Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moj maz wyczerpal juz ilosc denerwowania mnie na caly tydzien! rano wstal i mowi zebym go przytulila, jeszcze co, wczoraj sie rzucal a dzis milutki, powiedzialam mu co nie co i sie znow poklucilismy, powiedzial ze ja i tak zawsze postawie na swoim, zabral dupe i pojechal do kosciola, niby do spowiedzi ma isc, to sie go zapytalam jak widzi "zadoscuczynienie blizlniemu" tzn mi, i ze w ogole zalu za grzechy nie ma! wkurzyl mnie znow bo co innego ustalam a pon potem zmienia i mnie informuje, jeszcze mi kazal obioad skonczyc, i pojechal, juz on zobaczy dzis obiad w moim wykonaniu!
asiu widzisz, zle nie miec studiow, i zle ich miec, i tak beda gadac i tak! ja chodzbym nie wiem co skonczyla to tesciowej i tak pasowac nie bedzie, juz mi nie raz do zrozumienia dawala ze te moje studia to gowno warte, tak jakby to bylo jakies byle co, a to sa naprawde trudne studia, ucze sie wszystkiego po angielksu, historie ameryki i wiekiej brytani, wszystkie literatury, dramaty,nowele itd tez z obu panstw, lingwistyki, pedagogiki roznego rodzaju, psychologie, tłumaczenia, i masa innych przedmiotow co nie wiem nawetjak na polski przetlumaczyc no i do tego wszystkie zajecia praktyczne, pisanie, gramatyka moiwenie sluchanie, ale oczywiscie to wszystko to jest nic, a ja sobie dla przyjemnosci jezdze na to. 😠 😠 aaa no i jeszcze kase wydaje

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

haha Ania Tyś jest dobry numer 😁 "jak widzisz zadoscuczynienie blizniemu" 😁 nie wpadlo by mi to do glowy 😁 😁
no to co robisz na ten obiadek? 🙂
a teściowa...hmm może ja się w ogóle na temat naszych teściowych nie będę wypowiadać!?

• Mamusia
aga no lepiej nie wypowiadac sie chyba..
a co do mezusia mojego no to tak bo podkurwil mnie najpiwrw a potem jedzie sobie do spowiedzi to chyba te warunki spowiedzi zna no nie? wiec zobaczymy jaki to swiety wroci. mielismy dzis odwiesc moja siore do domu ale on mowil ze chce w niedziele w domu siedziec wiec w sobote odwieziemy, mowie ok, to posiedzimy z moja mama chwile bo sama teraz mieszka chwilowo, pobawi sie z ola i wrocimy, ale bolala go glowa a mowil ze jeszcze musi auto umyc , wiec jako dobra zona mowie zeby poszedl spac, siostrze powiedzialam zeby sie ola zajela zeby mu nie przeszkadzala a ja poszlam auto myc, wrocilam styrana i mokra po 2 godzinach, auto wypucowalam ale marzlo mi to od razu co mylam, owkurzlaam sie ale dobra.. a on potem poszedl gdzies na dol wrocil byla 7 i gada ze jedziemy jak ja chcialam na 8 wrocic zeby wykapac mala, a jedzie sie z 25 mi w jedna str. i on mi mowi ze bez oli pojedziemy i jego mama z nia zostanie. oczywiscie ze pojechalismy z ola, ale ile sie ownerwialam! skonczylo ie na tym ze mi powiedzial ok ja jestem gotowy, to ją bierz. i poszedl do auta, a ja ja ubieralam, pakowalam, i z nosidelkiem i torba do auta, ale jak wychodzilismy od mamy to chcial wziasc torbe, i mu nie dalam, 😜 zapakowalam na siebie i torbe i ole i poszlam tak, jak nie chce to nie musi, ja sobie poradze! wrocilismy po 9 i jakos sie jej nic nie stalo ze pozniej byla kąpana. ale to oczywiscie duzy problem byl zeby ja ubrac itd.!! teraz wam moge napisac bo nie a go, ale zaraz wroci, musze usunac zakladke bo boje sie ze wlazie tu, chociaz niigdy tego nie robil ale wczoraj widzial jak cos pisalam a bedzize caly dzien w domu! musze sobie haslo zalozyc.
aa widzialam kiedys agi mozille i zapomnialam napisac, ja tez mam spersonalizowana tyle ze z kubusiem puchatkiem :P cala rozowa, ale i tak mu nei przeszkadza, nie chce mu sie wlaczac jego kompa i na moim siedzi! czas to zmienic

• Mamusia
Niewiadomo skad.Moze to byc od:
1. zawiania
2. zamoczenia
3. kataru
4. zabkowania
5. wirusowe
Mnie tez troche ucho szczyka. A Olek przechodzi to prawie bezobjawowo ale na szczescie mu na to ucho przypadkiem wczoraj nacisnelam. Bo wszyscy mi mowili ze to nie ucho, bo by plakal i byl niespokojny i goraczke by mial. biedny ssac nie moze bo go boli jak z cyca pije i to chyba juz koniec z naturalnym karmieniem. 😞

Dupa dupa dupa Day !
ehh noc paskudna miałam gorączke paskudnie sie czuje do teraz 😞
Mati tak mi działa na nerwy ze to jest nie możliwe ! 😠
Kacper pojechał na cały dzien do moich rodziców a ja najchetniej bym sie z tąd wyniosła! 😠
ehh 😞