Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluśka u mnie na 1 tez by się nie skończyło ☺️ ostatnio mam takiego głoda zę MASAKRA kupiłam babci (mojej ) na dzień babci Merci duże i z Dawidem zjedliśmy ☺️ 😁 😁 😁

przeraża mnie ten mój apatyt, ja chce juz do pracy do ludzi a nie w domu siedzieć i tyć 😞 😞 😞 cholercia no!!

wiem nie ma co jej przyspieszać,a le Nikusia ślicznie siedzi, i Marcelek i Olcia i Ewcia ☺️

och! ja tez jestem lodowy żarłok 🤪 🤪 każdy smak lubię 😁 😁 mmmmmmmm 🤪

Ania8888 napisał(a):
Kasiu a mialam Ci sie pytac o zabka Igi,
Bo Marcel caly czas jak palcem dotykalam to mial ostre i nic poza tym.. nic wiecej nie wychodzi 😮 i wkoncu nie wiem czy to zabek czy co to, bo przeciez chyba by juz wyszedl na dobre no nie?

wczoraj dzwonie do siory( 23 lata )a ona umierajaca z bolu bo jej 7 wychodzi byla u dentysty i ta jej powiedzial ze jak sie nie przebije to bedzie trzeba nacioc powiedziala ze wspolczuje adasiowi jak to tak go bedzie bolalo

bobas napisał(a):
drozdze rosna 🙂
ok dziewczyn to wpadajcie na racuchy zrobie z dwóch porcji 🙂

oj Asia nie wyrobiłabyś jakbyśmy wszystkie wpadły, byłaby racuchowa jadka 🙃 😁 😁 😁

Ania8888 napisał(a):
Bo Marcel caly czas jak palcem dotykalam to mial ostre i nic poza tym.. nic wiecej nie wychodzi 😮 i wkoncu nie wiem czy to zabek czy co to, bo przeciez chyba by juz wyszedl na dobre no nie?

Aniu u mnie to samo 🥴 jeszcze jej podpuchło dziąsełko i takie czerwone więc chyba norma, nie wiem, moja mama mówi że normalnie to wygląda 😆 będziemy 7 u lekarza to zapytam 🙂

• Mamusia
bobas napisał(a):
Ania8888 napisał(a):

wczoraj dzwonie do siory( 23 lata )a ona umierajaca z bolu bo jej 7 wychodzi byla u dentysty i ta jej powiedzial ze jak sie nie przebije to bedzie trzeba nacioc powiedziala ze wspolczuje adasiowi jak to tak go bedzie bolalo

No to nie zazdroszcze.... uuhh cholerne zeby!
Ale niby jak dzieciom do jakiegos tam czasu nie wyjda to przecinaja dziasla 😮 ale nie wiem czy to prawda czy znajoma chciala mnie nastraszyc