Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem ale zmykam spac, jestem niezadowolona z tego dnia. pogodzilam sie z J ale mlotek przez to moje gadanie nie poszedl do spowiedzi 😜 bo sie z nim pogodzic nie chcialam..
nic nie zrobilam co mialam zrobic.. od jutra znow zwieram pośladki i pisze! na dzis to by bylo tyle 😘 dobranoc 😘

Aniu dokładnie! Dopiero jak mu będzie stał to się będę cieszyć hehe 🙂 🙂

Aniu87 a nie wiem! Tak jakoś z dziewczynami temat poruszyłyśmy bo mamy jakąś blokadę co by tu pisać o prywatnych sprawach. Ale spoko niech zostanie. Też jestem za! Mam sentyment do tego forum a i może doczekamy się jakiś fajnych zmian 🙂

Domi mam nadzieję że się nie przeziębilaś! I że sobie w głowie poukładalaś pewne sprawy:*

Do jutra:*

• Mamusia
Hej wam 😘 Przyznam się wam, że wczoraj poraz pierwszy od weeeeery long tajmu założyłam......stringi 😁 I czułam się tak zajebiści i sexownie, że szok. Zaszły we mnie w środku jakieś zmiany. Pozmienialiśmy też parę rzeczy w naszym związku z Krystianem i jest hmmm...cudnie ☺️ Lecę szukać telefonu w mixie bo chcemy wziąć nowe z Krystianem.

• Mamusia
No ja mam ziemię , ale po keramzyt muszę jechać żeby ją posadzić na nowo, a jak domowe sposoby nie pomogą to ją chemią potraktuje. A mówie Krystianowi, że to gówno na inne kwiaty może wleźć. A on patrzy i mówi w kuchni mamy tylko kaktusa to niech na niego wlezą i się pokłują robale 😁

• Mamusia
To dołóż je teraz brokułkę i obserwuj. Brukselka wzdyma dość mocno więc myślę, że za wcześnie na nią.Moja sąsiadka np gotuje tak...Skrzydełko z kurczaka i pałka do tego marchew, pietruszka i gotuje. Tylko, że ona doprawia to kostką rosołową 😮 Nie wiem , ale mi się wydaje, że taką chemię w dziecko pakować to trochę za wcześnie. I potem skubie to mięsko , wrzuca do blendera i daje tą marchew i pietruchę i osobno dogotowuje kartofla i wrzuca wszystko. Zalewa trochę tym bulionem i robi taką papkę. Ale ja robię tak, że np dostał jabłko i nic nie było to dodałam mu banana. Nic nie było to doszła marchew, a potem ziemniak itd. Ostatnio mu ugotowałam ziemniaka i marchew do tego mleko modyfikowane, żeby miało konsystencję papki i zmiksowałam. Smakowało mu bardzo 🙂 A na deserek możesz jej rozmoczyć np biszkopt w jej mleku i takie ciapate dawać.

Rudi mój po antybiotyku był kochany. Tylko robi twardą kupę, ale nie wiem czy to po antybiotyku czy coś nie tak dałam mu jeść.Za to teraz znowu się wredny robi.

Czesc dziewczynki ,co tam u Was slychac ?Ja mam w koncu czas dla siebie 🙂 o i ledwo weszlam na kompa i mlody sie obudzil 😞.Jak tam wasze malenstwa ?Moj wazy 7100g i ma 63 cm na szczepieniu nie plakal az pielegniarka byla w szoku hehe a i juz doktorka szuka mu zony 😉

• Mamusia
ja jestem na razie na etapie marchewki i ziemniaka, ale ziemniak mu wyjatkwoo nie podchodzi, mozze dlatego ze marchew jest ze sloiczka a iemniaka gotuje osobno i dodaje... nie wiem, niedlugo wproadzimy dynie 🙂 z jabluszkiem i nnymi owocami czy slodkimi rzeczami poczekam az bedzie wcinal caly sloiczek na raz, bo boje sie ze jak poczuje slodkie to przestanie jestc obaiadki... aa i dostaje herbatke jablkowo-melisowa,ale melisa na niego w ogle nie dziala 😉
dziewczyny, pisalyscie kiedys o opaska dla chlopcow zeby te uszka sie nie zaginaly, gdzie mozna cos takiego namierzyc?