Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
Dosik napisał(a):
I tak pewnie będziesz sexii wyglądać jak zawsze ☺️

Dobra dobra ..
☺️

A Wy juz macie wszytsko oki z tym ogrzewaniem?

Tak już mamy wszystko wporządku 🙂

bobas napisał(a):
Szczesliwego Nowego Roku 🙂
ja juz wrociłam od fryzjera i na 20:00 ide na bal 😁
Zycze wam dobrej zabawy i zeby nastepny rok byl lepszy od poprzedniego 🙂 😘

Asieńko nawzajem !! 😘 😘 😘 😘
Baw się dobrze ! 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
bobas napisał(a):
Szczesliwego Nowego Roku 🙂
ja juz wrociłam od fryzjera i na 20:00 ide na bal 😁
Zycze wam dobrej zabawy i zeby nastepny rok byl lepszy od poprzedniego 🙂 😘

wzajemnie Asiu:*****

ja lecem bo moje gamonie spia to moge sprzatac duzy pokuj 🙂 mam nadzijee ze znajde ejszcze chwile by wam pomarudzic.. a jak nie to
szczesliwego nowego roku... pociech z dzieciaczkow i zeby wszytsko ukladalo sie po Waszej mysli 🙂)):****
I oby jak najwiecej wspolnego opluwania monitora 🙂)))

Ja też lece pakować Kacpra dziewczynki ;*
Jakbym juz tu nie zajrzała to;

Szczęścliwego Nowego roku kochane !! 🙂 Dużo pociechy z mężów i dzieci ! 😁 Spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i wszystkiego czego sobie tam życzycie !! 😘 😘 😘

Agaa napisał(a):
to było Loli 'spierdalamento' 😁 😁

nooo wpada do nas szwagierka, lubie ją..ale troche nudna jest. będziemy grać W MATURĘ!!! grę od mojego 😜 popatrzymy na film, wzniesiemy toast i pójdziemy spać. tyle z sylwka.
zreszztą....z moim jak bym była to niewiele by sie to różniło.

Ewcia nareszcie śpi!!! mam nadzieje że na dobrą godzinkę się zdrzemnie bo musze dychnąć tak płakała bardzso....boje się że boli ją brzuszek po tym obiadku wczorajszym...kupki nie robiła jeszcze 😞

Aguś a Twoja Olcia, śpiocha? 🙂

to było wypierdalaffen!!! 😁

• Mamusia
a mi w ostatniej chwili wpadła impreza i jedziemy z bubą za miasto 🤪
mamy tyle rzeczy, jakbyśmy na dwa tygodnie się wybierali 😁

wszystkiego dobrego dziewczynki!!! obyśmy się nigdy nie zmieniały, były nadal pociągające, pełne seksapilu, zawsze wypoczęte, nigdy nie narzekające na partnerów, z dozą cierpliwości dla swoich kruszynek, mnóstwem pasji, wieczną chęcią samorealizacji!! 😘 😘 😘 i coś tak czuje, że ten nowy rok będzie obfitował w doświadczenia seksualne, nawet w całą ich masę!!! 🤪 tego Wam życzę 😘 😘 😘

• Mamusia
dziewczynki dziekuje bardzo za kartki od Was! miło mi bardzo było. z tego co widze to stałe grono ciągle tu jest tylko ja taka nie wyrobiona. Olcia moja zaczyna cos w dzien spac wreszcie ale to tak raz dziennie od godzinki do trzech max. ale zawsze cos. no a jak mam cze=as s=to siedze nad ta praca moja mgr bo musze sie w czerwcu obronic a slabo to iwdze póki co. a Wy to zaradne kobity jestescie wszystko godzicie i jeszcze na bal widze sie co niektore wybieraja, ja zostaje w domciu i pewnie usne przed 12 😁
mam pytanie o jedzenie dla maluszkow. moja juz od jakiegos czasu glownie na butli, nan pro jej daje, cyc tylko rekreacyjnie i w nocy. no i mysle jej cos od nowego roku wiecej dawac, kupilam kaszke manna ale szwagierka mi mowi zebym raczej najpierw dala ryzowa a nie manna z glutenem. jak wy robicie?

• Mamusia
Aniu manna bedzie ejszcze za ciezka po 2 ja sie robi na mleku krowim wiec nie bardzo...

My zaczynalismy od jabluszek, banana biszkopta z cherbatka... a kaszke to polecam NESTLE kaszka ryzowa .. na mleku modyfikowanym sie robi 🙂 my dolewamy do mleka 🙂np na 150 mleka lyzke kaszki.. to troche zagesci i smak juz tez OLa poczuej... my mamy malinowa 🙂
w sumie jesli bys dala lyzeczke albo 2 zupki jazynowej czy marchewke ze slodkim ziemniakiem jak dizewczyny tez nic nie bedzie.
No i pamietaj kupa zielona po innym jedzonku 🙂 wiec sie nie wystrasz 🙂