Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Agaa napisał(a):
chłopców to w ogóle nie ma co porównywać do dziewczynek 🙂

Kasia a Idze już widać tego zębola bardziej? 🙂

a 265 był ode mnie ;d

a gdzie!! taki mały kłykieć stoi w miejscu 😞 szczerze to ledwo co go widać :P

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurde 😠 😠
napaliłam sie na film do kina i co?! chciałam zarezerwować bilety i co!!?? qrwa coś im się popitoliło ze stronką. niby juz po premierze, a nawet w repertuarze nie ma!!

...... dzwoniłam do heliosa i nie będą go grac wcale 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
NIe dziekujemy zeby nie zapeszyc !

A co do pampersow to na moja mala juz te 4 sa jakies lekko ciasnawe w bioderkach :/
I mam jeszcze pol paczki 4 a wiec nastepna paczka chyba bedzie juz 5... zamowilam sobie probki z huggies do domu ale nie wiadomo kiedy przyjda...

• Mamusia
Loli trzymam kciuki z mieszkaniem.... 🤪
Dosik no wlacha po ile te skarpety.. bo ja tez zainteresowalam sie tym 😁 oo a gatki tez ma?? 😁 Bo to tez towar na chodzie 😁
LUbie sobie co jakis czas wymieniac bielizne skarpety bo to jednak szybko sie wynosi i niszczy.... 😜
Marcel niesiac temu mial 7300 64 cm jutro go zwaze to wam powiem.... Ale Domi ja teZ mysle ze on poprostu ma taki czas.. a potem sie zatrzyma i nasze dzieciaki go dogonia 🙂
A nie bedziecie go o wodzie tylko trzymac 😮
taki jego urok.. zreszta zobacz saobie w siatce centylowej.

Dzis w przychodni byla tez taka mala dziewczynka myslalam ze ma moze roczek.. ale mowie za szybko zasowa, i pytam kobity ile ma ona ze 1.5 roku.... i wazy tylko 10 kg 😮 ze jest z mniejszego przedzialu i wszytsko oki z nia...
To zobaczy nawet nije ma porwnania... Ani nie ma co sie przejmowac 😉
widocznie Kacperek jest z tych wiekszych 😉)

• Mamusia
Loli napisał(a):
NIe dziekujemy zeby nie zapeszyc !

A co do pampersow to na moja mala juz te 4 sa jakies lekko ciasnawe w bioderkach :/
I mam jeszcze pol paczki 4 a wiec nastepna paczka chyba bedzie juz 5... zamowilam sobie probki z huggies do domu ale nie wiadomo kiedy przyjda...

Loli sa tez z hugies 4+ 😉 od 10- 16 kg podajrze 😉 nam one sa dobre 😉

A no i Karol chory na maksa.. 40 st goraczki.. i na pogotowie nie chce jechac gamon.. ☺️
A najlepsze z tego wszytskiego ze mnie tez cos bierze..;/ 😮

qrka wyboc, poszłam się kąpać 🙂
Ewcia grzeczna, jest kochaniutka ostatnio strasznie, przytula się, zarzuca rączki...jeszcze tylko brakuje żeby mi buziaka przesyłała a leże u jej stóp....zresztą i tak leże 😁

Anulka ajjj to zapobiegawczo sobie już coś weź... 😞 zdrówka 😘

mój siezdiał i instalował coś tutaj na MOIM kompie i chuj! wyskakują mi jakieś okienka, coś się chce instalować!! nienawidze tego! i czeka mnie format...którego też nienawidzę... 😠 traz mam tak fajnie wszystko... 😮

Agaa napisał(a):
qrka wyboc, poszłam się kąpać 🙂
Ewcia grzeczna, jest kochaniutka ostatnio strasznie, przytula się, zarzuca rączki...jeszcze tylko brakuje żeby mi buziaka przesyłała a leże u jej stóp....zresztą i tak leże 😁

Anulka ajjj to zapobiegawczo sobie już coś weź... 😞 zdrówka 😘

mój siezdiał i instalował coś tutaj na MOIM kompie i chuj! wyskakują mi jakieś okienka, coś się chce instalować!! nienawidze tego! i czeka mnie format...którego też nienawidzę... 😠 traz mam tak fajnie wszystko... 😮

a sprobuj odinstalowac to co on ci zainstalował 😜

No i jest jeszcze gorzej! Tak pousuwal coś że nie umiemy wejść na tego kompa! Załamie się bo mam tam wszystkie foty,wszystkie ulubione 😞 aż kurwa nie chce myśleć!!!
Lepiej ten dzień się nie mógł skończyć.

• Mamusia
Anulka hmm wiem wiem, ale ja ich nie lubie bo nie wiem czy w PL sa takie lekko rozowe opakowania i one sa huggies organic????? kojazysz???? bo ja kiedys kupilam te zwykle i jedne te roznowe zeby sobie wyprubowac i o niebo lepiej mi podeszly bardziej sa chlonne. Ale Anulka nie ma co porownywac bo jak bylam w Polsce to wlasnie kupilam sobie pare polskich huggiesow i masakra to byla a wiec nie wiem czy tutaj w angli sa jakies lepsze czy co ? normalnie jak bym dala rady to ci kiedys przesle pare to sobie wyprubujesz 😁

• Mamusia
acha wiem wiem ... to Economy packi.. one sa do dupy takie cienkie... my mamy hugies prenium to do 12 h wchlaniania! z kubusiem puchatkiem itd.
Ale teraz przymierzam sie do kupienia pampersow slep & play 😉

No a mnie rozlozylo... 😞 telepie mna jak zyd na kiju 😞
masakra a kaszel kosmos jak mmnie dusi 😞
Karol wczoraj tak sie wypocil ze koc ktory mial na koldrze byl mokrusienki 😞
I Marcela wydelegowujemy najpierw do tesciowej na kilka dni a od weekendu moja siora sie nim zajmie, bo nie bede ryzykowac ze sie zarazi 😞
ale jak pomysle ze nie bede go widziala prawie 2 tyg to mi lzy leca 😞 nawet nie moge sie z nim porzegnac ani przytulic 😞
VERY DUPA PIZDOWATY DAY!!!

NO A NOWE FOTECZKI DO OGLADANIA W ALBUMIKU 😉)

• Mamusia
Hej laseczki !
Ola przebrana , najedzona lezy i oglada bajki.

Anulka duzo buziaczków i wracaj szybko do zdrowia.

A co do tych pampersów to te co uzywam nie sa cienie: one wygladaja tak!
http://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.huggiesclub.co.uk/images/general/CuddleUpPackShot.png&imgrefurl=https://www.huggiesclub.co.uk/cuddle-up&usg=__8rjcYqqQv7WjhiZjlguYxiD8FVw=&h=216&w=239&sz=89&hl=pl&start=19&sig2=Iiceej8xeEn6A6_lnHHWaQ&zoom=1&tbnid=ZLztmJjnFtQGFM:&tbnh=137&tbnw=152&ei=24Q-TZzIK92qhAevoMHuCg&prev=/images%3Fq%3Dhuggies%2Borganic%2Buk%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:10%2C475&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=480&oei=0oQ-TZ_fCsyAhQfCp8yKCg&esq=2&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:19&tx=92&ty=50&biw=1280&bih=589

aniu wracaaj do zdrowia 😘 oby marcelek juz sie nie zaraził fajnie ze masz go z kim zostawic bo u mnie lipa z tym.
A co do pampersow to od niedawna uzywam sleep & play i jestem BARDZO zadowolona sa tansze od zwyklych pampersow i jest ich wiecej 🤪