Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Eluska_09 napisał(a):
Gogr ja polecam baaardzo krem z AA
mojej wróciła znowu ciemieniucha i super działa
a wczesniej z miesiac sie meczyłam

A co to za krem? AA to chyba nie jest droga seria.. prawda?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 Biedna pralecka 😁 Nie no skąd ja tu cegłę wezmę 😁 To musi być tak żeby mój się nie połapał 😁

Nie ma bata! sama widziałaś 😁 no nie może tego zauważyć? czy to chociaż hałas robi???:P:P

• Mamusia
cichutko całkiem było i nawet podczas kręcenia żaden kwiatek nie ucierpiał 😁 Kurde no widziała któraś gdzieś taką bluzę grubą do bioder z kapturem???? Bo są na allegro, ale wiadomo lepiej przymierzyć. 🤨
O taki mniej więcej fason mi chodzi
http://moda.allegro.pl/lcn-gruba-ciepla-bluza-na-baranku-prezent-36-s-i1403083816.html
albo taki
http://moda.allegro.pl/nowa-ciepla-gruba-bluza-futro-zima-2010-2011-xl-i1403286258.html

• Mamusia
No właśnie 🥴
Ożesz kurde no 😠 Durna pralka! Zdechła by odrazu a nie 😠 Mówię mojemu, że w niej się już prać nie da. To ten , że jak będziemy mieli wolną kasę to kupimy 😮 Chyba za kilka miechów jak do Norwegii pojedzie 😮 A ja piorę prawie codziennie 😮 😮 😮 😮 I potrzebuję już pralkę! A ta nasza stara już i się trzęsie w niej tak bęben i tak tłucze głośno, że boję się, że z szybą poleci mi w ścianę 😮 No wyłączyłam ją w pizdu bo się boję normalnie 🥴

buuterfly napisał(a):
Loli daj znać jak rozmowa 🤨
Mały zasnął...Hmmm....Chyba po tym antybiotyku taki kochany ☺️

Oj.. jak na antybiotyku jest to raczej na pewno.. w końcu organizm osłabiony.. Ja się nigdy nadziwić nie mogłam jak Kuba dobrze śpi jak jest chory...
z dwojga złego wolę jednak zdrowe i nieśpiące dziecko 😉

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
cichutko całkiem było i nawet podczas kręcenia żaden kwiatek nie ucierpiał 😁 Kurde no widziała któraś gdzieś taką bluzę grubą do bioder z kapturem???? Bo są na allegro, ale wiadomo lepiej przymierzyć. 🤨
O taki mniej więcej fason mi chodzi
http://moda.allegro.pl/lcn-gruba-ciepla-bluza-na-baranku-prezent-36-s-i1403083816.html
albo taki
http://moda.allegro.pl/nowa-ciepla-gruba-bluza-futro-zima-2010-2011-xl-i1403286258.html

marze o tej drgiej juz chyba z 3 lata !

A pralke zalatw hmm.. gwozdzie sruby :p powkladaj w kieszenie beben sie na bank zepsuje.

mojego nadal nie ma 🤨 🤔

• Mamusia
Gogr zostan zostan, jak licencjat piszesz to zostan bo chyab tylko ja sie tu z praca mgr mecze! dzeiwuszki albo juz po tych meczarniach albo jeszcze przed, jest jeszcze tu taka pielegniareczka co pisze prace ale dziekanke ma to sie nie liczy :P:P szukam ludzi co laczas ie ze mna w bolu :P tez zaluje czasem ze dziekanki nie wzielam ale jestem dobrej mysli ze w czerwcu bedzie po wszystkim juz

• Mamusia
My dostalismy juz 3 paczki 😉 w jednej probki z bebilona - BLE
raz gazetke 🙂
i kulka dni temu probki bebiko i bobovita... super kaszki herbatka mleko... 😉a no i zupke 😁
No i ksiazke o zywieniu:0 SUPER!
A wiecie ze ejst kaszka na noc juz od 4 meisiaca z bobovity??? ja nie widzialam a zchecia bym kupila bo widzialam tylko od 6 miesiaca..:/

A mialam sie Was pytac... czy tak Wasze dziecki leza na poduszkach albo sie z wami ciejdaja itd to uszka im sie jak by "chacza?" bo mojemu tak... i zaginaja czasem boje sie ze beda mu odstawaly ☺️
widzialam opaske dla chlopcow i mysle o zakupie ....