Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Myślę, że Bartek powinien dowiedzieć się dokładnie co mu grozi. I tyle. Bo na razie to troszkę samolubne, że on was nie puści...

Yyyy Elu chcial sie dowiedziec i chcial sobie wziasc adwokata, ale sam adwokat mu powiedzial ze jak on cos zacznie robic , to wtedy oni sie zorientuja ze on sie tym interesuje i moga cos zrobic, a tak to oni sobie poprostu na niego czekaja w PL im sie nie spieszy wiedza ze wkoncu zjedzie.
A jakies 3-4 miechy temu byli u niego w domku i sie pytali czy jest 😮
Yyyy a ja nie chce zostac sama na parenascie lat pierdole !
Jeszcze z tym syfem tutaj Angielskim!

A znajda go a Angli wezma i co bedzie?? co z wami?? on o tym mysli?? chyba lepiej zeby go wzieli w pl gdzie masz wszystkich niz tam i na ulicy wyladujecie z Ola..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ehhh ja proboje z nim czesto gadac ! hehe czesto codziennie.... i konczy sie na tym ze nic , nie powie bo albo przyjdzie z pracy zmeczony siada na kompa i niby szuka mieszkania , no wczoraj troche podzwonil ale dajcie spokoj za mieszkanie jedno pokojowe 1200 funtów 🥴
Nie stac nas za cholere na teraz osobne mieszkanie 😞 ja juz mam zalamke ja nie wiem co mam wymyslec ani nic. Nie wiem na co moge liczyc , co mi wolno, w ktora strone sie posunac ani nic!

Elu ta sprawa jest dosc dziwna, bo ma sprawe i juz byly zeznania itp. ale tak naprawde policja nigdy go nie zlapala za reke ! tylko ktos musial doniesc a wiec nie wiadomo 😞

a ja powoli zaczynam rozumieć Loli 😞
też bym go nie zostawiła...razem to razem, jak wpadamy razem do gówna to razem w nim jesteśmy.
nie ma opcji.
wyjazd Agi tylko by pogorszył ich stosunki!
w Anglii sprawa rozchodzi się tylko o lepsze mieszkanie, ono będzie prędzej czy później, trzeba najwyraźniej czasu!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
też bym go nie zostawiła...razem to razem, jak wpadamy razem do gówna to razem w nim jesteśmy.
nie ma opcji.
w Anglii sprawa rozchodzi się tylko o lepsze mieszkanie, ono będzie prędzej czy później, trzeba najwyraźniej czasu!

tak tak ja rozumie.. ale oni nie sa sami.. OLA jest tak?? 😞

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Myślę, że Bartek powinien dowiedzieć się dokładnie co mu grozi. I tyle. Bo na razie to troszkę samolubne, że on was nie puści...

Yyyy Elu chcial sie dowiedziec i chcial sobie wziasc adwokata, ale sam adwokat mu powiedzial ze jak on cos zacznie robic , to wtedy oni sie zorientuja ze on sie tym interesuje i moga cos zrobic, a tak to oni sobie poprostu na niego czekaja w PL im sie nie spieszy wiedza ze wkoncu zjedzie.
A jakies 3-4 miechy temu byli u niego w domku i sie pytali czy jest 😮
Yyyy a ja nie chce zostac sama na parenascie lat pierdole !
Jeszcze z tym syfem tutaj Angielskim!

A znajda go a Angli wezma i co bedzie?? co z wami?? on o tym mysli?? chyba lepiej zeby go wzieli w pl gdzie masz wszystkich niz tam i na ulicy wyladujecie z Ola..

Nie nie takiej opcji tutaj nie ma Anulka ! nie moga cos takiego zrobic.
Bo ja nawet moge sobie teraz mieszkac w tym mieszkaniu rok i nie placic landlordowi , on nas nie moze z tad wyzucic ani nic ! nie ma takiej opcji dopiero jak by dal sprawe do sadu to sadownie moga np. wejsc tutaj rozwalic drzwi i wejsc i nas eksmitowac!
Ja nawet mam prawo landlorad tutaj nie wpuszczac do tego mieszkania.

