Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze wszystkie zajete dzisaj bo cisza 😞
Ja wlasnie wrocilam do domu.Bylam z moimi chlopakami w galerii mokotow chcialam sobie kupic buty ale lipa nic ciekawego nie znalazlam w dostepnej cenie za to Adasiowi kupilismy czapke i bluzeczka a potem poszlismy na obiad do tajskiej restauracji bylo bardzo milo adas byl grzeczny i dal na spokojnie pogadac i sie troche oderwac od codziennosci wiec ja zaliczal ten dzien do udanych 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewa śpi!

Elu jak chopy nawalają to wszystkie ( prawie ) naraz! witaj w klubie ( nie tylko tym hemo 😜 )

ja też sama, hurra... 🤔

Elu a masz już tymi nowymi prędkościami te testy? że chyba 140 na autostradzie, 120 na ekspresówce?

ja jestem, ale wiesz...wole nie smucić 🙂

hmm no graficznie w sensie że tu np jest fajnie że mozesz wrocic do ostatniego swojego posta i 'nadrabiać' a tam tego chyba nie ma...jest tylko ilość nieprzeczytanych wiadomosci...ogolnie z calego forum. troche dziwne.
a zresztą. jak postanowicie to pójdziemy, jak nie to nie 🙂
poradzimy sobie 🙂

Anka Ty wiesz że ten mój grochol przyszedł i przeprosił? nawet na kolana ukląkł przede mną 🤪 ale ciii...nie ciesze się za wcześnie!

albo sramy to wszystko i piszemy jak leci i niech się wtrącają? nie znają przecież naszych nazwisk ... a nawet jak by, to co z tego, przyjadą i mi po pupie nawalą? 🙂

Elu no jak to nie wiesz? masz w zakładce moje konto - moje ostatnie posty i klikasz na tego ostatnio napisanego i Ci do niego wraca. aaaa czyli wydało się że nie nadrabiasz!! ha! 🤪

ojj łosikowa 🙂 po co sobie tak życie utrudniać 😜

dobranoc laski 😘

widziałyście??
http://www.brzuszek.net/forum,wlasne_filmy_na_brzuszek_net,17,628436.html,str=0#628436

• Mamusia
dosik co tam? nie lam sie? i nie chodz na takie spacery dlugie bo sie przeziebisz!
aga a tobie co ze o tych przeniesieniach znow zaczelas? myslalam ze bylas na nie, zreszta chyba kazda oprocz mnie wiec zostajemy pewnie. ide sie umyc zaraz wroce jak mni J nie zasiadzie kompa 😠