Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
AAA GDZIE SA WSZYSTKIE

[URL=http://img200.imageshack.us/i/snapshotofme5h.png/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/8787/snapshotofme5h.png[/IMG][/URL]

p.S CoS Mi BiJe 😁

hahaahhaahahah WARIATKAAAA 😁 😁 😁 😁 😁 kopiuje to zdjecie bo mi sie podoba na maksa 😜 ahahahha zreszta wszytskie sobie zgarne 😁

hahhaha do Oleńki 😁 nooo ona też robi takie minki 😁

Loli jakaś Ty kurde ładna! jak Ci przywale zaraz co mi psujesz humor przy niedzieli??
a ta grzywka...ech bosko 🙂

ejjj oglądacie Pierwsza miłość no nie? tam jest ta Viktoria czy Veronika co przyjechała z włoch...jaką ona ma boską fryzurkę! jak któaś znajdzie jej zdjęcie to będę wdzięczna, bo pójdę do fryzjera i poproszę o taki kolor, taki fryz i taką twarz i figurę 😁
ona jest idealna... ☺️

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli dawaj buzi 😁

Anulka nie dosc !!!!! 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Musze isc sie mala zajac 😁 Matka glupotka 😁

😞( buu huuhuu.. 😞 leee leee leee .. 😞(( < beczy > ehhehe 😜
Dobra ja tez ide bo musze malego na spacer wydelegowac 😜

Lukne do was jakos puzniej 😁
Pogoda sie spieprzyla :/ i nie wiem co z naszym wyjsciem

• Mamusia
Agaa nie przesadzaj make-up mam zrobione to inaczej wygladam !!!!

Nooo ogladam pierwsza Dupe 😁 jak moj to nazywa !!!!!
No powiem ci ze ta Viktoria no no nawet nawet !
Ale sa jaja tam czasem 😁

Dobra laseczki lece sie ogarnac buzka :*
Do puzniej!..

P.S Agus chcialam ci poprawic i rozweselic chumorek 😞 wybacz 🤨

u mnie pgooda jest fatalna od paru dni! mży i siąpi deszcz 😞 ciepło bo 7 st ale najłatwiej terazo przeziębienie...dlatego u mnie spacery odpadają.

hahaha moja odkryła że ma ucho 🤪

• Mamusia
wczoraj byl okropny dzien.. musialam ws dzis nadrobic. moj pojechal do kosciola teraz jak ola spi zebym mogla sie spokojnie uczyc i potem tez sie nia zajmie a ja na forum 😁 ale wczoraj wnocy chcialam jeszcze cos napisac zadania, weszlam na forum zeby podczytac a tu znow angielski :P wypaczylyscie mi go troche i juz nic nie wymyslilam :P:P poszlam sapc no a dzis czytam dalej... zanim przeczytalam posta anuli (tego ckliwego :P ) to sobie rano to samo w kosciele myslaam, normalnie skupic sie nei moglam tylko myslalam o wczorajszym, bo sie wkurzylam ostro i tak myslalam e my tu razem czekalysmy na kazdy kopniaczek itd a nie tylko o facetach a tu tak nam pisze, i nie mowie ze do agi tylko tylko pisze NAM bo solidarnosc musi byc!
Rudi ja nawet nie wiedzialam ze ty nowa ☺️ ie bylo mnie chwile bo sie ogarnac nie moglam i jak weszlam to cos mi sie tak wydawalo ze nie znam ale kurde potem pomyslalam ze już gdzies bylas a mi szwankuje pamiec, moze sie juz witalysmy, noramlnie cos sie ze mna dzieje, rozne rzeczy mi z glowy wypadaja, to pewnie przez brak sexu :P i malo inteliGENCKA jestem, musicie czasem wybaczyc.
co do pusi to ja cesarki nie mialam ale tez ciasna :P:P zboczuchy jedne, mozecie czasem i o mnie pomyslec. narazie nie dolacze bo cos ochoty nie mam ostatnio na te sprawy..
qrka, myslalam o Tobie jak tam wyszlo, ja bym sie z moja bala teraz do kosciola wkroczyc, jak sie rozedrze to koniec i nie mowie tu o placzu tylko o takim glosie jak sie nia nikt nie zajmuje, nie uslyszysz nic wtedy, nagram ja wam kiedys 😁 Dobrze ze jakos u Was poszlo i juz aniolek po chrzcie 🙂 ucaluj ja ode mnie.
co tam jeszcze.. hmm zaraz moj przyjedzie i zagoni mnie do nauki. aaa jutro jade do pracodawcy 🤢 🤢 🤢 🤢 trzymac kciuki, bede negocjowac, ale az mi sie nie chce na niego patrzec i w ogole.. no coz, to nieuniknione.
Moj mezus zle przezywa ten wpadek, obwinia sie itd chociaz nie bylo tam jego winy, abs sie wlaczyl i nie bylo mowy o wychamowaniu, tamten tez by nie wyrobil ewnie gdyby ten gowniarz nie skrecil do rowu, ale oczywiscie moja tesciowa wie lepiej i caly czas mu cos to dosra ze za blisko pewnie jechal ze po co w ogole za nim jechal ( bo to kuzyn janusza byl z przodu ;/ taki cos sie nie lubia ) jak pech to pech, a ze niesszczescia chodza parami to co wam pisalam ze potem w naszym aucie pekla opona to juz nie da sie jej skleic i taka sama kosztuje 260zl najtaniej, juz szukalismy.. i myslimy czy 2 nie kupic bo ciezko znalesc ten typ a bardzo dobre opony, jeszcze takich nie mielismy no i pasowaloby miec zapasowa jakas. i kurde 5 stow pojdzie jak nic ale co tam kasa.. szkoda mi go bo widze jak to przezywa wszsytko, mowi ze chyba jutro jazde odwola i caly czas gada ze do dupy jest i sie nie nadaje do niczego itd, pocieszam jak moge no ale srednio mi to wychodzi zwlaszcza jak mi sie tesciowa wpierdala miedzy wodke a zakaske! ej dzis kupila dla oli jedzenie w sloiczku, tzn kazala mi wybrac bo bylam z nia w skelpie, wzielam 3, szkoda ze mleka nie bylo to by przynajmniej 2 dychcy wydala :P
BUZIACZKI dla was na to niedzielne popoludnie..

Aniu87 :*******

mój mnie wkurzył. ja się zbieram do kościoła, mała krzyczała, a on na siłe chce ją uspać...to mu mówie że jak będzie nerwowy to nie ma szans żeby ona zasnęła. szybko się ubieram, już mi gorąco, zdenerwowałam się, nerwa dostałam, cała czerwona, zabrałam EWkę ubrałam i razem poszłyśmy!!! 🙂 co za pierdoła z tego Micha! oczywiście przeprosił jak teraz przyszłam...ale nienawwidze jak tak się denerwuje...poweidziałam mu że jest jak jego tata! ojj, najgorsze do czego można go porównać, to jego tata 🙂
ale co do spaceru! było booosko!! cała msze mała spała...na koniec się obudziła i hahaha zrobiła konika śliniącego się, myślałam że pękne ze śmiechu 🤪 🤪
a potem jak wracałyśmy do domu to już nie spała i się rozgladała po drzewach itd!
i powiem Wam że nie mogę się już doczekać jak z nią pójdę na taki wiosenny spacer w SPACERÓWCE!!! 😁 booosko 🙂