Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ej no mnie Krystian nie raz wyprowwadza z równowagi ale jestem na tyle inteligencka, że umiem radzić sobie z emocjami...Ktoś kto bije chłopa to i dziecko kiedys walnie bo nie wierze ze tu sie pohamuje 😮
Idę wszamać ciacho i spać 😘 😘 😘 😘 😘 Do jutra pusie wy moje 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oooo 😁 Anulka nie spodziewalam sie ze cie jeszcze tutaj spotkam !
Fajnie bo nasze dzieciaczki to wsumie wkonu narzeczenstwo 😁

No No wycieraczki i Angielski ? 🙃

Olenka nawet nawet, ale cos taka sie zrobila strasznie rozdrazniona :/ co wychodze z pokoju to ona w ryk :/ strasznie mnie to drazni ! 😠 😠 😠

• Mamusia
Ehhh no to tyle masz dobrze ja jej zbytnio nie dam rady brac wszedzie :/

Nooo przetrzymalam ja prawie 2 H bez jedzenia- zla ze mnie matka 😁 heheh
Ale wypadalo jej ze dam jej jesc o 7 i puzniej dopiero o 22 i nie chcialo mi sie az tyle czekac puzniej a juz byla dosc zmeczona a wiec poczekalam prawie do 20-30 wykapalam ja zladja 200+zageszczenie i zasnela odrazu padla bidulka :]

• Mamusia
Ehhh Anulka nie wiem wlasnie czy z toba wtedy nie rozmawialam na ten temat ze moja ciocia tez sie wlasnie bala mu sciagac i polozna przychodzila i mu sciagala ale mu wlasnie naszczescie nie zaroslo 🤨 🤨

Kurcze myslisz ze to moze byc jakis bolsny zabieg???

Moja wszystko wklada ro buzki,ale czasami normalnie mam jej dosc ten jej placz mnie normalnie dobija czasem do szalu, wychodze z siebie i na nia krzycze :/ wiem ze to zle, no ale jak non stop ryczy jak tylko wychodze z pokoju to mnie to na maxa drazni i nie wiem o co jej chodzi jak jest najedzona ,przebrana itp

• Mamusia
O kurcze Aniu no to dziwne wlasnie moja od kad zageszczam jej mleko to spi zawsze do 6:30 i puzniej znow zje i pospi albo bedzie lezala sobie grzecznie.
Ostatnio wzielam ja do lozka i spalam a ona sie obudzila i mnie targala za wlosy 😜 😜 😜 😜 😜 hehehe

• Mamusia
JA wiem... ☺️ on tez tak robi.. himery jak stary normalnie 😜 eheh

A no hmm wiesz to jest jak obrzezanie u zydow jak robia natna tylko skorke, im jest mniejszy tym lepiej bow eisz mniej ryku itd z maly to jeszcze sobie poradzisz a z takim 2 latkkiem?? to juz wtegy jak operacja jest ☺️
wiec chyba w srode idziemy na kontrol moze uda sie odrazu zrobic zabieg.. wiesz tesciowa placi to pojde 😜 heeh
A w dodatku te jego zebra.. eehhh wygiete na koncach na sewnatrz.. tzn jak lezy to widac ... zobaczymy 🙂

jak z BArtkiem oki?? 🙂

• Mamusia
Bobas ups jak bedzie zaglosno to idz normalnie i im powiedz...

Anulka no tak wsumie masz racje.... im szybciej tym lepiej! A co jeszcze takie cos kosztuje????? 😲 😲 😲 😲 😮 😮 😮 😮 duzo ????? Jesli mozna wiedziec...??

A wiesz pospolitus Anulka 😁

• Mamusia
bobas napisał(a):
poprostu swietnie Adas spi a sasiedzi z gory maja imprezke na calego jak mi go obudza to zabije 😠

to jest nic.. wczoraj sasiedzi za sciana jak zwykle ppopijawa na maksa... bo to tacy wiecie.. babcia ze synem i jego dziecmi ktore ma z cpunka ktora jest zamknieta.
No .. i wracam w nocy, modle sie zeby marcel dlugo spal i slysze takie aa aa aa.. zachwile mecki glos.. uuhh uuhh i jada.... zarsaz jak mu loda robi.. sobie mowie jakas babe rucha... skonczyli a slysze glos JEGO MATKI!!! i bez zartow ale to juz ktorys raz... 😮

• Mamusia
Loli napisał(a):
Bobas ups jak bedzie zaglosno to idz normalnie i im powiedz...

Anulka no tak wsumie masz racje.... im szybciej tym lepiej! A co jeszcze takie cos kosztuje????? 😲 😲 😲 😲 😮 😮 😮 😮 duzo ????? Jesli mozna wiedziec...??

A wiesz pospolitus Anulka 😁

u mnie tez... w sumie spi ale on potem wchodiz i czyta wiec napisze Wam jak bede mogla 😞
A ile kosztuje.. hmm.. nie mam pojecia bo brat mial na kase chorych

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
poprostu swietnie Adas spi a sasiedzi z gory maja imprezke na calego jak mi go obudza to zabije 😠

to jest nic.. wczoraj sasiedzi za sciana jak zwykle ppopijawa na maksa... bo to tacy wiecie.. babcia ze synem i jego dziecmi ktore ma z cpunka ktora jest zamknieta.
No .. i wracam w nocy, modle sie zeby marcel dlugo spal i slysze takie aa aa aa.. zachwile mecki glos.. uuhh uuhh i jada.... zarsaz jak mu loda robi.. sobie mowie jakas babe rucha... skonczyli a slysze glos JEGO MATKI!!! i bez zartow ale to juz ktorys raz... 😮

fuj 😮
ja ostatnio z moim leze w lozku i tez slyszelismy naszych sasiadow 😜 i stwierdzilismy ze jak my ich slyszymy to oni nas pewnie tez ☺️

Ania8888 napisał(a):
Ani mi nei mow;p haha wiec Asia jak beda halasowac to idz powiedz.. juz ejst po 22 przeciez..

chociaz jak tak pomysle to nieraz my tez jestesmy za glosno.. tzn wiecie jak przzyjda znajomi... ☺️

narazie spi i mam nadzieje ze go nie obudza.