Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi sie leje po scianach zawsze rano ! puzniej to troche wysycha i puzniej rosnie sobie na tym grzyb !
A tak smierdzi w pokoju 😞 ze ehhhhh non stop psikam czyms bo jak wyjde z mala na spacer i jak wracam to tak wali 😞 aaaaaaaaaaaa juz mi sie nie chce o tym gadac powiem wam tylko tyle.

Ze wjebalismy sie w wielkie gowno i teraz nie umiemy z tego wyjsc :/ i przyznam sie wam ze rycze po katach zeby tylko moj nie widzial, bo juz mam dosc tego mieszkania ! nie moge na nie patrzec, jak wchodze do kuchni czy do lazienki to biegiem zeby tylko wrocic do pokoju i nie ogladac tego calego gowna 😞 takie mam obrzydzenie do tego mieszkania 😞

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu mój jest wwyjątkowy, grzyb Loli to Pikuś 😜
policytujemy sie na grzyba? 😁

Agus a w ilu miejscach to masz?

Bo ja mam w salonie, lazience, kuchni, i sypialni 😉 aaaa i jeszcze na drzwiach mi rosnie grzyb 🙂
Kto stawia wiecej ?

to fajnie! cholera moja nadal to ma...i teraz jak je masuje co rano to wypływa nie ropka ale taka...galaretka 😞 i później łzawi przez jakiś czas! kropie jej ale to nic nie pomaga...

Asiu całusy dla Adasia 🙂 🙂

nie no Loli, ja wiem że masz gorzej. chciałam tylko rozładować sytuację grzybową!
ach w końcu zmienicie mieszkanie na jakieś odpowiednie, zobaczysz!!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
nie no Loli, ja wiem że masz gorzej. chciałam tylko rozładować sytuację grzybową!
ach w końcu zmienicie mieszkanie na jakieś odpowiednie, zobaczysz!!

Agaa zobacz ile to trwa?
Ja codziennie szukam 😞
Szczerze wczoraj sie juz poddalam, ja nie umiem , nie mam tyle sily ! mam dopiero 20 lat ! u mnie nie bylo nigdy takich sytuacji wszystko bylo ok, rodzice pomagali.
Ja wiem ze tak wyglada dorosle zycie ale szczerze to ja pierdole takie zycie non stop pod gorke.
Bo tak na serio nie pamietam zebym cos tutaj napisala superasnego z czego bym sie cieszyla i wkoncu odetchenla non stop cos musze kombinowac.
Nie jestem tego nauczona a jak sobie pomysle co bedzie puzniej.... 🤨 to az mi sie nie chce!

• Mamusia
No nie dziwie Ci sie Loli...eh ale kurde tak jak ta baba mowila z tej komisji czy to to bylo... To kurde to co aga ma to idealna hujowa grzybnia na scianie...
Ale u ciebie to jest kurde jak by sciany w tym miejscu sie pocily;/

I wiecie co.... ja gdyby nie ta sliska sciana w kuchni- tzn gdyby to byla normalna farba czy tapeta.. bylo by to samo... 😮 A tak to to wswzytskos obie poprostu splywa i sie skrapla nie wchlania sie..

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Mi by Loli ta tunika i apaszka wystarczyła 😜 Resztę nawet na rynku kupię...Ale takie kamelowe dodatki są modne teraz.

No jest tego mnustwo chociarz chodze sobie po primarku i ogladam przymierzam i czasem z bolem serca odkladam spowrotem na polke 😞

• Mamusia
Loli , ale narzekanie nic ci nie da. Wiesz jakie masz wyjścia i tyle. Albo w jedną, albo w drugą. Podjęłaś decyzję, że zostajesz tam i szukasz mieszkania więc trudno...Musisz teraz w tym trwać i pogodzić się, że nie masz tam rodziny, znajomych, z kim zostawić Olę itp.

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli , ale narzekanie nic ci nie da. Wiesz jakie masz wyjścia i tyle. Albo w jedną, albo w drugą. Podjęłaś decyzję, że zostajesz tam i szukasz mieszkania więc trudno...Musisz teraz w tym trwać i pogodzić się, że nie masz tam rodziny, znajomych, z kim zostawić Olę itp.

No i wlasnie ! wcale nie jestem zadowolona z tego ! ze musze liczyc tylko sama na siebie. Wczoraj sie rozryczalam i powiedzialam mojemu ze mam dosc ! jej ! jej ryku! non stop sie wygina! huj wie o co jej chodzi! mam jej serdecznie dosc ! zeby wyjsc na spacer to ja sie predzej spoce ja ubierajac i wkladajac ja do wozka ! ja nie wiem co sie stalo z tym dzieckiem:/

A on do mnie dobra dobra ja sie nia zajme godzina 20 a ty sobie isc cos tam zrob co chcesZ? pytam sie go co mam zrobic ? a on do mnie no nie wiem moze sie wykapiesz? WTF ? i w czym ma mi niby to pomoc ? ok ty sie niachyba mozesz zajac a ja predzej musze zapierdala, umyc kuchnie wszystkie gary, pranie zrobic ehhhhhh 😞 tyle mam z pomagania mojego !
Ze jak on sie mala zajmuje to ja zapierdalam sprzatam a puzniej jak jestem padnieta to on mi ja daje i mam sie nia zajmowac jak ja juz padam na ryja

Loli przede wszystkim masz okropnego doła 😞 nie mogę tego czytać!
chce moja fajna, szczęśliwą Agę spowrotem, wesołą!!
i tak jak Ela pisze, skoro podjęłaś taką decyzję to nawet jak byś miała obecnie 16lat to musisisz się do sytuacji dostosować.
wiesz kotek że każda z nas by Ci pomogła!
ale Ty doskonale dasz sobie radę sama, zobaczysz, tylko głowa i cyc! ( który jest jest 😁 ) do góry! 😘

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli przede wszystkim masz okropnego doła 😞 nie mogę tego czytać!
chce moja fajna, szczęśliwą Agę spowrotem, wesołą!!
i tak jak Ela pisze, skoro podjęłaś taką decyzję to nawet jak byś miała obecnie 16lat to musisisz się do sytuacji dostosować.
wiesz kotek że każda z nas by Ci pomogła!
ale Ty doskonale dasz sobie radę sama, zobaczysz, tylko głowa i cyc! ( który jest jest 😁 ) do góry! 😘

😞 jak moge nie miec dola, jak non stop pod góre mamy 😞
i kazda z was to widzi przecierz, niech ktoras mi napisze kiedy ostatnio napisalam ze nam sie cos udalo ?

• Mamusia
Loli kochana a nie jest tak, że Ty podświadomie odrzucasz wszystkie propozycje itp i wyszukujesz problemy bo tam w środku podjęłaś decyzję, że nie chcesz żyć w Londynie? Tylko chcesz wrócić do Polski i szukasz jak by okazji i prowokujesz coraz większe napięcie żeby wszystko pękło i żebyś wróciła tu?

Agusia a co? my nie zapieprzamy? nie myjemy nie pierzemy?? no hallo!
chopy nasze pracują to my to musimy zrobić....

i jeszcze Ci coś powiem?
Ty się ciesz i doceń to że masz zdrowe dziecko!! że od początku nic jej nie dolega! czy ja mam Ci wymienić co mojej jest/było??? a że się pręży??
DAJ BOŻE ŻEBY MOJA MIAŁA ZDROWE NOGI A SIĘ PRĘŻYŁA!!