Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Rudi jak masz wątpliwości to do pediatry 😉 niech sprawdzi, oceni i ewentualnie wyśle do laryngologa.. w kwestii dzieciaczków ja wychodzę z założenia, że lepiej dmuchać na zimne 😉 w końcu Maleństwo Ci nie powie co go boli...

wczoraj pisalam wam ze kolezanka jest w 10 tygodniu ciazy i pytalm sie je czy ma dolegliwosci i jak sie czuje i to mi napisala
"dziękuje 🙂dolegliwości sąi mam już dość!! 😞 😞 😞ale podobno to tylko pierwszy trymestr a pożniej podobno jest przypływ energi i jest ok 🙂mam taką nadzieje bo jak nie to się załamie 😞"
biedactwo

Rudi dopóki nie przeczytałam o tym pocieraniu o materac to było ok! Ale o tym czytałam że nie można tego lekceważyć. Także w pon lec do lekarza. Tak jak Gosia pisze lepiej dmuchać na zimne.

Asia co do koleżanki to spoko przyzwyczai się 🙂 pocieszć ją że będzie jeszcze gorzej a po porodzie hoho 🙂

Agaa napisał(a):
Rudi dopóki nie przeczytałam o tym pocieraniu o materac to było ok! Ale o tym czytałam że nie można tego lekceważyć. Także w pon lec do lekarza. Tak jak Gosia pisze lepiej dmuchać na zimne.

Asia co do koleżanki to spoko przyzwyczai się 🙂 pocieszć ją że będzie jeszcze gorzej a po porodzie hoho 🙂

haha nie chce jej dobijac niech sie nacieszy ze jest w ciazy 🙂

Rudi napisał(a):
Ale on pociera tylko przezsen tak jakby sobie miejsce szykowal...
A do lekarza i tak pojde zeby miec glowe spokojna tylko jutro niedziela.. nie wiem czy go szarpac po szpitalu

ja nie placze calymi dniami to ja bym sie wstrzymala do poniedzialku bo w szpitalu pełno zarazkow 😞

• Mamusia
jak tak przy uszach jestesmy to ja sie was zapytam cos.. moja mala za kazdym razem ucho w wodzie moczy jak sie kapie, na poczatku to nie moglismy ja jakos utrzymac i zawsze w jedna strone glowke przechylala i to jedno uszko w wodzie bylo, no a teraz to tez sie tak kreci i ciągle zalane, a slyszalam wlasnie ze sie tak nie powinno. moj J zawsze ja trzyma i myje od pasa w gore a ja w dol :P i mu mowie ze tak nie mozna moczyc a on ze nic jej nie bedzie, no i w sumie nie jest, nic jej nie bylo, ale co myslicie? moze kiedys cos z tym uchem miec jakis problem? wasze dzieciaczki też mocza uszka? czy pilnujecie zeby sie woda tam nie dostala?

• Mamusia
ale mam dzis zjebany humor, tesciowa co chwila mi cos o pracy przycina ze trzbea szukac ze cos tam, wkurza mnie to na maksa bo co zaczne cos o studiach to ta znowu ze no ze skoncze i ze pozniej prace trzeba i tak caly czas, a jak nie to mi opowiada jacy to ludze sa zaradni ze ktos tam cos zalozyl takiego ktos cos tam. i caly czas tak, nic tego nie komentuje bo brak slow, a moja mam znow caly czas mi ze ciezko znalesc prace , ze moze 2gi kierunek powinnam bo co ja z tym moim angielskim, i co przyjade to mowi jak to pewnie nei znajde nigdzie i ze zreszta nie ja pierwsza i nie ostatnia bede po studiach w domu siedziala, extra motywacja zeby sie obronic w tym roku, mam ochote rzucic w choelre ta praca mgr, nei bronic sie bo co, obie mi wtedy dadza spokoj!

Ech Aniu skąd ja to znam 😞
Sama po studiach i co? Pracy nie ma w tym ani innym kierunku. Bardzo mnie to frustrowalo jak ludzie naokoło gadali więc zaszłam w ciążę to już nikt nie gada! Ale pewnie kiedyś temat wróci 😞
Więc wiem co czujesz! Rób po prostu swoje 🙂

mojemy adasiowi caly czas sie uszy mocza jak go kapiemy i nic mu nie jest
a jak na beasen pojdziecie to tez trzeba ich zanuzyc wydaje mi sie ze to nic takiego sie nie stanie

nie moge spokojnie ogladac filmu bo mysle czy cos napisalyszcie na brzuszku haha 😜

a co do studiow to ja ich nie mam i tesciu wypomina mi to przy kazdej okazji ze tomek wyksztalcony a co ja bede robic i ze mloda jestem i nic nie wiem o zyciu 😞 ach szkoda gadac

no to tak
nadrobiłam
Dosik super laska z Ciebie!!! ah ah 😁
co do uszu
nie powinno sie moczyć jak sie kąpie dziecko, na basenie co innego
Ból ucha można sprawdzic naciskając na hmm jak to opisac normalnie
jak wiszą Wam kolczyki to pod spodem, jezeli dziecko płacze wtedy to znaczy ze cos jest nie tak.
I infekcje można rozpoznać po zapachu też uszka.
JA swojej nie mocze, ale wiadomo też ja kąpie sama ale zazwyczaj upilnuje, ale sie zdarza.
Asia nie pij tyle pijaku 😜 😜
ja wypilam dzisiaj 2 redsiki 😁