Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu no to był dobry dzień 🙂 pozytywny! Ewa przeurocza....i chyba wyrzynają jej się obie jedynki!!!! jutro muszę dokładnie zobaczyć...bo dzisiaj nie dało się! 🙂 ale takie maleństwa milimetrowe, możliwe to?

a jeśli chodzi o ojca, to fakt czas zmienia, ale tylko na tumiwisizm totalny. jest dla mnie nikim 🙂 i dobrze, bo się 'bałam' że może jeszcze jakieś wyższe uczucia we mnie, a tu nic a nic 🙂 i to mnie cieszy! 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no jak pod palcem czujesz ostre to noo.. tego moze nawet nie byc widac
postukaj lyzeczka metalowa jak da rade 😉

mamam mowila ze marcel tez sie tak msci na gryzakach, ze az rece wklada razem z nimi... 😮

A to dobrze ze masz 0 jaki kolwiek uczuc negatywnych itd wzgledem niego.
A twoja mama z nim normalnie gada??

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Anulka a kto to taki fotograf byl? boskie foty !

heheh samowyzwalacz 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

PS> O WAS....
Najlepszym przyjacielem jest ten,kto nie pytajac o powod Twego smutku,potrafi sprawic,ze znow wraca radosc!

:*

Boskie wyznanie az sie wzruszylam :*

Loliczek 😘 😘 😘

Domi co jest? 😞

Aniu moja mama służbowo z nim gada, wiesz, ona musi bo się widzą codziennie prawie, więc jakieś tam kontakty mają. ale on jest taki pojebany że raz mówi jej że ją kocha i żeby ( o zgrozo! ) do niego wróciła 😜 a za następnym razem jak np. mu fajek na kreche nie chce dać to wyzywa ją od kurew i szmat oraz innych, także... 🙂 żal jak Ty to mówisz 🙂

Elu jeszcze nie do końca żyje 🙂 ale jest lepiej!

• Mamusia
Agaaa wkoncu ruszylas tyleczek 😁 super ciesze sie ze coraz wiecej spedzasz czasu gdzies po za domem, ale az normalnie dziwnie jak cie nie bylo tyle czasu.

Ja znow mam dola, wlasnie z powodu wychodzenia no ale co tutaj dluzej rozwijac znow ten temat chcialam dzis wyskoczyc do kolezanki jak wykapie mala itp. ale juz jestem padnieta Ola sie pewnie zaraz obudzi i znow bedzie trzeba bawic i do 21 bo dopiero puzniej kapiel... ehhh

Anulka nie moge sie napatrzec na to twoje foto, ehh zrobisz mi jakas sesje ?

• Mamusia
Droga Ago end Loli!!!
Wyjaśnijmy sobie raz na zawsze. To co wypisujecie po zdjęciami Ani na nk jest karygodne i macie u mnie przerąbane bo........Anusia jest MOJA!!!!!!!!! I wara mi od niej 😠 Ty Aga masz Loli więc sio sio sio 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

P>S> Aniu pokazałam Twoją fotkę Krystianowi na nk i mówię patrz to moja Ania 😜 A ten, ale ma fajne cycki 🤪 Nożesz w dupsko świnia wredna...A ja mu na to, że jak moje z podłogi podniosę i zbiorę w stanik to też będą git 😁

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Droga Ago end Loli!!!
Wyjaśnijmy sobie raz na zawsze. To co wypisujecie po zdjęciami Ani na nk jest karygodne i macie u mnie przerąbane bo........Anusia jest MOJA!!!!!!!!! I wara mi od niej 😠 Ty Aga masz Loli więc sio sio sio 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

P>S> Aniu pokazałam Twoją fotkę Krystianowi na nk i mówię patrz to moja Ania 😜 A ten, ale ma fajne cycki 🤪 Nożesz w dupsko świnia wredna...A ja mu na to, że jak moje z podłogi podniosę i zbiorę w stanik to też będą git 😁

🤨 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

jasne Elu chciałabyś w dupsko 😜
nie ma nie ma 😉
albo jest, cooooo? 😁

Loli hmm ja tam się nie wypowiadam, bo byłam z Ewką, ale zawsze to co innego niż moje 4 ściany, więc ciekawe jak będzie jak w środe pojadę...nie chwalmy więc dnia przed zachodem słońca 🙂

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
hehehhe :*****
MYSZKA 😘 😘 😘 I LOVE 😘 😘 😘 😘 😘 😜
A cycki ... ehhh dzieki Bogu za PUSH UP 😎

ehhh mi to nawet to nie podoba, bo jak kupie takie ! to jak moj scisnie to sie smieje ze sciska wate bo tak jest 😞

ide z taf bo bede wam smecic ciao::* moze puzniej kukne

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
hehehhe :*****
MYSZKA 😘 😘 😘 I LOVE 😘 😘 😘 😘 😘 😜
A cycki ... ehhh dzieki Bogu za PUSH UP 😎

ehhh mi to nawet to nie podoba, bo jak kupie takie ! to jak moj scisnie to sie smieje ze sciska wate bo tak jest 😞

ide z taf bo bede wam smecic ciao::* moze puzniej kukne

eee no kurde ja nie mam duzych cyckow ani kurde JUZ sterczacych... to aby stanik... 🙂 bo moja to galareta taka miekka.

LOli gdzie lecisz......