Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

masakra Asiu drogo jak cholera...ciekawe jak go będą rehabilitować...opisz potem bom ciekawa.

moja z tą rączką już nie robi, bo ćwiczymy tak że jak leży na pleckach to jej wyciągam do góry rączki i tak samo jak leży na brzuszku i odpukać już jej nie ucieka...

a oczko? dziecki mają takie rozbiegane oczka jeszcze...to się pewnie unormuje!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bobas napisał(a):
a wiecie zauwazylam dzisiaj ze Adasiowi ucieka jedno oko do srodka i sie zmartwilam do moj chlop mial zeza jak byl maly (wyleczyl go ) i zeby czasami adas nie odziedziczyl tego po nim 😞

Marcel tez tak ma....
I ja sie boje w huj bo ja tez mialam zeza jak bylam mala... ☺️ 🤨

Ale jak lekarki pytalam to ze do rokui czasu to sie ejszcze powinno unormowac.. a jak nie to wtedy okulista.
Bo puki co to ejszcze nie sa wypracowane tam te wszystkie wiesz...
A tez kazala uwazac z ktorej str sie podchodzi.. zeby w przeciwna str do tej co ucieka oczko... zeby pracowalo we wszytskie str ta galka oczna czy cos...

Agaa napisał(a):
masakra Asiu drogo jak cholera...ciekawe jak go będą rehabilitować...opisz potem bom ciekawa.

moja z tą rączką już nie robi, bo ćwiczymy tak że jak leży na pleckach to jej wyciągam do góry rączki i tak samo jak leży na brzuszku i odpukać już jej nie ucieka...

a oczko? dziecki mają takie rozbiegane oczka jeszcze...to się pewnie unormuje!

to mnie pocieszylas z tym okiem mam nadzieje ze to mu przejdzie
a co do rehabilitacji to napewno napisze u Adasia tez zauwazylam lekka poprawe ale nadal raczka mu ucieka 😞 ciesze sie ze Ewuni mineło 🙂

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
a wiecie zauwazylam dzisiaj ze Adasiowi ucieka jedno oko do srodka i sie zmartwilam do moj chlop mial zeza jak byl maly (wyleczyl go ) i zeby czasami adas nie odziedziczyl tego po nim 😞

Marcel tez tak ma....

Ale jak lekarki pytalam to ze do rokui czasu to sie ejszcze powinno unormowac.. a jak nie to wtedy okulista.
A tez kazala uwazac z ktorej str sie podchodzi.. zeby w przeciwna str do tej co ucieka oczko... zeby pracowalo we wszytskie str ta galka oczna czy cos...

ej no to teraz zalapalam po tym poscie bo jak adas lezy na podlodze to przekreca caly czas glowe w lewa strone na TV i wtedy prawe oko idzie mu tak do srodka i moze przez to mu tak pozniej bardziej do srodka ucieka 😮

• Mamusia
Dobra kobity lecem... ehh odespac troche, jutro od rana hajdu zapierdalanko... rano sie ogarnac a potem do lekarza z ta MArcela wysypka 🤨 = ucieczka przed koleda bo 2 razy kurde przyjmowac nie bede...

Dobranoc...

AGUNIA JESTES PIENKA !!!!!!!!!!!:** NAJUKOCHANSZA NAJWSPANIALSZA 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
bobas napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):

Marcel tez tak ma....

ej no to teraz zalapalam po tym poscie bo jak adas lezy na podlodze to przekreca caly czas glowe w lewa strone na TV i wtedy prawe oko idzie mu tak do srodka i moze przez to mu tak pozniej bardziej do srodka ucieka 😮

ZALEZY TEZ NA KTOREJ RECE GO TRZYMASZ DO KARMIENIA.. DOBRZE JEST NA ZMIANE 😉 BO NP MARCELA WSZYSCY NA LEWA REKE TRZYMAJA... I ON GLOWE DO TV OBKRECA I MU UCIEKA PRAWE BO TAK GLOWE PRZEKRECAL...
TERAZ STARAM SIE NA ROZNE STR GO KLASCI....
i NAJLEPIEJ JAK JUZ NA BRZUSZKU LEZY TO ZEBY WYSOKO NIE PATRZYL... BO TO TEZ NIE ZA DOBRZE 🤨

LECEM:*

Agaa napisał(a):
bobas napisał(a):
ja i moj stary 😜 bardzo lubimy ta piosenke poprawia mi sie nastroj jak ja slucham
Adele - Rolling in the Deep

fajna piosenka! z jakiejś reklamy no nie?

A szczeze to nie wiem uslyszelismy w radiu i nam sie spodobala 😜

Agaa napisał(a):
dwie części tylko, tą trzecią mam na kompie a jakoś się nie mogę zabrać za nią...widziałaś?

tak widziałam wszystkie 3 czesci u uwazam ze 3 najlepsza najbardziej mi sie podobała
a polecam ksiazke "intruz" tez stephenie meye calkiem inna niz saga ale tez fajna hisotria 🙂
moj M mowi ze zblikowalam na pukcie zmierzchu pierwsza czesc tak mnie wciagnela ze w 3 dni ja przeczytałam 😁

Agaa napisał(a):
nie mam czasu teraz czytać Asik, ale może kiedyś od kogoś pożyczę 🙂
skoro trzecia najlepsza to może niedługo się za nią wezmę?

a z ksiazek to ktora czesc ci sie najbardziej podobała bo mi 4 czesc 🙂

Agaa napisał(a):
oczywiście że 4!! i jestem mega ciekawa jak oni pokażą pewny wątek w ekranizacji!?
jak mała robią i jak ona potem w ciąży...hyhh

moze to glupie co teraz napisze ale zaczelam czytac te ksiazki jak bylam z moim M w narzeczenstwie i jak ja czytalam to marzyła mi sie taka miłosc zeby mnie tak ktos mocno pokochał 🙂 wariatka ze mnie 😁

Agaa napisał(a):
oczywiście że 4!! i jestem mega ciekawa jak oni pokażą pewny wątek w ekranizacji!?
jak mała robią i jak ona potem w ciąży...hyhh

a jak to sie fajnie czyta jak jest opisywany watek erotyczny trzyma w napieciu ciekawe co dalej a tu nagle i "obudzilam sie rano po pieknej nocy" 😁