Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bobas napisał(a):
wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w 10 tygodni ciazy 🤪 🤪 🤪

no to gratulacje 😉!! eej no to nie bedzie ma wrzesien??cos jakos??? 🤪
Moja kumpela w 5tyg. ale nie wiem czy jej gratulowac czy co bo ma 8 miesiecznego synka...wiec troche meczace, ale co tam radosc jest 😉

no ja poklaskalam komu sie dalo i zbieram sie do kimania 🙂

kolorowych:*

• Mamusia
Ela ja tez zawsze musze robic mieso bo moj...wiadomo
Ale jakiekolwiek zrobie czy to usmaze czy upieke czy cos to nieraz dla urozmaicenia robie pieczarki w smietanie. On je uwielbia. Podsmazasz pieczarki z cebula+wegeta czy tam co lubisz doprawiasz i zalewasz smietana i chwile podsmazasz. Ja tez je ubustwiam 🙂

• Mamusia
ehh ale mnie tutaj malo 😞 ostatnio 23 strony do nadrobienia moze puzniej 😞 ehhhh

Ja dzis znow bieganie po agencjach chodzenie ogladanie. Juz mam dosc pierwsze mieszkanie idziemy ogladac o 11 😞

Anulka kupilam te huggiesy 4+ ale nie bylo tych natural fitt co uzywam i wzielam wlasnie te niebieskie jak dla mnie jakas masakra. Ale kupilam juz tez 5 😁 ostro ale powiem wam ze widac roznice ze 4 juz byly na OLe zamale..!

Ewa do wczoraj nie lubiła gryzaków! Od wczoraj się z nim nie rozstaje męczy go i ślini tak że aż po nim spływa 🙂
Chyba i my niedługo może dołączymy do zębowych potwórków 🙂

teraz przynajmniej daje się fotografować czy nagrywać, bo miała taki długi okres że jak widziała aparat to poważna i nic...a teraz walnie mine że leże na łopatkach 😁

idziemy dzisiaj na uro do szwagra...i idziemy dużo wcześniej, bo u nas...grzybek! ale taki, co to Loli całe grzyby mogą się schować 😞 za szafką...odstawał 5 cm od ściany. mam foty, ale nie oddają tego. ohyda!

Aniu a jak zdrówko?? kiedy idziecie po M?

ciekawe jak tam Dosik po imprezce z dziewczynami 🙂

• Mamusia
O kurde.. to niezle.... az mam stracha swoje meble ruszac... bo to stare budownictwo na maksa, a w kuchni jak mamy cieplo a na dworze mroz to paruje mam sciana... 😮normalnie rosa jest na niej.. jak by sie poci czy cos- widac to bo wlasciciel...PIP.... polalowal ja cos jak na klatkach schodowych 😮 i jest sliska taka.

Agus.. yy sprawy "lekko "sie skaplikowaly.... ☺️ nie bede tu o tym pisac....
A M jest juz u mojej mamy...

Pewnie ja kacyk meczy.... 😜