Anulka widzisz ty mu powiedz ze odchodzisz i huj mozesz spakowac manatki i jechac do mamy.
A jak ja mojemu mowie ze odchodze to on sie ze mnie smieje i wysmiewa! bo wie ze dopiero musze nkupic bilet i leciec a bilety nie sa tanie jak bilet autobusowy!
I dla mnie takie gadanie nie ma sesu bo on sobie nic z tego kompletnie nie robi 😞

• Mamusia
Agaa napisał(a):
nie ma opcji.

Ehhh Agus no dokladnie 😞 :*
Chodz nie powiem bo mam ochote to wszystko zostawic w pierony ! i wyjechac z tad

Aniu wiesz ile osoób tak robi?
ja mam taki przypadek w rodzinie, nie znam dobrze sytuacji Loli, ale mój wujek też tam uciekł i nie ma po co wracać do PL.
teraz zjeżdza w odwiedziny, ale nie ma tu nic...więc tylko swoja mamę odwiedzić i tyle.

ja rozumiem Agę doskonale.

Aga jesteś młoda, ale życie nie dla każdego jest usłane różami, zbierz dupę w troki, zewrzyj poślady i szukaj te4go pieprzonego mieszkania! 😞

• Mamusia
Popatrzcie jeden przyklad!
http://www.gumtree.com/london/57/71758057.html#picture-zoom

Mam w czyms takim mieszkac z dzieckiem ? Ola zachwile zacznie chodzi i ja musze miec mieszkanie zeby ona sie nie obijala mi o pulki i lozka tylko zeby miala gdzie sobie posmigac 😞

nie znam realiów...cały czas mam przed oczami tych moich znajomych co im państwo dało mieszkanie bo dziecko im się urodziło!
tzn, jak by to byli moi znaomim to bym się dowiedziała, a to syn mamy koleżanki.
zapytam, ale lepiej by było osobiście.

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eejj ide bo Karol dzis krotko w pracy to muszem sie sprezyc z obiadem itd.... bede za troche 🙂

LOLI bedzie dobrze.. ciagle pod gorke byc nie moze:***

Ehhhh no tylko ze to juz trwa z pol roku ze jest non stop pod gorke i ja juz wysiadam 😞

• Mamusia
Loli napisał(a):
Agaa tylko chodzi o to ze nas nie stac na mieszkanie teraz !!!!!!!
Na pokoj tak- ale sama dobrze pamietasz co bylo w szukaniu pokoju z malym dzieckiem nie ma szans !

A Iwka mi mowila ze co strefa to taniej..tyle ze bartek dalej do rpacy ale no cos kosztem czegos.... to moze inna strefa? o ile dobrze zrozumialam bo ja to tam sie nie znam za bardzo...

Loli napisał(a):

Mam w czyms takim mieszkac z dzieckiem ? Ola zachwile zacznie chodzi i ja musze miec mieszkanie zeby ona sie nie obijala mi o pulki i lozka tylko zeby miala gdzie sobie posmigac 😞

no wiesz, ale tu masz przynajmniej czysto...bez grzyba. mi sie podoba, aczkolwiek małe

• Mamusia
Agaa napisał(a):
nie znam realiów...cały czas mam przed oczami tych moich znajomych co im państwo dało mieszkanie bo dziecko im się urodziło!
tzn, jak by to byli moi znaomim to bym się dowiedziała, a to syn mamy koleżanki.
zapytam, ale lepiej by było osobiście.

A oni nie sa malzenstwem?? bo mojej tesciowej znajomi tez dostali meiszkanie itd ale sa malzenstiwem..

Ide

• Mamusia
Anulka no dobrze mowisz to jest prawda tylko im dalsza strefa to wlasnie tak jak mowisz ze bartek bedzie mial dalej do pracy ale to nic bo i tak to bedzie musial za bilet zaplacic okolo 20 funtów tygodniowo wiecej.
Teraz placi za bilet na 1 tydzien 32 Funty. A w dalszych strefach kosztuja okolo 45-50F 😞
To jest bardzo duzo.
Za 32F ja kupie Oli, pampersy,jedzenie,chusteczki i jakiegos ciucha nawet jak nie wiecej !

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli napisał(a):

no wiesz, ale tu masz przynajmniej czysto...bez grzyba. mi sie podoba, aczkolwiek małe

Agus a gdzie bys tam rozlozyla lozeczko ????????????????????????