Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Agaa a wykonujes te co ops czy jak to si nazywa na nk w kawiarni?

Ela hmm cooo? 🙂 nie gram w to 🙂

czytam z zapartym tchem to co piszecie Loli... 😞 i mnie zamurowało!
musze dychnąć...
bede za chwile 🥴

Ania8888 napisał(a):
My dostalismy juz 3 paczki 😉 w jednej probki z bebilona - BLE
raz gazetke 🙂
i kulka dni temu probki bebiko i bobovita... super kaszki herbatka mleko... 😉a no i zupke 😁
No i ksiazke o zywieniu:0 SUPER!
A wiecie ze ejst kaszka na noc juz od 4 meisiaca z bobovity??? ja nie widzialam a zchecia bym kupila bo widzialam tylko od 6 miesiaca..:/

A mialam sie Was pytac... czy tak Wasze dziecki leza na poduszkach albo sie z wami ciejdaja itd to uszka im sie jak by "chacza?" bo mojemu tak... i zaginaja czasem boje sie ze beda mu odstawaly ☺️
widzialam opaske dla chlopcow i mysle o zakupie ....

Adasiowi tez sie zaginaja ale myslalam ze maja jeszcze miekka chrzastke i nie bedzie z tego zadnych konsekwecji typu odstajace uszy ale dalas mi teraz do myslenia 🥴

buuterfly napisał(a):
Agaa tamto o grze było do Lolinki 😜 Ej...Mój zjadł 150 zagęszczonego mleka i padł...A po pięciu minutach płacz i on już jest wyspany 😮Wyrywa sobie nogi 😮 A mi się tak piwko z sokiem marzy ☺️ Czekałam aż zaśnie i dupa...I Krystian mnie wnerwił 🤢

moj wlasnie wciagna 150 mleka i ani mu w glowie spanie 😁 nieznosne chlopaki 😜

myśle co właściwie Wam napisać co sądze o sprawie Loli i nie wiem...
bo z jednej strony macie kupe racji: grzyb, małe dziecko które go wdycha, do tego B.który nie daje wsparcia, do tego odnosi się do Ciebie Aguś tak jak sie odnosi...i już nie raz zauważyłam że piszesz o nim że tak właśnie mówi...
a z drugiej: tyle Was łączy, dziecko, cała Anglia, problemy...
w sumie po to się decydujemy żeby z kimś być nie tylko jak jest dobrze 🥴
a z trzeciej strony to dziewczyny mają racje: cokolwiek Ci tu proponowały, jakie rozwiązania dawały to Ty na 'nie'...na wszystko masz wytłumaczenie, bo sie nie da itd. a właśnie że się da! musi! nieumeblowane?? no iiiii??? Aguś, my z matką jak od starego uciekłyśmy to spałyśmy na ziemi na trzech kocach, rzeczy w pudłach, a byłyśmy takie szczęśliwe!! 🙂
ważne że będzie czysto i ZDROWO! kupicie sobie materac dmuchany i na nim pośpicie jakiś czas, a za grosze zaoszczędzone kupicie sobie kiedyś łóżko...
z czwartej strony, Loli masz rację...łatwo nam się gada bo nas tam nie ma 😞

więc w sumie nie wiem po jakiej stronie się opowiedzieć tak w 100%, bo wszystkie mamy po części racje... 😞

• Mamusia
Eluś normalnie jesteś piękna jak laleczka ☺️ Zazdroszczę Ci urody.
Aguś widzisz...W jednym poście streściłaś wszystko 🙂 Zdolniacho...A no i chciałam się tylko odnieść. Że skoro tworzy się związek to ja nie uważam, że na dobre i złe. Bo jeśli jedna osoba krzywdzi drugą osobę to ja nie była bym taka lojalna tylko patrzyła, żeby sobie ułożyć jak najlepiej życie. W końcu mamy je jedno. Nie warto marnować go dla kogoś kto zamiast pomagać-rani 🙂 To tyle....

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
http://demotywatory.pl/2579523/Nie-martwcie-sie
http://demotywatory.pl/2589405/Osobista-tragedia
🤪
http://demotywatory.pl/2588185/Czasy-mojego-dziecinstwa

ten pierwszy link..Aga go juz keidys pokazala i idealnie pasuje do wiersza.. list do mamy .. ktory kiedys wkleilam z innego watku..
3... masakra haa cale3 dziecinstwo 😜
2 .. haha KArol w przyszlosci..

Elus fiu fiu... 😁 😁

A opaska dla chlopcow.. taka jak dla dziewczynek tylko ze zamiast kwiatkotw nadruk 😉

no i Elcia spieprzyła mi humora! który i tak ostatnio jest kiepski...bleeeeeeeeee eeeee eee!!

ale cycki widać troszkę, także troche mi się poprawiło 🙂

patrzeliśmy na mecz z eM. a teraz on poszedł grać bo szwagier ma uro...
a ja? chyba też sobie pogram...

Ania8888 napisał(a):
Agaa napisał(a):
23aw5at4ra 05 s5e z1ebaą!!!!

jaki to jezyk?? 🙂 🤪

zjebanej klawiatury!
tam dokładnie chciałam napisać 'klawiatura mi sie zjebała 🙂 tylko prawa jej część nie działała!

Ela jakie jutro? dzisiaj !!!!

• Mamusia
o jaaaaa Ola mi padla dopiero. uczylam sie mysle poucze sie w wannie dla odmiany, no a u rodzicow jestem mama sie ola zajmowala to mysle skorzystam :P ale slysze drzesie to wylaze z tej wanny mysle dam cyca w lozku usnie. ale nie darla dalej dziuba, na rekach nie na lezacy nie raz tak raz tak, oglada sie dookola w przerwach co nie placze, to za chwile smieje i znow placz no myslalam ze padne, a mialam sie uczyc jeszcze. swietnie! caly dizen nauki i jestem w polowie a jutro o 9 musze wyjechac zeby zdarzyc na ten exam! ranek mi zostaje bo teraz to juz chyba sie nie naucze, moze cos jeszcze poczytam ale zobacze. wreszcie wzielam ole do fotelika kocem przykrylam na leb pielucha i utluklam jak to moj mowi, az podskakiwala tak ja bujalam, ale nawet jej tej pieluch dotknac nie mozna bo sie budzi a ledwo jej nos widac. poprawiam caly czas zeby sie nie udusila. musze odczekac i przelozyc na lozko. tak to jest jak sie dziecku otoczenie zmieni, nauczona w lozeczku zasypiac ze swoja karuzela i jak ja hustamy a tu nie ma. swietnie widze polnoc jest..

laurana dobrze ze sie odezwalas, czesciej nas odwiedzaj, to co ty za 3 licencjaty kobito piszesz :P za rok sie bedziesz z mgr meczyc to ja sie bede z toba laczyc mentalnie :P a mam nadzieje ze juz bede poo.
ela a ty tych testow to sie juz uczysz, pilna z ciebie uczennica, januszowi jak na kurs przychodza to jeszcze nie mysla o nauce, a ty juz przed kursem 🙂 a nowe masz te testy? nie wiem jak jest w innych osrodkach czy sie tez zmienilo ale u nas od stycznia nowe testy wyszly, wiecej pytan i inne chyba. moze wszedzie sie zmienilo