Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eluska no ja wlasnie tez blenderem traktuje zupki tylko wiadomo ze zawsze zostanie gdzies jakas mala ociupinka niezmielpona, takie malusie no i on jak poczuje ze to jest to tak jakby mu nie chcialo przez gardlo przejsc i sie ksztusi i ma odruch wymiotny i czesto to wyrzyga. A to maciupenkie jest.

Loli napisał(a):
moja wcina bulke :]

WOW 🤪
moja za bardzo nie lubi nowych smaczków 😞 podsuwam jej od czasu do czasu ale narazie to jej smakowała tylko kaszka bananowa i kilka słoiczków a tak to nie 😞 o przepraszam i herbatka

Iga się obudziła strzeliła kupsztala to od razu dobry humor 🙂 wykorzystałam i zrobiłam jej sesję zaraz rzucam 🙂

iwwwa napisał(a):
Eluska no ja wlasnie tez blenderem traktuje zupki tylko wiadomo ze zawsze zostanie gdzies jakas mala ociupinka niezmielpona, takie malusie no i on jak poczuje ze to jest to tak jakby mu nie chcialo przez gardlo przejsc i sie ksztusi i ma odruch wymiotny i czesto to wyrzyga. A to maciupenkie jest.

heloł Iwwwa 😘
może faktycznie jest dla niego za wcześnie, ale nie przestawaj próbować bo moja koleżanka przestała i teraz mieli wszystko swojej 7 letniej córce!! 😮

iwwwa napisał(a):
qrka ja caly czas probuje bo tak samo mojego siostra robila i do 4 lat mielila wszystko dlatego trudno niech wyrzyga ale nie wiem ze kawalki tez istnieja. Niech sie przyzwyczaja 🥴

przyzwyczai się, zobaczysz, już niedługo będzie szamał aż mu się będą uszy trzęsły 🙂
moja mam nadzieję też 😉

a ja szukam czegoś dla małej musimy jej coś kupić za ta kasę co dostała bo później nam się kasa rozejdzie - wiecie jak jest :/ szukam zabawek, polecacie coś? zastanawiam się nad mata edu, lubia je Wasze dzieciaki?

• Mamusia
qrka ja mam tu pozyczona mate od mojej siostry i on ja uwielbia. To jest taka dżungla z melodyjka i dzwiekami ptaszkow itd i to najbardziej lubi. I ciagle gnebi biedna małpkę hehe no i na tej macie nauczyl sie przekrecac na brzuszek bo tak bardzo chcial siegnac zyrafy 😁

qrka napisał(a):
a ja szukam czegoś dla małej musimy jej coś kupić za ta kasę co dostała bo później nam się kasa rozejdzie - wiecie jak jest :/ szukam zabawek, polecacie coś? zastanawiam się nad mata edu, lubia je Wasze dzieciaki?

Moj bardzo tylko patrz zeby była grajaca zabawka bo to zawsze urozmaicenie dla dziecka 🙂

Loli napisał(a):
Qrka super focie 🙂

MOja zjadla przed chwila 150 i malo jej bylo dorobilam jeszcze 60 i zadowoloona lezy 😁 bawi sie 🙂

😘
to ładnie wciągnęła 🤪
my te z idziemy cycorzyć 😉

ooo Iwwwa była 🙂

ja zaliczyłam jeszcze zakupy, mięsa itd w Lidlu, teraz to wsyzstko umyć i popakować...
mała zjadła marchewkę z jabłuszkiem wcina jak głupia! 🙂

już patrze na foto Igi