Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli napisał(a):
Ehh czytam te wszystkie wasze wypowiedzi i normalnie rycze 😞

Ale moze mnie to wkoncu zmobilizuje do tego ! zeby to zrobic wkoncu !

mam nadzieje bo nie mozliwe zebysmy wszystkie racji nie miały prawda?
Ja rozumiem że go kochasz ale Olusia jest ważniejsza i uwierz mi w życiu bys sobie ne wybaczyla gdyby jej sie cos stalo przez tego grzyba, że sie nie wyprowadziłaś

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
O jacie.... Loli to weź ty się kurwa na niego wydrzyj bo ja mam na to ochotę! Chuj z tego , że wie! Tu trzeba podjąć jakieś decyzje. Wóz albo przewóz, a nie że on wie i już! Co kurde z tego?! On ma dziecko! Serio po co Ty to znosisz? Przez swoją głupotę co nawywijał teraz wy się stamtąd ruszyć nie możecie. Gdybyś kurwa tu mieszkała to nawet przelewem bym Ci kasę w tajemnicy przed Krystianem czy coś posłała jak byś potrzebowała pilnie!!!! Siedzisz w grzybie z gościem ,który najwyraźniej w dupie ma Ciebie i zdrowie dziecka skoro nie umie nawet nerwów pohamować i się wyżywa na Tobie i ucieka jak szczeniak bo gadać nie umie!!!! Gdybym ja miała taką sytuację w dupie bym go miała. Wiała bym stamtąd z dzieckiem i już. Albo łaziła bym po wszystkich urzędach tam i szukała pomocy. Srał pies waszą miłość i to, że go kochasz!!!! Miłością Olki nie wyleczycie i sentymentami. Trudno takie jest życie. Nikt Ci nic za darmo nie da. Skoro wiesz, że was nie stać to jakie masz wyjście?
Przecież teraz macie biedę a co będzie za chwilę?

No i niestety ale całkowicie sie z Elą zgadzam

ehh ja tez.. ☺️ i tez bym Ci przed Karolem kase przelala.... ☺️

Ania8888 napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
O jacie.... Loli to weź ty się kurwa na niego wydrzyj bo ja mam na to ochotę! Chuj z tego , że wie! Tu trzeba podjąć jakieś decyzje. Wóz albo przewóz, a nie że on wie i już! Co kurde z tego?! On ma dziecko! Serio po co Ty to znosisz? Przez swoją głupotę co nawywijał teraz wy się stamtąd ruszyć nie możecie. Gdybyś kurwa tu mieszkała to nawet przelewem bym Ci kasę w tajemnicy przed Krystianem czy coś posłała jak byś potrzebowała pilnie!!!! Siedzisz w grzybie z gościem ,który najwyraźniej w dupie ma Ciebie i zdrowie dziecka skoro nie umie nawet nerwów pohamować i się wyżywa na Tobie i ucieka jak szczeniak bo gadać nie umie!!!! Gdybym ja miała taką sytuację w dupie bym go miała. Wiała bym stamtąd z dzieckiem i już. Albo łaziła bym po wszystkich urzędach tam i szukała pomocy. Srał pies waszą miłość i to, że go kochasz!!!! Miłością Olki nie wyleczycie i sentymentami. Trudno takie jest życie. Nikt Ci nic za darmo nie da. Skoro wiesz, że was nie stać to jakie masz wyjście?
Przecież teraz macie biedę a co będzie za chwilę?

No i niestety ale całkowicie sie z Elą zgadzam

ehh ja tez.. ☺️ i tez bym Ci przed Karolem kase przelala.... ☺️

napewno wszystkie bysmy ci pomogly w miare mozliwosci 😘

• Mamusia
TYlko ze troche nie mozecie tego zrozumiec, ze przez tyle przechodzilismy razem wjebalismy sie w to gowno razem i ja bym chciala mu pomoc a nie go zostawiac z tym wszystkim tutaj.

