Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj nie nie 🙂 kiedyś marzyła mi się dziewczynka - teraz jestem pewna - dwóch chłopców mi wystarczy 😉 Może kiedyś któraś siostra mi chrześnicę sprawi 😁

Brzucha bym się chciała już pozbyć - obleśna wisząca skóra 😞 kg spadły tylko ta skóra.. kurde kasy nie mam a wydałam 140 zł na kremy (brzuch i cycki) ☺️ i nawet pas masujący w biedronce sobie kupiłam ☺️ ☺️ męczę po 200 brzuszków na wieczór codziennie i już wymiękam.. zaczynam się załamywać bo różnicy nie ma 😞

• Mamusia
A Gosia i moje zboczuchy.. nie ma co sie martwic i denerwowac.. napsula chwilowo atmosfere ale trudno poszla sobie i mam nadzieje ze juz sie nie pojawi by znowu nas podgotowac.

A co do brzucha.. probowalas pasy zciagajace?? hmm.. mi sie wydaje ze po 2 dzieci to musi jednak troche minac.. moj brzuch jest tez w miare.. lepszy bewnie nie bedzie aler trudno 😜

Loli.. gazowane??? czy piwkoo?? 😁 😁 😁 😁 ehhehe

Ja gazowanego nie piję raczej - dieta oczywiście jest - jem bez słodyczy i do 18.00, piję odchudzające herbatki 😁 przestałam słodzić kawę i herbatę.. wpierdalam grejpfruty i non stop soki piję... i nic! dalej nic.. co jeszcze cholera? 😞

A no tak 😉 zapomniałam - pas poporodowy też w użyciu..:P

A brzuszki robię na takim sprzęcie 😉 nie wiem jak to się fachowo nazywa ale z jego pomocą obciążam tylko brzuch a nie wszystkie mięśnie 😉

GoGr napisał(a):
Ja gazowanego nie piję raczej - dieta oczywiście jest - jem bez słodyczy i do 18.00, piję odchudzające herbatki 😁 przestałam słodzić kawę i herbatę.. wpierdalam grejpfruty i non stop soki piję... i nic! dalej nic.. co jeszcze cholera? 😞

Gosia to chbya trzeba cierpliwości...ja tam się nie znam, dla mnie basen to najlepsze wyjście...żadna dieta ani nic, ani wpierdalanie grejpfrutów hehe

Anulka ano pamiętasz sesje dla Karola? 😁 mmmmm aż mam myśli jak o tym POMYŚLĘ 🤪

• Mamusia
Loli napisał(a):
Gosia ze masz jeszcze sily na 200 brzuszkow uklon w strone ciebie kochana .

SZACUN! jak to Agaa mowi 😁 😁

ja tez sie podpisuje pod SZACUN 😁

wiesz co by bylo jeszcze dobre.. na basen, i np do jacuzi czy na takie bicze wodne, one trpche ta tkanke rozmasuja. A Ty rodzilas normalnie czy CC?

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://m11.m.staticedi.com/c/84c/bc8e9_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_84cb2ff55a16e5c04c337f9f1490fa91.jpg&imgrefurl=http://uroda.pl/questions/dieta-i-fitness_bhc/fitness_bhe/kolyska-do-robienia-brzuszkow_ageed.html&usg=__qF8J0CF4j0Gj-g0Fg5-dbyQxFy4=&h=398&w=400&sz=26&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=NklPOq0ZSqifwM:&tbnh=141&tbnw=155&ei=kUszTeWoOMmXOv3-vbUC&prev=/images%3Fq%3Dsprz%25C4%2599t%2Bdo%2Brobienia%2Bbrzuszk%25C3%25B3w%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1366%26bih%3D575%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=133&vpy=64&dur=4402&hovh=224&hovw=225&tx=107&ty=120&oei=kUszTeWoOMmXOv3-vbUC&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0 - coś takiego - to do brzuszków 😉

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
ahhaahha Karol gra w gre w mafia na nk i tam ktos napisal KUTAS...
potem HAHA....

a ten do mnie widzisz tez mamy forum... hahhahha
sikam...

ahahahaha 🤪

hahahahahahahahahaahhaahahah Agaaa dluzej sie smialam niz ty 😁 😎 😜 😜

Agaa napisał(a):
o właśnie Gosia, fajna ta kołyska?? bo myślałam o niej, ale jak to u mnie bywa...słomiany zapał 🙂

nooo biała koszula i bez białej koszuli też 😁 😁

kołyska super bo mało miesjca zajmuje 😉 ale młody rośnie jak na drożdżach (już ma 65 CM I PRAWIE 6 KG) więc powoli robi się mała.. i trzeba się za łóżeczkiem rozglądnąć..:/
A i najważniejsze - Matiszka nie lubi się w niej kołysać - korzysta z niej tylko w nocy.. hehe

zupełnie bezsensowny zakup 😁 ale jak cieszy 😜:P