Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buuterfly napisał(a):
Loli wybacz, ale gdyby mi tak Krystian powiedział....Zobaczył by moje plecy 😮
Tylko, że Loli ostatnio non stop jest pod wozem

A ja wciąż naiwnie wierzę, że nic się nie dzieje bez przyczyny!!
To tylko po to żeby (mam nadzieję już niedługo) mogła się jeszcze bardziej cieszyć z tego co życie jej przyniesie!
Co do jednego tylko się zgadzam z dziewczynami - Loli nie pozwól sobą sterować i nie pozwól się tak traktować... Bo to nie najlepsze początki... Teraz takie zachowanie zwali na stres a potem? na przyzwyczajenie..???

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
KUURRWAA JASNA I O TAKIE COS WY SIE TAM MECZYCIE?>/?????????????????????????
CZY ON JEST KURWA NORMALNY?>????
TAKA STRASZNA RZECZ? POSIDZIAL BY ..MOZE!!.. Z ROK CZY ILE I BY WYSZELD BYLO BY OK... A TAK TO KURWA CO WAS CZEKA???????????

TCHURZ!!! WIEDZIAL DOBRZE ZE TAM BEDA SILNIEJSCI OD NIEGO I KURWA ZWIAL... A TERAZ OLA I TY PLACICIE ZA NIEGO! TYLKO ZE ON MIAL BY KILKA LAT A WY NA TO WYGLADA CALE ZYCIE..

WARTO???????

• Mamusia
Tylko wiesz co Anulka.
Jakos mnie przeraza bo dostal by okolo 5-6 lat.
I to nie jest rok.
Ja bym chciala zeby on widzial jak mala rosnie , jak zaczyna chodzic. zeby ona wiedziala ze to jest jej tata.
Czlowiek sie tam zmienia strasznie, ja bym sie odzywaczila i nie wiem czy bym do niego wrocila po tylu latach chyba bym juz nie dama rady z nim byc.
A chciala bym zeby Ola miala normalna rodzine
Kurde ale sie poryczalam Ola biedna lezy i patrzy sie na mnie 😞

• Mamusia
Loli przepraszam ale tobie jest potrzebny facet ktory bedzie za rodzine i za swoje czyny odpowiedzialny!
stabilny, ktory bedzie dla ciebie oparciem, ktory bedzie dawal a nie tylko bral, ktory bedzie mial swoje zdanie i chetnie ciebie tez poslucha..
do ktorego nie bedziesz sie bala powiedziec co myslisz... ktory nie bedzie cie ograniczal..

a nie cos takiego

• Mamusia
Anulka nie obraz sie ale widze ze piszesz Bardzo serduszkowo itp. Ale starasz sie mi wmowic cos , z czym sama wiesz nie jest u ciebie za kolorowo ile ty sie denerwujesz na swojego KArola? I co on niby zapewnia ci to wszystko co tutaj napisalas?

Ehhh musze isc mala nakarmic i ubrac ja bo sie obudzila!

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
a skad ile by dostal????????
moj kumpel za dilerke dostal 2 w zawiasach!
a malo tego oni byli u niego co tydzien! wyszeld z kicia i mial zarobione pieniadze na dalsze zycie! - KUPIL MIESZKANIE!

Bo wiem jaka duza jest ta sprawa ile obob juz go sprzedalo i moja najlepsza przyjaciolka byla na zeznaniach i wiem co tam sie dzieje to jest jest mala dilerka.
Ale koniec tematu !

• Mamusia
Loli napisał(a):
Anulka nie obraz sie ale widze ze piszesz Bardzo serduszkowo itp. Ale starasz sie mi wmowic cos , z czym sama wiesz nie jest u ciebie za kolorowo ile ty sie denerwujesz na swojego KArola? I co on niby zapewnia ci to wszystko co tutaj napisalas?

Ehhh musze isc mala nakarmic i ubrac ja bo sie obudzila!

NO ZDZIWSZ SIE BO TAK! BO ON SIE CIAGLE NIE ZACHOWUJE GLUPIO I NIE ROBI AKCJI TYLKO SA TAKIE MOMENTY A U CIEBIE NEISTETY JEST BEZNADZIEJA CALY CZAS.

Kumam.
Szczerze?
Loli wyrywaj od niego, jak on do Ciebie tak mówi i nie szanuje
ja sama widziałam co mój ojciec robił z moja mama jak byłam malenka
masakra i szczerze nie zycze tego Olence bo on bogu ducha winna
ale przejrzyj na oczy mycha

• Mamusia
Loli napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Oj Lolinko 😘 Zastanów się tylko czy to jest odpowiedni mężczyzna dla was. I pomyśl co będzie później. Rozmawiacie czasami o przyszłości? O tym gdzie będziecie za 10 lat?

NIE

no wlasnie...
NIC DODAC NIC UJAC!
widac jak sie tym przejmjuje.

a co do mnie jeszcze to jest zupelnie inna sytulacja bo karol mnie z gowna wyciagnol i ja staram sie jego wyciagac z tych jazd co nieraz ma...
I nawet jak bym chciala odejsc to tylko do zakonnic bo nie mam dokad wracac..
A TY MASZ!

• Mamusia
No mój tatuńcio też napierw się kłócił , milczał, uciekał do drugiego pokoju. Potem nie radził sobie i chlał. A później jak miałam jakieś 6-7 lat a mój brat3 czy 4 leżeliśmy już w łóżkach.I się zaczęło....Ojciec zaczął najpierw matkę od gnojówy wyzyważ, od szmaty, od kurwy.... A potem złapał ją za szmaty. Ja wyłam , a mój malutki brat krzyczał TATO NIE BIJ MAMY! Teraz mój brat jest już dorosły i ostatnio też rozdzielał moich rodziców. Więc zastanów się czy Twój nie zacznie sobie niebawem w ten sposób radzić z męską dumą i niemocą 😮 Bo mi po takich kłótniach zostały niezbyt miłe wspomnienia.

• Mamusia
bobas napisał(a):
moj kupel jest w rawiczu za to samo i dostal 3 a wyjdzie po 1.5 roku i to byla bardzo duza sprawa

ASIU I ZAPEWNIAM CIE ZE MA LEPIEJ NIZ NIEJEDNA Z NAS!!
NA SWIETA STALA KOLEJKA LUDZI Z PACZKAMI.. CO ONI TAM MIEL;I TO SIE W GLOWIE NIE SNI! POLOWE SKLEPU RTV! laptopy, tv dvd pleystejszy i inne... torby z rzarciem ciuchami...

a ide tamtedy to widz e jak sobie tv ogladaja.. luksusy w huj! a do tego pracuja! robia melbe w zieleni miejskiej maja gospodare...