Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak na pierwszym zdj. mama z Kacprem , drugie ja na rurze hahaha gdzieś tam w Rabce , na trzecim ja i moj brat w tym na ogrodzie tam gdzie mieszkalismy, na czwartym gdzies chyba w parku

[URL=http://img87.imageshack.us/i/rabka.jpg/][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6130/rabka.jpg[/IMG][/URL]

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zdjęcia na rurze! nice 🤪

Eluśka wiem...ja też umierałam...ale cieszyłam się bo mogłam tabsy zacząć brać i trwał mi krótko. ciekawe jak Tobie! 😘

Aguś! jak dzisiaj zrobi dobrą kupkę to daj jej znowu, moja dopiero przy trzecim podejściu to między jedną łyżeczką jabłuszka a drugą to krzyczała żebym szybciej jej ładowała, tak jej smakowało 😁 także próbuj próbuj, bo widok jest niesamowity 😁
ale powiem Wam że wole dać jej normalne jabłuszko starte niż ten deserek robiony....moja tym pluje!
wczoraj dałam jej z banankiem to też nie była zachwycona...

Nie pamiętam dokładnie ale chyba z gerbera są takie niedobre deserki wogóle bez smaku;/ A mi coś komputer szwankuje, odpala się tylko do pewnego momentu a potem tak jakby się zamulił i go resetuję .nie wiem co jest grane 😠

• Mamusia
Aaaa o jakies pierdoly !

Bo on mi mowi ze ja sie nie budze jak mala cos tam maruszi w nocy :/ a on odrazu do niej leci, no boze moja wina ze mam taki gleboki sen :/
I od samego rana awantura...

A puzniej mowi do mnie zbieraj sie trzeba wyzucic smieci ( bo u nas wystawia sie smieci na ulice zeby wzieli)
No a ja mowie do niego ze przecierz mala nie zostawie sama a on ze nic jej nie bedzie 😮 😮yyy
A ja zachwilke mowie do niego a czemu twoj kolega nie wyzuca smieci tylko ma wyje**** ?
A on ze nie wiem, no to mu powiedzialam ze ja z nim dzis pogadam !
A on do mnie z tekstem a ty czemu nie wyzucasz smieci?
Juz sie nic nie odezwalam,......

A jesli chodzi o aniolkowe mamy , to sama widzialas co napisala, mnie to wmurowalo jak ta kobieta napisala posta takim slowem itp

no to rzeczywiście o pierdoły.
ale mnie też czasem takie pierdoły wyprowadzają z równowagi... 😠
heh trzy głębokie wdechy i będzie lepiej! :*

mnie też wmurowało...achh, a tego posta pisałam tam z 20 min. wszystko cokolwiek napisałam wydawało się takie bez sensu... 😞

mała śpi...zjadła 150ml + za chwilke 60 i padła. a ja zamiast coś robić to siedze na kompie.
ale zjem i idę...

hehe no na pewno będą razem 😁 filmu by nie było 🙂

a co Olcia? śpiocha? 🙂

Loli my też mamy ten problem. Ja nawet jak się obudzę i mały kwili lekko to nie wstaje dopiero jak zacznie bardziej płakać bo tak to są tylko jego humorki. A Kris już leci i chce go brać od razu do naszego łóżka no kurcze dziecko w ten sposób też ćwiczy głos a on jak opętany...;/ To samo w dzień tylko piśnie a on już leci... A u Krisa mnie wkurza to że nie jest taki czysty jak ja. Np pielucha spada na podłogę on mówi podłoga czysta.. Smoczek spadnie na pościel gdzie nieraz mógł wskoczyć pies i leżeć na niej a on mu daje poprostu go do buzi, albo co mnie wczoraj wkurwilo na maksa wrócił z pracy mył ręce wychodząc z pracy a w autobusie dotykał wszystkiego i przychodzi do mnie i bawi się ustami małego nosz kurde;/

• Mamusia
Hahaha Agus ty glodomorze ! 😁 no wezzz wstydz sie hihihi nie no zartuje 😁
Widocznie byly takie przepyszne ze sie nie moglas ich oprzec 😁
Mniam mniam....
No moja tez zasnela i tak samo jak ty leze jeszcze w lozku zamiast cos zrobic pozytecznego ..

Ehh bylam wczoraj u tej kolezanki zapytac sie co z ta wigilia itp.
i ma byc 14 osob 🤔
Przy stole 6 osobowym? i ona do mnie ze sie pomiescimy?ze nie ma tylu miseczek talerzy i zupe bedziemy jesc z kupeczków? 🤔
Nie chce mi sie tam isc za cholere....
A i o 20 dopiero chca jesc, a moja o 20 to maruda juz jak cholera:/ super pewnie nawet nie da mi zjesc...
Bo o 21 kapanie i spac..?

Loli daj spokój, wstyd mi...ale właśnie! są ( tzn były 😁 ) takie dobre...a obiecałam że wezmę do mamy na wigilię i co? muszę jeszcze raz robić 🙂

no właśnie, moja też już marudzi, a my u teściów będziemy dopiero koło 19tej...i cholera boje się że mała mi się rozreguluje przez to wszystko...bo po 19tej w domu to ona juz śpi, a tam? ech no i nie wiem...bo teraz fajnei mi śpiocha a jak jej się poprzestawia to cały mój trzymiesięczny trud pójdzie na marne! no rozumiesz pewnie...
a ja bym się na TWoim miejscu cieszyła! zobaczysz, będzie fajnie! wiesz, ja bym się troszke zamieniła z Tobą...

• Mamusia
Agus z tego towarzystwa to ja bede znala moze 5-6 osob :/
Wcale sie nie ciesze bo tam nie ma miejsca, na tyle ludzi ....
Bo to jest kuchnia z salonem i naprawde tam nie ma gdzie usadowic 14 osob.
U mojego Bartka na urodzinach bylo moze 9-10 osob byl taki scisk ze ja pod pralka siedzialam bo nawet nie bylo miejsca...

A pomysl jak bym byla sama to ok..
Ale jeszcze z dzieckiem?

no z jednej strony to Cię rozumiem i masz rację...ale za bardzo się tym przejmujesz. zobaczysz, jestem przekonana że nie będzie tak źle, tylko wesoło 🙂 zresztą...wszystko opowiesz jak wrócisz.
ja na pewno będę zaglądać na kompa w czasie świąt to poczytam 🙂
trzymam kciuki za uszka...:*
wpadne potem...sprzątanie czeka 😞

A wy Loli macie ślub z Bartkiem czy nie? Kuzwa ale mi moj brat dziala na nerwy jest tak rozpiesczony ze szok nawet komputer mi wylicza ;/ i chyba będę musiała mu zaraz dać bo obudzi małego taki jest rozdarty

• Mamusia
Hej pipki 😜 Jejku ja nie wiem jak my się z tymi tobołami zabierzemy 🤪 Tosz to minibusa trzeba a nie naszą malutką asterkę starowinkę 😜 Żeby nie było zbyt łatwo to jeszcze mam jakąś dupową rewolucję 😁 Chyba się zatrułam czymś 🙂 Kurcze i na miasto muszę lecieć, a taaaaaak mi się nie chce. Ale muszę odebrać kalendarz z Luną 😉