Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
ee ebluska za 2 f a stringi za 1F??????????????/ to kurde co to za bluzki takie albo co to za drogie stringi???? 😁

Anulka zazwyczaj bluzka to jakas szmata ze po paru prania sie pruje, a majtki to w normalnej cenie niestety !

Loli kurna a 27 to co? starość?
chcesz w łep ? 😜 😜

co do plastrów to mam: woltaren, ketonal i teraz miałam coś na V i co? oparzyło mi plecy... 😞
porażka

B niech z nią zostanie!

• Mamusia
No tak Aniu. A czasami sa nawet fajne chusty taaakie wielkie i z nich też można coś zrobić
Takie chusty mi się spodobały. Do rurek, kozaków i zwykłego sweterka
http://allegro.pl/modne-duze-ludowe-chusty-folk-chusta-szale-hit-i1433461719.html
http://allegro.pl/hit-ludowa-apaszka-szal-chusta-super-cena-kwiaty-i1427846911.html

hej dziewczyny dien doberek 🙂
ale sie rozpisalyscie od rana
u nas nocka super madas spal do 7:00 tylko ja troche niewyspana 😜
biedactwa moje przerabane z tymi plecami ja odkad nosze codziennie ten pas poporodowy to odpukac nie bola mnie.

a mi sie marzy odlozyc cos kasy i wymienic cala garderobe nawe ostatnio przymierzalam dzinsy ktorych nie mialam na sobie ponad rok i powiem wam ze sie super czulam. 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli kurna a 27 to co? starość?
chcesz w łep ? 😜 😜

co do plastrów to mam: woltaren, ketonal i teraz miałam coś na V i co? oparzyło mi plecy... 😞
porażka

B niech z nią zostanie!

Agaa moze przykleilas na cialo ? bo ja mialam takie plastry co sie przykleja na bluzke, uffff tak grzalo ze koniec ;/

Taaa i co on z nia zostanie i co ja mam zrobic sama ? ja to bym chciala sobie gdzies z nim wyjsc na jakas impreze , do znajomych na piwo obojetne 😞 ale nie ma takiej mozliwosci i mnie to dobija

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
http://moda.allegro.pl/asos-piekna-oryginalna-sukienka-floral-zamek-36-s-i1420368039.html
do tego taka kurtka
http://moda.allegro.pl/cudo-kurtka-bufki-skora-czarna-asos-36-s-z-bufkami-i1435468782.html

kurde fajna sukienka ale ten zamek oszpecil ja cala :/

• Mamusia
Eh bardzo mi sie podoba ta tunika- sukienka na zamek....

😁

kurtki tez mi sie bardzo takie podobaja ale kurde ja z moimi nerami bym takiej nie nosila;p

zawsze podziwialam laski ktore mimo ze zimno w huj... to wszytsko takie kluse....ja musze miec wszytslo tak pozakrywane zeby nic zimna mi nie wlecialo kolo ciala;p

no pewnie że na ciało, bo to są plastry na ciało te co ja mam...ale masakra! troszke mam czerwone...TROSZKE! ech i od razu zaczęło boleć!

Agusia 🙂 hmm ja z moim też bym chciała iść do tego kina, czy gdziekolwiek na kolacje, na pizze czy normalnie nap iwo jak za starych czasów, ale nie ma takiej możliwości! więc kombinuje tak co by iść z kimkolwiek! przecież B sobie z nią poradzi a Ty się wyszalejesz gdziekolwiek! no nie namawiam

ale kombinujecie z tą modą! kurcze komu się nie marzy wydać kupe kasy na ciuchy!
raz jeden jedyny w życiu pamiętam w szkole dostałam stypendium zaległe z chyba 3 miesięcy...3x800zł ponad, to sobie wyobraźcie jaki szał 😁 heh i wszystkie te rzeczy mam do tej pory, płaszcz już noszę o zgrozo 5 rok? 🙂
tak sobie sprzątam i myśle że moja garderoba ( to za mocne słowo! ) jest do niczego, tylu rzeczy brakuje że hej! wole się nie wglębiać, bo można dostać...doła 😜