Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
kurwa mać!!!!!! 36 razy dzwoniłam do przychodni, żeby na kontrol małego zapisać i kurwa z tego 35 zajęte a 1 raz nikt nie odbierał!!!!!!!! To jak ja do chuja mam się zarejestrować?????????????
Sorry, że tak z rana bluzgam no ale wkurwiłam się

Ela ja to samo 😠 😠 😠 dzwonilam chyba z 10 razy... i jak juz ktos odebral to ze lekarz przyjmuje odf 15.. to pytam czy moge zarejestrowac dziecko to mi powiedziala ze mam dzwonic po 15 😮

• Mamusia
No dodzwoniłam się!!!! A ta, że nasza pediatra do końca tyg nie przyjmuje 😮 No to mówię, że do innego ma mnie zapisać. Sorrrrry nie ma miejsc. No to kurwa sorrrrrry bo ja mam w domu 4 miesięczne dziecko z zapaleniem kurwa płuc i miejsce ma się znaleźć i chuj!!!!!!! I się znalazło. Ciekawe co mi nagada. Aż się boję. O 14.15 jedziemy 🤢

mozna? mozna!
brawo Elu!
oby z Franusiem było już ok! 😘

Anulka!!! a nasz najstarszy dzisiaj ma 5 m-cy już!! 🙂 ucałuj go od nas 😘 😘 😘
wszystkiego najlepszego 😘 😘

• Mamusia
U mnie problem polega na tym, że zbyt rzadko sama wychodzę. I w mojej zaniżonej samoocenie przez to, że zaniedbałam siebie i swoją garderobę. Więc....Postanowiłam, że przynajmniej raz w tygodniu będę sobie robiła wychodne. Nieważne gdzie i po co...Ale np może to być spacer z Luną, ale taki długi, wypad na solarium, do fryzjera, do kina, do kosmetyczki, czy na zakupy....A zakupy...Zawsze szłam i o to tanie to biorę, to biorę, to biorę a potem nic do siebie nie pasowało a kasy wydane. Dlatego wczoraj kupiłam jedną rzecz zapytałam pani co do tego, a że było dla mnie za drogie to teraz mam misję żeby dokupić do tego resztę. Czyli znów będę musiała wyskoczyć gdzieś na bazar, do sklepu czy do lumpa. A co do wyglądu....Nie będę już narzekała tylko umówię się z fryzjerką żeby zrobiła mi coś z łbem tu patrz skróciła włosy. Aga jak to mówisz musimy zewrzeć poślady i zacząć robić coś tylko dla siebie...A wiesz, że jak zaczniemy o siebie dbać i robić coś o czym faceci nie wiedzą to będziemy dla nich bardziej atrakcyjne? I przez to nasza samoocena podskoczy? Bo tak to takie lumpy domowe jesteśmy. A no i na to prawko się zapiszę to też będzie wychodne. Najgorzej siedzieć w domu przed kompem i marudzić. Bo wtedy jeszcze gorzej się dołujemy. Więc Aguś leć na pocztę 🙂

• Mamusia
Aguś jak widać po Twoim ostatnim smutku dla siebie też musisz. A Twój....Jesteście małżeństwem więc wiecznie nie możecie być tak skłóceni. Może jak i on zacznie więcej pilnować Ewki to coś go tknie. Zakupy to był tylko taki przykład. Równie dobrze mogła bym iść do biblioteki i poczytać. Albo jakieś hobby....Np aparat, rysowanie no nie wiem. Aga najciężej ruszyć się pierwszy raz. A potem to Ci się tak spodoba, że będziesz czekała na kolejny. Co na to Krystian? Zadowolony. Co chwilę do mnie pisał jak sobie radzę itp. Ja wysyłałam mu mmsem zdjęcia co chce kupić, a on komentował. A jak wróciłam do domu to byłam tak zadowolona i zrelaksowana , że po raz pierwszy od wielu tygodni się kochaliśmy 😜
Tu masz Aguś to forum
http://szafa.pl/
Tam możesz za darmo poradzić się stykistki czy wizażystki co byś mogła w sobie zmienić. Albo dziewczyny ci podpowiedzą bo one to spece są 😜 Prawie jak my od lewatyw 😁

• Mamusia
Hej laski. Co tam u was eh widze ze Agaa nadal nic nie dociera 😞 no szkoda. Ja dopiero sie obudzialam bo moj zostal dzis w domu i zajol sie Ola az sie cUje zabardzo wyspana ale pewnie znow mnie tutaj nie bedzie zbytnio czesto. Bo musze isc mala przerejestrowac do innej przychodni i musze wkonu mala zastrzepic bo ma ostatnia juz szczepionke ale powinna byc juz dawno zastrzepiona ale babka w innej przychodni robila probkemy bo juz tam niby nie naleze bo mieszkam gdzies indziej wrr ale dwie poprzednie szczepionki zrobili bez problemu.

• Mamusia
nadrabiam was od rana, wczoraj zaczelam ale padlam bo duzo stron :P
u mnie tak : z francuskiego vo pisalam 2tyg temu dostalam 4,5 😁 a z koncowego testu z literatury amerykanskiej dostalam 5! to nie byl dobry pomysl jechac do rodzicow a ola spac, w prawdzie pomogli w dzien ale w nocy wtedy co pisalam ze ola dopiero padla.. to jeszcze sie obudzila, o 1 w nocy usnela a ja rano wyjezdzalam i sie jeszcze polowy nauczyc musialam w szybkim tempie.
wkurzylam sie bo siedzialam caly tydz na dupie i pislaam konspekty, specjalnie dzownilam upewnic sie czy trzeba wszystkie no i ze tak a na zjezdzie sie dowiaduje ze wystarczy 1 i jedna obserwacja 😮 😮 wkurzyc sie mozna. tak juz bym chciala skonczyc te studia! ci ludzie mnie tam dobijaja, byle tylko sobie miec dobrze, nic nie powiedza, albo nic nikt nei wie a zeby pojsc zobaczyc czy przy okazji cos to nie.. i w ogole mysla ze kazdy ma tyle czasu.. tak to niby kazdy milutki a mamy taka poczte grupowa i tam tak nieraz na siebie bluzgaja (oczywiscie bez podpisow) a pozniej przyjeddzie sie na uni i kazdy mily! fałsz jak nie wiem. a najgorsze ze nie wiesz kto to tak ci najeżdżał.. aaaaa byle to skonczyc