Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu ciesze sie ze mogłam pomoc i diagnoza sie potwierdziła i wiesz co to było 🙂
Aga Adasiowi czasmi sie odbija czasami nie ale jak mu sie nie odbija to kłade go i obserwuje zeby mu sie nie ulało.
A przedchwila skonczyłam ogladac film od eluski i tam powiedzieli ze masaz stupek w kierunku wskazowek zegara podobno pomaga na odbicie osobiscie pierwsze słysze taka teorie

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluska_09 napisał(a):
http://vod.onet.pl/mamo-to-ja,mamo-to-ja-super,2511,1,2526,odcinek.html

oglądałyście kiedys?

Własnie skonczyłam ogladac bardzo fajne i ciekawe informacje szkoda ze wczesniej nie ogladałam bo pare porad by sie przydało.

Mi się ten film nie otwiera 😞
Masaż stópek na odbicie??? Wow ja też pierwsze słyszę!

Aniu trochę nie rozumiem jaka stowa? Za co Wy macie płacić skoro impreza była u Was a jeszcze coś w kuchni się stało?! Zakładam że to nie Ty ani Karol?
A co do pieska to spoko kupisz sobie kiedyś swojego własnego 🙂 jak będziesz bogata! 😁

U nas fajny wieczór. Graliśmy z moim w grę a później na tv.
Padam na twarz.

Dobranoc:*

• Mamusia
Witam was 😁 hihihi
U nas nocka nawet ok Olenka sie obudzila jakies 30 min temu zjadla i lezy oglada sobie bajeczki.
Zauwazylam ze strasznie malo mnie teraz tutaj 😞 ehhh....

Dzis jak nie bedzie padalo to ide z kolezanka zglosic ogloszenie , ze szukam mieszkania!

• Mamusia
Aguś przepraszam, ale.....Najpierw byliśmy w niedzielę u Krystiana pożegnać szwagra. A tam zjechała się ich rodzina z Poznania i oczywiście szał na Franka. Potem u mojej mamy byliśmy. Mój brat cały poobijany i ma mocno rozciętą łopatkę 😮 Ja tego nie widziałam, ale Krystian tak. A jak on mówi, że mocno to faktycznie tak musiało być. Wróciliśmy do domu dość późno i byłam zmęczona. A wczoraj Krystian miał wolne i zbieraliśmy papiery dla mnie. Byłam w pracy-wcale nie tęsknię i nie przedłużą mi umowy. Więc do 2012 do 30 czerwca jestem na wychowawczym, a potem na bezrobociu...I nie będę mogła się zarejestrować w urzędzie bo od razu mnie wyślą do roboty jakiejś gównianej za 800zł. Poza tym Franek idzie dziś na szczepienie. Pewnie go nie zaszczepią bo ma kaszel. O 2 w nocy aż zwymiotował tak kaszlał 😞 A n ajlpesze...Luna strasznie nam hałasuje w nocy więc śpi teraz w kuchni. Poszłam się napić w nocy a tam w kuchni kosz rozjebany po całej podłodze 😠 Zjadła zepsuty kawał ciasta z kosza, figi na których łaziła takie malutkie muchy i wylizała całą reklamówkę w której mieliśmy rybę 😠

u nas noc z tych fatalniejszych...od paru dni Ewka mi się budzi...dzisiaj o 2:50 😞 a ja potem za cholerę nie potrafię zasnąć 😞 teraz sie drze koło mnie, więc pewnei za chwile będzie spała...
echhh to będzie ciężki dzień.

Elcia:** ja tak napisałam bo teskno mi do Ciebie było, a widziałam tego linka na październiku i c hciałam się pobrechtać razem. nie przepraszaj głupolu 🙂
co do LUnki to hmmm takie to typowe zachowanie przecież psie! moje też tak robiły...no ale nie jest to przyjemne.... 🤢

Loli w ogóle jakoś od piątku forum zdycha...nie to co kiedyś! 😞

• Mamusia
Wiem Aguś, że typowe ,ale i tak zebrała zjebkę... Kupiła wczoraj małemu żel na dziąsła i z góry mówię, że dałam dupy. Zapłaciłam 25 zł a przecież dzisiaj mogłam o receptę poprosić 🤢 I kupiłam mu tą szczoeczkę na palec....Świetny zakup.
A tak to muszę kwiaty przesadzić. AAaa i zalewa piwnice moim rodzicom wszystkie-wody gruntowe. A takie mają wieeeeeeelkie kałuże na łące. Jak stawy wyglądają 😮

no to chyba Ci się zaczyna to co Anulce z Marcelkiem 🙂 każdą z nas to czeka.
ja dzisiaj chce posprzątać ozdoby świąteczne bo mnie denerwują!

ciekawe czy ta maść mu coś pomoże...obyyy!

• Mamusia
Agaa no tez mi sie tak wydaje!
Ale najgorsze jest to wychodzenie z pokoju jak ona sama zostaje w pokoju i ten ryk ahhhh no wczoraj sie nie moglam nawet na spokojnie zalatwic :/
I kurwia mnie to tez ze jak sie denerwuje to bije sie raczkami po brzuchu :/

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa NIENAWIDZE TEGO

heh moja ma tak od zawsze że musi mnie widzieć...inaczej też jest ryk

nie tylko kołysanki! moja po prostu to uwielbia 🙂 to chyba jedyna osoba która lubi jak śpiewam hehe 🙂 cieszy się, grucha, chichocze 🙂

dzien doberek
u nas nocka super obudził sie o7:00 ipotemo 09:20 wiec pospałam
adasko caly czakicha i ma katar a jak uzywam aspiratora to sie drze na całe osiedle 🤢
u nas dzisaj ładne słoneczko wiec pozniej pojdziemy na spacerek 🙂

ide sie nakarmic malego i siebie 🙂