Ehh Agaa napisala ze to rozumie, a to ze reszta z was tego nie akceptuje ehh 😞

• Mamusia
Loli napisał(a):
TYlko ze troche nie mozecie tego zrozumiec, ze przez tyle przechodzilismy razem wjebalismy sie w to gowno razem i ja bym chciala mu pomoc a nie go zostawiac z tym wszystkim tutaj.

Ehh Agaa napisala ze to rozumie, a to ze reszta z was tego nie akceptuje ehh 😞

jak Cie spotkam to pierwsze co dostaniesz W LEB!!!!!!!!!!!!!
kurde dobrze wpakowaliscie sie razem.. ale czemu Ola ma na tym cierpiec?? czy Ty to rozumiesz??? OLA OLA.... niewinne Wasze dziecko !!! cierpi za bagno Bartka! a Ty jak nby temu przyklaskujesz bo sie boisz odezwac...

Loli Halooo!!!!!!!!!!!!!! wez sie mu postaw i koniec!

• Mamusia
Loli napisał(a):
Pogadam z nim dzis znow jak kazdego dnia i juz nawet wiem co i odpowie.

[color=red]NIE POGADAM TYLKO GO POINFORMUJ NADRZYJ SIE POZADNIE WYJEB MU COKOLWIEK ALE SIE GO NIE BUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![[/color]
A JAK CIE DOTKNIE TO OLE ZA GACIE I WIO OD NIEGO!! NIE WIERZE ZE JAKAS KUMPELA CHOCIAZ TA OD WIGILII CZY JAKAS CIE NIE WEZMIE! KAZDY MA LUDZIE ODRUCHY W TAKICH SYTULACJACH!!!

buuterfly napisał(a):
Taaaak....Ale nie widzisz ze on ma wyjebane i tylko gada WIEM? A ty ryczysz bez sensu?

Przepraszam, że znowu... ☺️
Daję sobie obie ręce uciąć, że nie ma wyjebane! Po prostu.. taka reakcja obronna na stres... sytuacja trudna, nie wie jak sobie z nią poradzić i na razie łatwiej zbyć takimi słowami..
Ale dacie radę! Tylko cierpliwości!!
Pokombinujcie trochę z tym grzybem żeby chociaż na ten czas co jeszcze tam mieszkacie dało się wytrzymać i szukajcie, szukajcie, szukajcie 😉
W końcu znajdziecie!!! Trzymam mocno kciuki 😘
Tyle. więcej się nie wtrącam! 😉 ☺️ ☺️

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):

[color=red]NIE POGADAM TYLKO GO POINFORMUJ NADRZYJ SIE POZADNIE WYJEB MU COKOLWIEK ALE SIE GO NIE BUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![[/color]
A JAK CIE DOTKNIE TO OLE ZA GACIE I WIO OD NIEGO!! NIE WIERZE ZE JAKAS KUMPELA CHOCIAZ TA OD WIGILII CZY JAKAS CIE NIE WEZMIE! KAZDY MA LUDZIE ODRUCHY W TAKICH SYTULACJACH!!!

No niestety Anulka nawet ta kolezanka nie ma miejsca w pokoju zebym mogla spac z Ola i z nia na jednym , pojedynczym lozku w pokoiku z lozkiem i jedna szafa 😞 niestety. Nie mam tutaj nikogo !

• Mamusia
Daję sobie obie ręce uciąć, że nie ma wyjebane! Po prostu.. taka reakcja obronna na stres... sytuacja trudna, nie wie jak sobie z nią poradzić i na razie łatwiej zbyć takimi słowami..

OJ tez GoGr mi sie wydaje ze masz racje jesli chodzi o B.

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Eh to nie moja wina ze on jest taka ciezka osoba a ja jakos nie umiem do niego trafic za cholere sie nie umiemy dogadac, ja jestem zabardzo slaba.. a on sie czuje Panem tego zwiazku

to neich przestanie!! bo nie powinno tak byc...

