Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

powiem ci tak z doswiadczenia moja corka miala tak samo nie umiala zrobic kupki lekarka kazala kupic ta rulke i szlo ja tylko kupic w czechach a teraz u nas da sie ja kupic ,i pomagac jej bo inaczej sie nie da nie sypiala do 4 rano przez pol roku bylam wykonczona karmilam ja piersia i musze sie przyznac jadalam tylko te rzeczy ktore bylo mozna nic wiecej nie bylo mowy o malej ilosci kapustki czy czegos innego i ma ten problem po dzis idzie co 3 lub 4 dni do wc na kupke z bolem brzuszka i siedzi tam godzinami zanim cos zrobi wiec chyba to taki urok

Agaa napisał(a):
Loli ale podobno jak się urodzi dziecko z ząbkami to trzeba je usunąć...ale nie wiem ile w tym prawdy.

a że ząbki już teraz? całkiem prawodpobone!

moja ma dzisiaj 3 miesiące 😁 ho ho

Agaa buziaki dl aEwuni 😘 😘 😘 🤪

Loli Oleńka pięknie "gada" 🤪 😘 😘
co do karmienia to dla mnie tez cyc najwygodniejszy bo ona nie zjada dużo jakbym miała wstawać i robić butlę w nocy 4-5 razy to bym się pochlastała 🤢 a tak cyc i spokój 😎
Aga do nas przychodzi w wigilię Aniołek, Mikołaj 6.12.
my na Wigilie idziemy do teściowej na dół. podzieliłyśmy się kucharzeniem i tak każdy coś pichci i przyniesie. Mi przypadła ryba, ćwikła i surówka (bo nie wszyscy ćwikłę jedzą 😜 ) i barszcz (u nas czerwony z uszkami) MNAIM! 🤪 i kompot z suszu, ona robi gołąbki pierogi i te inne gadżety. Po wigilii jedziemy do moich rodziców na ciacho. W tamtym roku mieliśmy wigilię we 2, ja tak chciałam, ale w tym, roku sie "nie dało" zobaczymy jak będzie, jak mi się nie spodoba to następne święta będziemy robić sami. 😉
a wczoraj odebrałam zasłony z Leroy Merlin, Dawid powiesił i wyglądają pięknie 🤪 (moje pierwsze własne zasłony - nie spadkowe 😜 ) już czuje święta powolutku

NOOOOOO! dziś ciocia Kasia poszalała z oklaskami 😎
a zapomniałam Wam napisać, śpiewacie swoim dzieciom? moja to uwielbia!! zak zaczynam "żabkę małą" albo "kulfona" to już ja trzęsie z radości i śmieje od ucha do ucha i piszczy z radości 🤪 🤪 🤪 normalnie cudoooooo 😁
a jeszcze z ciekawostek... 😜 jak ja już rozbiorę do kąpanka to biorę ja taką goluśką na ręce i pokazuję jej w lustrze i też tak cieszy 😁 do siebie 😁 😁 😁

Oleńka obśliniona jak moja 😁 😁 fajnie gadusia 😁

qrka ale słodko! niech moja już też tak zacznie 🙂 🙂

Eluśka dziękujemy za życzonka! jutro Wyyyy 🤪 🤪

wczoraj moja zjadła całe jabłko, a kupa dzisiaj śmierdziała jak by się schabowego nażarła 🤪 🤪
robiłam jej samolot dzisiaj i też miała radość straszną!

qrka Ty klaskaczu 😁 😁

hmm moja też się obudziła ( po 10 minutach... ) i wcina kawałek rożka, uwielbia go ciamlać...
jedziemy za niecałą godzinę do cioci w ciąży, tak więc muszę ją przygotować do wyprawy 🙂

Kasia w tajemnicy
Ci powiem że mój M też szykuje zamach na Twoje dziecko 😁 😁 także pilnuj pilnuj, bo adres Twój znamy 😁 😁

Agaa napisał(a):
qrka Ty klaskaczu 😁 😁

hmm moja też się obudziła ( po 10 minutach... ) i wcina kawałek rożka, uwielbia go ciamlać...
jedziemy za niecałą godzinę do cioci w ciąży, tak więc muszę ją przygotować do wyprawy 🙂

Kasia w tajemnicy
Ci powiem że mój M też szykuje zamach na Twoje dziecko 😁 😁 także pilnuj pilnuj, bo adres Twój znamy 😁 😁

😁 😁 😁 moja się tu drze "NIEEE..... NIEEE"
kupa :/ idziemy przebrać 😜

no to widzę że dziewczyny pospały 🙂
choinki macie już ubrane?? jak tam w ogóle przygotowania? ja na razie sprzątam, z gotowaniem jeszcze poczekam, pichcenie też zostawiam na czwartek, kudłaty w domu to się zajmie Igą
a choinkę będę mieć dopiero w wigilię do Dawid oświadczył że to on idzie upolować drzewko i będzie się o nie targować, swoją drogą dość drogie są drzewka w tym roku 😮

• Mamusia
Qrka u mnie przygotowania kiepskie, choinki nie mam i nie bede miala 😞 i co to za swieta bez choinki? ( a pamietam jak mowilam do mojego ze w tym roku musi byc choinka bo juz chyba 3-4 swieta bez choinki mam i sa beznadziejne jakos sie nie umiem z nich cieszyc bez rodziny)

A jesli chodzi o gotowanie.... hmmm ja nic nie gotuje..
Uszka tylko musze zrobic, bo ide do kolezanki na wigilie i dostalam takie zadanie;/ ale jakos mi sie nie chce isc zacholere....