Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no własnie Loli tu jest problem przyszedl mi link ale pusty 🤔 napisalam do nich do serwisy ciekawe czy odpisza bo zarejestrowalam sie drugi raz na inny mail i to samo heh
  • A powiec mi jak tam wasze sprawy z mieszkankiem ???>?????

• Mamusia
    moj maod wczoraj biegunke,w sumie zaczelo sie po jakiejs godz od podania antybiotyku - Hiconcil. Ide po poludniu do przychodni po skierowanie to sie zapytam, bo boje sie zesie odwodni. Biedny mamrudzil, marudzil i zasnal, od szosej wojowal, ale cos jeszcze jeczy przez sen... 😞
    Ciezko jest patrzec jak dzieci choruja..

hej
    rudi biedne malenstwo z ta biegunka trzeba uwazac bo masz racje ze moze sie odwodnic 😞
    witaj perełka dawno cie nie bylo 😘
    Elu stringi fiu fiu jak muwisz ze to tak poprawia samoocene to chyba tez sprobuje 😁
    a ja dzisaj dostałam okres i niby mnie nic nie boli ale jesrem wyczerpana fizycznie nic mi sie nie chce i nie mam na nic siły 😞

• Mamusia
    Bry:**

Elus.. mmrrr Myszkoo 😁 stringi?????? noo noo 😁 😁 😁 🤪 😎
    Rudi koniecznie daj znac co Ci powiedzieli, Wiem ze jagody sa na biegunke i jest danie od 4 meisiaca takie ale w tym przypadku to chyba nic nie da ☺️
    Loli ziemniaka mozesz ugotowac we wodzie normalnie, i marchewke a brokuly na parze... potem razem zmiksowac... bez mleka tez bedzie git ale takie yy bardziej zbite 😉
    Albo sama marchewkeczy brokol ugotowane zmiksowac z mlekiem mody. 😉
    Marcel ostatnio dostal wlasnie taka papke z marchewki, brokula, i kalafiora...-mrozone ugotowane na parze. wcinal jak nie wiem 😉

No a ja bylam u dr. 😠 a raczej w przychodni.... dodzwonic sie oczywiscie nie dalo... szybciej do teleturnieju w tv chyba by mi sie udalo.
    I pytam kobiety w okienku czy przyjmuje jakis lekarz itd... to mi mowi ze tak ale prosze sie isc pani dr zapytac czy przyjmie 😮 ide do gory a tam kurwa 50 osob.... i kazdemu oczywiscie sie spieszy i nie przepuszcza 😠 😠 😠 😠 😠 i sobie poszlam... pierdole czekac 2 godziny czy ile zeby sie dowiedziec jak jeden koles ze ma za slabe objawy zeby sie ni,m zajela 😠 😠 😠 😠

I juz wysprzatalam wszystko na blysk... poprane wsio, zaraz pojde po miesko na zupe ... a jutro albo w srode przyjedzie moje kochanie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 sie podniecam jak przed pierwsza randka 😁 😁 😁 hyhyhy
    Ale karolowi nie powiem kiedy 😜 bedzie mial niespodzianke 😁
    I powiedziane ma juz ze spi w malym pokoju jak M wroci .. bo on bedzie teraz spal ze mna.. bo to jego miejsce 😁

• Mamusia
    zdecysdowa;am sie na diete! musze bo wygladam jak potwor, laze tylko w dresach bo dzinsy ciasne i mi nie wygodnie, a dresy ciazowe i duzo luzu maja 😜 laze i tyje, wygladam jak w 5 miesiacu, serio! tylko albo zaczynam jak ola skonczy 5 miesiecy albo jeszcze miesiac poczekam, bo jeszcze ja w nocy karmie i tak lubie teraz jak ona tego cyca je że szkoda mi to zostawiac 😞 poki jeszcze te resztki pokarmu mam to nie przejde na diete, ale potem ostro zaczynam, ktoras chetna ze mna zaczac zebym motywacje wieksza miala?

• Mamusia
    anka ja tez dzis mojego wygonilam do innego pokoju, tzn sam polazl, a ja z ola spalam 🙂
    jak poczytalam o tych eli stringach to sie umocnilam w przekonaniu o tej diecie bo ja jakbym teraz zalozyla stringi to by ich widac nie bylo bo zaginelyby w tluszczu, a moich starych to bym nawet na dupe nie zadarla bo by wszystkie paseczki szczelily 🤨 aaah te czasy ci sie nbosilo biodrow, stringi i przezroczyste koszulki, ogladam zdjecia i szkoda mi, żal normanie. a myslalam wtedy ze taki grubas jestem...

• Mamusia
    No wlasnie nieraz tez sobie lukam na stare foty.. to mi sie plakac chce...
    opalona cyce na bacznosc zawsze pomalowana biodrowki i ta cala reszta........aaaaaaaaaaaaa szkoda gadac a teraz jakos takos nijako...
    patrze na siebie i nudno szaro eeh

LATO CHCE KURWA LATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

mam pytanko do tych kotre daja juz warzywa
    jak daje malemu jesc to on dostaje takie chrypki charczy mu tak w gardle i jak odkaszlnie sobie to jest ok czy wasze tez tak maja?
    A co do DIETY to moja kuzynka nic nie zrzucilam po ciazy 😞 i poszla na ta diete dukana jade teraz w piatek do domu to sie jej zapytam czy dziala bo jak tak to tez sie biore za siebie 🙂

• Mamusia
    No wiec tak, po antybiotyku ma prawo miec luzniejsze kupki ale mam pilnowac bo odwodnienie jest bardzo niebezpieczne dla niemowlat. Mam mu dlatego tez nie dawac do picia soczkow, ale herbatki owszem, najlepiej jablkowa z melisa. Jak bedzie gorzej to rezygnujemy z antybiotyku ale jak juz zaczal to lepiej zeby skonczyl. A i jeszcze probiotyki mam mu dawac nie raz ale dwa razy dziennie i zobaczymy.
    Najwazniejsze ze nie cierpi jakos specjalnie bo jest dosc pogodny, bawi sie i smieje, oby tak dalej