Ne ukrywam ale zawsze tak bylo, ja bylam w nim zapatrzona jak pozytywka on sobie mnie ustawil od A do Z robil zemna co chcial ! A ja teraz nie umiem go od tego odzwyczaic bo jak mu cos podskocze to on mi ciupie.

Wczoraj wyszlam bez slowa zapalic sobie papierosa i wracama a on do mnie gdzie bylas a ja mowie ze zapalic. a on wyszedl i i mu mowie wez wanienke z pokoju i wylej wode i slysze
ZAMKNIJ SIE KURWA!

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):

No niestety Anulka nawet ta kolezanka nie ma miejsca w pokoju zebym mogla spac z Ola i z nia na jednym , pojedynczym lozku w pokoiku z lozkiem i jedna szafa 😞 niestety. Nie mam tutaj nikogo !

mi by nawet krzeslo wystarczylo albo podloga!!

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli to po chuj Ci taki związek? Czy ty nie jestes z nim na siłę? To nie jest Twój pan i władca do cholery! Macie takie same prawa , ale i obowiązki. Może to nie jest facet dla Ciebie?

Ehh Kocham go , ale czasem jest ciezko i mam go dosyc !

Loli napisał(a):

Nie wiem jaki B. jest ale z tego co czytam to ma podobny charakter do mojego.. Chce dobrze ale czasem są sytuacje, że sobie nie radzi. A DUMA MU NIE POZWALA SIĘ DO TEGO PRZYZNAĆ I ZWYCZAJNIE ZBYWA MNIE TAKIMI SAMYMI TEKSTAMI.
Niestety w życiu tak już jest - raz na wozie, raz pod wozem... i trzeba to przyjąć. Mocno trzymam kciuki żeby się Wam ułozyło. 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Loli napisał(a):

Nie wiem jaki B. jest ale z tego co czytam to ma podobny charakter do mojego.. Chce dobrze ale czasem są sytuacje, że sobie nie radzi. A DUMA MU NIE POZWALA SIĘ DO TEGO PRZYZNAĆ I ZWYCZAJNIE ZBYWA MNIE TAKIMI SAMYMI TEKSTAMI.
Niestety w życiu tak już jest - raz na wozie, raz pod wozem... i trzeba to przyjąć. Mocno trzymam kciuki żeby się Wam ułozyło. 🙂

oj swiete slowa !!!!!!!!!!!! DUMA MESKA NA 1 MIEJSCU U NIEGO ZAWSZE !
a ja mu mowie zeby schowal ta dume ! to ojejku wojna na maxa

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Eh to nie moja wina ze on jest taka ciezka osoba a ja jakos nie umiem do niego trafic za cholere sie nie umiemy dogadac, ja jestem zabardzo slaba.. a on sie czuje Panem tego zwiazku

to neich przestanie!! bo nie powinno tak byc...

Ne ukrywam ale zawsze tak bylo, ja bylam w nim zapatrzona jak pozytywka on sobie mnie ustawil od A do Z robil zemna co chcial ! A ja teraz nie umiem go od tego odzwyczaic bo jak mu cos podskocze to on mi ciupie.

Wczoraj wyszlam bez slowa zapalic sobie papierosa i wracama a on do mnie gdzie bylas a ja mowie ze zapalic. a on wyszedl i i mu mowie wez wanienke z pokoju i wylej wode i slysze
ZAMKNIJ SIE KURWA!

I to ejst wedlug Ciebie normalne?????~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa loliiii kurwa co ty tam wogle robisz?? czy ty sobie wyobrazasz sytulacje kiedy ola zacznie grandzic???
jak on jej tak powie bo kurwa po zabawke poszla do 2 pokoju???

przeciez to ejst kurwa zastraszanie..!!!!!!!!

jak on tak juz robi to ino patrzec jak dostaniecie obie w pysk albo was wyrzuci bez slowa bo obiad bedzie nie ten!!!!!!