok
no a teraz ...
jak juz bylo prawie po imprezie w chrzciny, mała trzymałam na nogach, wiadomo na pół leżąco a ona co! zaczeła sie dźwigać i siadać.. 😮 😮 i tak non stop, dźwigała sie żeby siedzieć..
po czym rano ja leżalam i trzymałam jak nad sobą a ona zaczęła mi tuptać po brzuchu i szła do mnie 😁
ale błam z niej dumna 🤪 🤪